• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Anneliğe adım atıyosun kalbinin pır pır olması çok normal💙bi sayfada okumuştum transferden sonra aksi ispatlanana kadar her kadın hamiledir diye☺Bebişin sana sıkı sıkı sımsıkı tutunsun inşallah canım Rabbim güc kuvvet versin
Canimm Allah razı olsun teşekkür ederim aminn inşallah müjdeyi de verebilirim🙏😍

İşin rast gitsin inşallah.Ne kadar güzel o aşamaya kadar gelmişsin.İnş sana tutunur bebişin çok güzel bir heyecan.Benim yarın opu var ama sadece 4 folikül oluştu.Çok korkuyorum umarım bize lazım olan kaliteli embriyo olur da senin aşamana gelebilirim. :KK43:
Ahh canım rabbim gönlünün muradını versin inşallah 🙏 sende transfer aşamasına gelebilesin dilerim Rabbimden.
Amin canım inşallah teşekkür ederim :)

Allah yarildimcin olsun canım bebeğin sana gelsin insallh 🤲 ben transfer yapılırken gelişin de gel bana gel diye dua etmiştim sende öyle yap😊
Allah razı olsun canim😊 amiinn🙏😍 "rabbi yessir velâ tuassir rabbi temmim bil hayr" diye dua ediyorum canım,senin dediğin gibi de dileyeyim. inşallah tutunur da elimizi boş cevirmez rabbim😊🙏

Canım benim doktoruma kalsa geçen haftaki 2-3 gün raporum da gereksizdi. Benimki kesin bir dille, senin yaptığın yapacağın yediğin içtiğin hiçbir şey bu bebeği etkilemez. Ağır iş yapma yeter dedi. Rapor yazıcam ama gereksiz haberin olsun dedi. Ben de işe geldim 5 gün bitti diye :)

Ya tutunma belirtisi mi bel ağrısı yaa inşallah. Mahvetti beni valla
Isin agir cok ayakta kalmani gerektrcek bi is dglse sknti yok canim.. valla ben 7.gune kdr adet sancisi ve bel agrisi cektim :cool:

13 gunde gecmstr canim ama yinede 10.gun tekrarla ole kan ver kuzum hayirli olsun :-) :-)
Tesekkur ederim evet oyle yapicam cnm persembe test gunum carsmba yine yapicam insallah cikar o kdr cok istiyrom ki burdaki herkes gibi insallah herkesin poztif olur

Back