• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

evet öyle yapıyorum çok su içiyorum havuç suyu içiyorum badem ve kabak çekirdeği yiyorum sabahları yumurta süt normalde hiç kendi ne bakmayan ben 😄 bu arada insallh güzel haberinj alacaksın ben inanıyorum o çizgilere 🤲
İnşallah bu sayfada herkes güzel haberi alır kuzum çarşamba test günğm bakalım o çizgilerden sonra nasıl durdum kan vermeden bende anlayamadım☺️☺️Ben havucu direk yemiştim hergğn bide ilk iki gün ananasla yedim sonrada hergün bi avuç kabak çekirdeği.belki yanlıştır ama çok fazla yataktan kalkmadım lavoba dışında yemeğimide yatakta yedim evin içinde kısa kısa yürüyüp geri yattım☺️

Kızlar bugün bel ağrım had safhaya çıkmış durumda. İşe geldim ama ayağa kalkınca oturunca sürekli ağrıyor. Regl belirtisi midir nedir anlamadım ben yaa

İnşallah bu sayfada herkes güzel haberi alır kuzum çarşamba test günğm bakalım o çizgilerden sonra nasıl durdum kan vermeden bende anlayamadım☺☺Ben havucu direk yemiştim hergğn bide ilk iki gün ananasla yedim sonrada hergün bi avuç kabak çekirdeği.belki yanlıştır ama çok fazla yataktan kalkmadım lavoba dışında yemeğimide yatakta yedim evin içinde kısa kısa yürüyüp geri yattım☺
ben 3. gün sonu dışarı çıktım arkadslarla oturduk yurumedim fazla ama insallh herkes muradına erer seninde güzel haberini bekliyoruz Çarşamba 🤲

İnşallah bu sayfada herkes güzel haberi alır kuzum çarşamba test günğm bakalım o çizgilerden sonra nasıl durdum kan vermeden bende anlayamadım☺☺Ben havucu direk yemiştim hergğn bide ilk iki gün ananasla yedim sonrada hergün bi avuç kabak çekirdeği.belki yanlıştır ama çok fazla yataktan kalkmadım lavoba dışında yemeğimide yatakta yedim evin içinde kısa kısa yürüyüp geri yattım☺
Crınone jelini nasıl yapıyorsun? Yapıp yuruyormusun

Normal canim benimde hep oleydi bebis tutunuyo :-) yaa niye rapor almadn?
Canım benim doktoruma kalsa geçen haftaki 2-3 gün raporum da gereksizdi. Benimki kesin bir dille, senin yaptığın yapacağın yediğin içtiğin hiçbir şey bu bebeği etkilemez. Ağır iş yapma yeter dedi. Rapor yazıcam ama gereksiz haberin olsun dedi. Ben de işe geldim 5 gün bitti diye :)

Ya tutunma belirtisi mi bel ağrısı yaa inşallah. Mahvetti beni valla

Back