- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Gebelikaski
- #1.301
Kuzum var gozukuyo catlatma vurulmsmuydun??Eki Görüntüle 2544905 ben simdi yaptim 8.gun bugun varmin sizce 3.gun embriyosu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum var gozukuyo catlatma vurulmsmuydun??Eki Görüntüle 2544905 ben simdi yaptim 8.gun bugun varmin sizce 3.gun embriyosu
13 gunde gecmstr canim ama yinede 10.gun tekrarla ole kan ver kuzum hayirli olsunTaze transfer oldum ben canim catlatma ignesi etkisi gecmismidir 13 gun oldu vurulali biliyormsn oyuzdn korkuyrm birz
İnşallah bu sayfada herkes güzel haberi alır kuzum çarşamba test günğm bakalım o çizgilerden sonra nasıl durdum kan vermeden bende anlayamadımBen havucu direk yemiştim hergğn bide ilk iki gün ananasla yedim sonrada hergün bi avuç kabak çekirdeği.belki yanlıştır ama çok fazla yataktan kalkmadım lavoba dışında yemeğimide yatakta yedim evin içinde kısa kısa yürüyüp geri yattımevet öyle yapıyorum çok su içiyorum havuç suyu içiyorum badem ve kabak çekirdeği yiyorum sabahları yumurta süt normalde hiç kendi ne bakmayan ben bu arada insallh güzel haberinj alacaksın ben inanıyorum o çizgilere
Kacinci gun oluyo kuzum??Ben cuma ya da ctsi sabah idrar yapıcam sanırım. Nolcaksa olsun valla öyle yıprandım ki olumsuz da olsa tedavi bittiği için seviniyorum sadece..
Canimm rabbim yar ve yardimcin olsun dualarimiz seninleGünaydın arkadaşlar, şimdi transfere geldim odaya alicaklarmis heyecanliyimkalbim pır pır dua edin lütfen ❤
Bakmistrda sana dememstr canim iyiyse gerek grmuyolr zaten soylemeyeBenide ölçmediler hatta en son ölçtükleri belkide bel altı gün önceydi☺ Olumlu düşün olumlu olsun
Yok kız direk transfere aldılar beniBakmistrda sana dememstr canim iyiyse gerek grmuyolr zaten soylemeye
Cuma günü 9 oluyo canımKacinci gun oluyo kuzum??
Benide ordan gordu zaten kuzum sikismismi dye bakiyorya doktor o zamanYok kız direk transfere aldılar beni☺
Ay hadi guzel haberlerini bekliyoruz canimCuma günü 9 oluyo canım
Normal canim benimde hep oleydi bebis tutunuyo yaa niye rapor almadn?Kızlar bugün bel ağrım had safhaya çıkmış durumda. İşe geldim ama ayağa kalkınca oturunca sürekli ağrıyor. Regl belirtisi midir nedir anlamadım ben yaa
Cnm bi yumurtam hemencik buyumus,16mm olmus. Otekiler minnak.catlamasin diye dedi ama burda kimsede okumadiim icin sasirdim.tabi ilac fiyatini baya artirdiCanim benm 4gün kala falan verdi. Niye okadar erken verms parami basiyosun sen
Snn de bnm gibi erken baslamis cnm5.gunde vurmaya basladim canim ilk gittigimde obur igneyle birlikte recetelemisti
ben 3. gün sonu dışarı çıktım arkadslarla oturduk yurumedim fazla ama insallh herkes muradına erer seninde güzel haberini bekliyoruz Çarşambaİnşallah bu sayfada herkes güzel haberi alır kuzum çarşamba test günğm bakalım o çizgilerden sonra nasıl durdum kan vermeden bende anlayamadım☺☺Ben havucu direk yemiştim hergğn bide ilk iki gün ananasla yedim sonrada hergün bi avuç kabak çekirdeği.belki yanlıştır ama çok fazla yataktan kalkmadım lavoba dışında yemeğimide yatakta yedim evin içinde kısa kısa yürüyüp geri yattım☺
Evet canim benim 16 yumurtam olmustu cok erken buyuduler 5.gun baskilayici verdiginde cogu 17_18 di zaten sadece iki gun vurdum o igneden kalan 3 kutuyu iade ettik eczaneye..Snn de bnm gibi erken baslamis cnm
Crınone jelini nasıl yapıyorsun? Yapıp yuruyormusunİnşallah bu sayfada herkes güzel haberi alır kuzum çarşamba test günğm bakalım o çizgilerden sonra nasıl durdum kan vermeden bende anlayamadım☺☺Ben havucu direk yemiştim hergğn bide ilk iki gün ananasla yedim sonrada hergün bi avuç kabak çekirdeği.belki yanlıştır ama çok fazla yataktan kalkmadım lavoba dışında yemeğimide yatakta yedim evin içinde kısa kısa yürüyüp geri yattım☺
canım beni hemsire arayip bilgilendiriyordu ilk dedi sekiz yumurta topladık sonra 4 u cansız diye aradi sonra ki aramasında da 4 u kalite onlaro ndondurcaz ddi ama kaç gün bekledi inan bilmiyorum.Canım senin 5. günde mi donduruldu embriyoların?
Bana o jeli vermediler canımCrınone jelini nasıl yapıyorsun? Yapıp yuruyormusun
Canım benim doktoruma kalsa geçen haftaki 2-3 gün raporum da gereksizdi. Benimki kesin bir dille, senin yaptığın yapacağın yediğin içtiğin hiçbir şey bu bebeği etkilemez. Ağır iş yapma yeter dedi. Rapor yazıcam ama gereksiz haberin olsun dedi. Ben de işe geldim 5 gün bitti diye :)Normal canim benimde hep oleydi bebis tutunuyo yaa niye rapor almadn?