- 10 Ağustos 2019
- 589
- 200
- 18
- 36
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #1.321
Pcos musun cnm sen,baya toplanmis.bn pcos um daEvet canim benim 16 yumurtam olmustu cok erken buyuduler 5.gun baskilayici verdiginde cogu 17_18 di zaten sadece iki gun vurdum o igneden kalan 3 kutuyu iade ettik eczaneye..
Amin canım Allah razı olsun müjdeyi de vermek nasip olur inşallah 15 gün içindeCanimm rabbim yar ve yardimcin olsun dualarimiz seninle
Canimm Allah razı olsun teşekkür ederim aminn inşallah müjdeyi de verebilirimAnneliğe adım atıyosun kalbinin pır pır olması çok normalbi sayfada okumuştum transferden sonra aksi ispatlanana kadar her kadın hamiledir diye☺Bebişin sana sıkı sıkı sımsıkı tutunsun inşallah canım Rabbim güc kuvvet versin
Ahh canım rabbim gönlünün muradını versin inşallahİşin rast gitsin inşallah.Ne kadar güzel o aşamaya kadar gelmişsin.İnş sana tutunur bebişin çok güzel bir heyecan.Benim yarın opu var ama sadece 4 folikül oluştu.Çok korkuyorum umarım bize lazım olan kaliteli embriyo olur da senin aşamana gelebilirim.
Allah razı olsun canimAllah yarildimcin olsun canım bebeğin sana gelsin insallhben transfer yapılırken gelişin de gel bana gel diye dua etmiştim sende öyle yap
Allah yardımcın olsun inşallah sımsıkı tutunur minikCanimm Allah razı olsun teşekkür ederim aminn inşallah müjdeyi de verebilirim
Amin canimmAllah yardımcın olsun inşallah sımsıkı tutunur minik
Isin agir cok ayakta kalmani gerektrcek bi is dglse sknti yok canim.. valla ben 7.gune kdr adet sancisi ve bel agrisi cektimCanım benim doktoruma kalsa geçen haftaki 2-3 gün raporum da gereksizdi. Benimki kesin bir dille, senin yaptığın yapacağın yediğin içtiğin hiçbir şey bu bebeği etkilemez. Ağır iş yapma yeter dedi. Rapor yazıcam ama gereksiz haberin olsun dedi. Ben de işe geldim 5 gün bitti diye :)
Ya tutunma belirtisi mi bel ağrısı yaa inşallah. Mahvetti beni valla
Yok canim pcos degilim de amh cok iyi 3.56Pcos musun cnm sen,baya toplanmis.bn pcos um da
Yok canım aksine hep oturuyorum bilgisayar başında. Ay hadi inşallah ilk defa bugün umutlandım yaIsin agir cok ayakta kalmani gerektrcek bi is dglse sknti yok canim.. valla ben 7.gune kdr adet sancisi ve bel agrisi cektim
Cok oturur pozisynda drma arada kalkip yuru canim kan akisi olsun bebiseYok canım aksine hep oturuyorum bilgisayar başında. Ay hadi inşallah ilk defa bugün umutlandım ya
Ben hissediyorum sende varYok canım aksine hep oturuyorum bilgisayar başında. Ay hadi inşallah ilk defa bugün umutlandım ya
Doğru diyosun canım arada kalkıp su falan içiyorumCok oturur pozisynda drma arada kalkip yuru canim kan akisi olsun bebise
Yaa inşallah kuzum dünyanın en enn mutlu insanı olurum herhaldeBen hissediyorum sende var
Saatte bir kalkıp 5 dk yurusek iiyidir heralde?Cok oturur pozisynda drma arada kalkip yuru canim kan akisi olsun bebise
Insallah canim rabbim hepinize yasatsin insallah bu duyguyuDoğru diyosun canım arada kalkıp su falan içiyorum
Yaa inşallah kuzum dünyanın en enn mutlu insanı olurum herhalde
Iyi kuzum valla bn o kdr otrmuyorumda disari ckyorum cok sukur skntida olmadi merdiven bile ciktim bes katSaatte bir kalkıp 5 dk yurusek iiyidir heralde?
Yerim senii
Tesekkur ederim evet oyle yapicam cnm persembe test gunum carsmba yine yapicam insallah cikar o kdr cok istiyrom ki burdaki herkes gibi insallah herkesin poztif olur13 gunde gecmstr canim ama yinede 10.gun tekrarla ole kan ver kuzum hayirli olsun
Aminn insallah canimTesekkur ederim evet oyle yapicam cnm persembe test gunum carsmba yine yapicam insallah cikar o kdr cok istiyrom ki burdaki herkes gibi insallah herkesin poztif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?