- 10 Şubat 2017
- 564
- 671
- 53
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #1.281
InsaallahKuzum inşallah o bebişinin habercisidir.ama her bünye farklıdır kimi 10 günde atar vücudundan kimi 15.o yüzden inşallah koyulaşır çizgin inşallahhhh
Öyle deme kuzum olumlu olucak iyi düşün iyi olsun.evet zorlu bi süreç yaşadıklarımız diğer annelerden farklıyız biz .ama bbişlerimizi kucağımıza alınca hepsiniii unutucazBen cuma ya da ctsi sabah idrar yapıcam sanırım. Nolcaksa olsun valla öyle yıprandım ki olumsuz da olsa tedavi bittiği için seviniyorum sadece..
benim eltiminde tupnbebekti bigün öncesinden test yaptırdım silik çıktı amancok belirdizdi diyo sanki sadece ben görüyordum şimdi iki tane kızı var ilki tüp bebek ikinci si normal bana da öyle yap diyor bende pazar yapcm cnm cuma yapsam varya o iki gün bana geçmez uzleceksemde son an üzüleyim diyorum bendeBen cuma ya da ctsi sabah idrar yapıcam sanırım. Nolcaksa olsun valla öyle yıprandım ki olumsuz da olsa tedavi bittiği için seviniyorum sadece..
İlk tedavim canım.Yaşım 34 ve amh değerim 1,01.Maalesef 4 le kaldı yarın opu var umarım kaliteli bir embriyo oluşabilir.Özel de yaptırıyorum.Senin de mi şu an tedavin var?Kaçıncı tedavi canim.benim de aynı sen gibi. Özelde mi yaptırıyorsun.yas kaç bide düşük smh var galiba sende de.
Allah yarildimcin olsun canım bebeğin sana gelsin insallhGünaydın arkadaşlar, şimdi transfere geldim odaya alicaklarmis heyecanliyimkalbim pır pır dua edin lütfen ❤
İşin rast gitsin inşallah.Ne kadar güzel o aşamaya kadar gelmişsin.İnş sana tutunur bebişin çok güzel bir heyecan.Benim yarın opu var ama sadece 4 folikül oluştu.Çok korkuyorum umarım bize lazım olan kaliteli embriyo olur da senin aşamana gelebilirim.Günaydın arkadaşlar, şimdi transfere geldim odaya alicaklarmis heyecanliyimkalbim pır pır dua edin lütfen ❤
insallh canim. benim gbi iğneye devam edip dudağı sabahları kalktgnda çok kuruyoan varmı dilim damagima yapışıyor resmen bide çok acikiyorum sende öyle olmuş muydu nÖyle deme kuzum olumlu olucak iyi düşün iyi olsun.evet zorlu bi süreç yaşadıklarımız diğer annelerden farklıyız biz .ama bbişlerimizi kucağımıza alınca hepsiniii unutucaz
Anneliğe adım atıyosun kalbinin pır pır olması çok normalGünaydın arkadaşlar, şimdi transfere geldim odaya alicaklarmis heyecanliyimkalbim pır pır dua edin lütfen ❤
Hangi iğne o kuzum?progestan mıinsallh canim. benim gbi iğneye devam edip dudağı sabahları kalktgnda çok kuruyoan varmı dilim damagima yapışıyor resmen bide çok acikiyorum sende öyle olmuş muydu n
5.gunde vurmaya basladim canim ilk gittigimde obur igneyle birlikte recetelemistiCnm dr sana kacinci gününde baslatti? Bana ilk kontrolde vrdi.garipsedim o yuzdn
Dün gece çatlatma iğnemi de yaparak artık iğnelere son verdim .Ama şu an dudaklarım yarık olacak kadar çatlak,düne kadar sürekli açlık hissiyle yaşadım ki normalde çok acıkan biri değilimdir.İlaçların yan etkisi sanırım.insallh canim. benim gbi iğneye devam edip dudağı sabahları kalktgnda çok kuruyoan varmı dilim damagima yapışıyor resmen bide çok acikiyorum sende öyle olmuş muydu n
progynex cnmHangi iğne o kuzum?progestan mı
Benim olculdu canim 12.4 du seni olcmedilrmi?Transferden hemen once rahım kalınlıgınız olculdu mu ? Yoksa 5-6 gun once olculen mi son oldu
Açlık yapıyo mu bilmiyorum ama bu transferden sonra bende epey acıkıyorum ağzım hiç boş durmuyoprogynex cnm
ben çatlatma ignelerinde bu sorunu yasammastim ama galiba ben 10 günde çok kilo AlcamDün gece çatlatma iğnemi de yaparak artık iğnelere son verdim .Ama şu an dudaklarım yarık olacak kadar çatlak,düne kadar sürekli açlık hissiyle yaşadım ki normalde çok acıkan biri değilimdir.İlaçların yan etkisi sanırım.
Benide ölçmediler hatta en son ölçtükleri belkide bel altı gün önceydiBenim olculdu canim 12.4 du seni olcmedilrmi?
Canım senin 5. günde mi donduruldu embriyoların?benim eltiminde tupnbebekti bigün öncesinden test yaptırdım silik çıktı amancok belirdizdi diyo sanki sadece ben görüyordum şimdi iki tane kızı var ilki tüp bebek ikinci si normal bana da öyle yap diyor bende pazar yapcm cnm cuma yapsam varya o iki gün bana geçmez uzleceksemde son an üzüleyim diyorum bende
Çatlatma gonal f,merional ve cetrotide kullandım onlardan oldu benim de.başarıya gidem her yol mübahtır boşver kilo al nolcak :)ben çatlatma ignelerinde bu sorunu yasammastim ama galiba ben 10 günde çok kilo Alcam
evet öyle yapıyorum çok su içiyorum havuç suyu içiyorum badem ve kabak çekirdeği yiyorum sabahları yumurta süt normalde hiç kendi ne bakmayan benAçlık yapıyo mu bilmiyorum ama bu transferden sonra bende epey acıkıyorum ağzım hiç boş durmuyo ☺Bol bol su iç susuz kalmıştır vücudun bebişine de lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?