• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

@Semamusti cnm insallah karistirmamisimdir 😁 guzel bi haberim var size.bugun dr kontrolum vardi.dedim nete okudum,popodan yapilan cok acitan transfer donemi ignesi varmis.cok korkuom dedim.dediler ki biz onun karindan yapilanini kullanıyoruz.fiyati az daha yuksek ama en azindn beze olusmuyor,kendin yapion,daha az aciyo 😁 bence dr nizle konusup o igneye gecin popisinizin sagligi icin 🤭
Neymis adi canım

Canım iyi misin noldu niye ağladın öyle iyi anlıyorum ki bugün ben de ağladım eşime terslendim anneme terslendim 2 saat sonra kahkaha atıyodum valla hormonlardan herhalde mahvoldu psikolojim ya. Niye umudun kalmadı daha dur bakalım niye öyle düşünüyorsun
doğru diyorsun canım ilaçlardan benimde sonra sanki onları yapannben değilim gbi ook önce ağladım sonrada hiç bişey olmamış gibi konuşmaya başladım. testi ne zmn yapacaksın sen

Kizlar bisi sorcam.bugun benim iğnelerdeki 7.gunum.doktor bana tedavinin 5.gunu "catlatmama" ignesi baslatti.bi yumurtam biraz hizli buyumus diye.yani otekiler buyurken o catlamasin diye.her gun o catlatmama ignesi de oluyorum ayrıca.siz boyle bi igne ilac kullandiniz mi?
Canim bende ayni senin gibiyim bana da catlamamasi icin igne verdi 6.gunumde basladim.yarin kontrol var.

Kizlar bisi sorcam.bugun benim iğnelerdeki 7.gunum.doktor bana tedavinin 5.gunu "catlatmama" ignesi baslatti.bi yumurtam biraz hizli buyumus diye.yani otekiler buyurken o catlamasin diye.her gun o catlatmama ignesi de oluyorum ayrıca.siz boyle bi igne ilac kullandiniz mi?
Evet ben olmustum,eşit buyusunler diye

doğru diyorsun canım ilaçlardan benimde sonra sanki onları yapannben değilim gbi ook önce ağladım sonrada hiç bişey olmamış gibi konuşmaya başladım. testi ne zmn yapacaksın sen
Canım eşim test almama izin vermiyor 😀 en erken perşembe sabahı yapabilicem sanırım çatlatma iğnesinin de etkisi geçmiş olur artık. Sen ne zaman düşünüyorsun!

20191014_081322.jpg
ben simdi yaptim 8.gun bugun varmin sizce 3.gun embriyosu 😣

Taze transfer oldum ben canim catlatma ignesi etkisi gecmismidir 13 gun oldu vurulali biliyormsn oyuzdn korkuyrm birz 😣
Canım benim de 13. Gün bugün ben de test yapmıyorum 15 güne kadar yanıltır dediler😌 inşallah seninki iğneden değildir yarın sabah tekrarlayıp karşılaştırırsın cnm

Canım benim de 13. Gün bugün ben de test yapmıyorum 15 güne kadar yanıltır dediler😌 inşallah seninki iğneden değildir yarın sabah tekrarlayıp karşılaştırırsın cnm
bende arastirdim 12 gunde tamamen kaybolyomus etkisi hayirlisi artik persembe test gunum carsamba gunu yaparim tekrar

Canım eşim test almama izin vermiyor 😀 en erken perşembe sabahı yapabilicem sanırım çatlatma iğnesinin de etkisi geçmiş olur artık. Sen ne zaman düşünüyorsun!
benimki de izin vermiyor bı kere ağzını aradimda şimdi bişey çıkmazsa diyorum ben kafaya çok takarım olumluysada üzülmekten zaraar veririm doyenkorkuyorim. bigun öncesinden bakarim heralde

bende arastirdim 12 gunde tamamen kaybolyomus etkisi hayirlisi artik persembe test gunum carsamba gunu yaparim tekrar
Kuzum inşallah o bebişinin habercisidir.ama her bünye farklıdır kimi 10 günde atar vücudundan kimi 15.o yüzden inşallah koyulaşır çizgin inşallahhhhHoppa

benimki de izin vermiyor bı kere ağzını aradimda şimdi bişey çıkmazsa diyorum ben kafaya çok takarım olumluysada üzülmekten zaraar veririm doyenkorkuyorim. bigun öncesinden bakarim heralde
Ben cuma ya da ctsi sabah idrar yapıcam sanırım. Nolcaksa olsun valla öyle yıprandım ki olumsuz da olsa tedavi bittiği için seviniyorum sadece..

Back