- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #1.261
Neymis adi canım@Semamusti cnm insallah karistirmamisimdirguzel bi haberim var size.bugun dr kontrolum vardi.dedim nete okudum,popodan yapilan cok acitan transfer donemi ignesi varmis.cok korkuom dedim.dediler ki biz onun karindan yapilanini kullanıyoruz.fiyati az daha yuksek ama en azindn beze olusmuyor,kendin yapion,daha az aciyo bence dr nizle konusup o igneye gecin popisinizin sagligi icin
Cnm dr sana kacinci gününde baslatti? Bana ilk kontrolde vrdi.garipsedim o yuzdnEvet canim baskilayici igne
Cetrotide 250 lik cnm.dr sana vermedi miNeymis adi canım
doğru diyorsun canım ilaçlardan benimde sonra sanki onları yapannben değilim gbi ook önce ağladım sonrada hiç bişey olmamış gibi konuşmaya başladım. testi ne zmn yapacaksın senCanım iyi misin noldu niye ağladın öyle iyi anlıyorum ki bugün ben de ağladım eşime terslendim anneme terslendim 2 saat sonra kahkaha atıyodum valla hormonlardan herhalde mahvoldu psikolojim ya. Niye umudun kalmadı daha dur bakalım niye öyle düşünüyorsun
Canim bende ayni senin gibiyim bana da catlamamasi icin igne verdi 6.gunumde basladim.yarin kontrol var.Kizlar bisi sorcam.bugun benim iğnelerdeki 7.gunum.doktor bana tedavinin 5.gunu "catlatmama" ignesi baslatti.bi yumurtam biraz hizli buyumus diye.yani otekiler buyurken o catlamasin diye.her gun o catlatmama ignesi de oluyorum ayrıca.siz boyle bi igne ilac kullandiniz mi?
Ayni bende bunu kullaniyorumCetrotide 250 lik cnm.dr sana vermedi mi
Evet ben olmustum,eşit buyusunler diyeKizlar bisi sorcam.bugun benim iğnelerdeki 7.gunum.doktor bana tedavinin 5.gunu "catlatmama" ignesi baslatti.bi yumurtam biraz hizli buyumus diye.yani otekiler buyurken o catlamasin diye.her gun o catlatmama ignesi de oluyorum ayrıca.siz boyle bi igne ilac kullandiniz mi?
Canım eşim test almama izin vermiyordoğru diyorsun canım ilaçlardan benimde sonra sanki onları yapannben değilim gbi ook önce ağladım sonrada hiç bişey olmamış gibi konuşmaya başladım. testi ne zmn yapacaksın sen
Benim opudan önce ölçmüştü 12,5tu sonra transfer günü tekrar ölçtü sanırım ultrasonla baktı çünkü ama bana söylemedi kalınlığınıTransferden hemen once rahım kalınlıgınız olculdu mu ? Yoksa 5-6 gun once olculen mi son oldu
Canim benm 4gün kala falan verdi. Niye okadar erken verms parami basiyosun senCnm dr sana kacinci gününde baslatti? Bana ilk kontrolde vrdi.garipsedim o yuzdn
Cnm merhaba ne zmn geciyo etkisi kac gunde biliyomusunCanım eşim test almama izin vermiyoren erken perşembe sabahı yapabilicem sanırım çatlatma iğnesinin de etkisi geçmiş olur artık. Sen ne zaman düşünüyorsun!
Var hayırlı olsun canımEki Görüntüle 2544905 ben simdi yaptim 8.gun bugun varmin sizce 3.gun embriyosu
Taze transfer oldum ben canim catlatma ignesi etkisi gecmismidir 13 gun oldu vurulali biliyormsn oyuzdn korkuyrm birzVar hayırlı olsun canım
Canım benim de 13. Gün bugün ben de test yapmıyorum 15 güne kadar yanıltır dedilerTaze transfer oldum ben canim catlatma ignesi etkisi gecmismidir 13 gun oldu vurulali biliyormsn oyuzdn korkuyrm birz
bende arastirdim 12 gunde tamamen kaybolyomus etkisi hayirlisi artik persembe test gunum carsamba gunu yaparim tekrarCanım benim de 13. Gün bugün ben de test yapmıyorum 15 güne kadar yanıltır dedilerinşallah seninki iğneden değildir yarın sabah tekrarlayıp karşılaştırırsın cnm
benimki de izin vermiyor bı kere ağzını aradimda şimdi bişey çıkmazsa diyorum ben kafaya çok takarım olumluysada üzülmekten zaraar veririm doyenkorkuyorim. bigun öncesinden bakarim heraldeCanım eşim test almama izin vermiyoren erken perşembe sabahı yapabilicem sanırım çatlatma iğnesinin de etkisi geçmiş olur artık. Sen ne zaman düşünüyorsun!
Kuzum inşallah o bebişinin habercisidir.ama her bünye farklıdır kimi 10 günde atar vücudundan kimi 15.o yüzden inşallah koyulaşır çizgin inşallahhhhbende arastirdim 12 gunde tamamen kaybolyomus etkisi hayirlisi artik persembe test gunum carsamba gunu yaparim tekrar
Ben cuma ya da ctsi sabah idrar yapıcam sanırım. Nolcaksa olsun valla öyle yıprandım ki olumsuz da olsa tedavi bittiği için seviniyorum sadece..benimki de izin vermiyor bı kere ağzını aradimda şimdi bişey çıkmazsa diyorum ben kafaya çok takarım olumluysada üzülmekten zaraar veririm doyenkorkuyorim. bigun öncesinden bakarim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?