• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Benim de kismetse sali gunu (5.gun) transferim olacak. Daha opu nun sancisi gecmedi. 😔 Bazilari hicbir aci hissetmemis ama ben cok zorlandim. Umarim transfer surecim rahat gecer, bi de calisiyorum 2 kat zor oluyor. Allahim nasip eder insallah bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi 🤲🏻🤗

Sen bikaç gün daha bekle canım ben Angelnursee Angelnursee ile anlaşıp beraber yapmıştık testi☺
Bence de canım birkaç gün daha bekleyeyim çatlatmanın da etkisi geçsin hem 🤗 bugün sabahtan beri belim ağrıyor ve kasıklarımda garip bir kasılma gibi doluluk gibi his var inşallah bebişimin işaretleridir bana ❤️

Benim de kismetse sali gunu (5.gun) transferim olacak. Daha opu nun sancisi gecmedi. 😔 Bazilari hicbir aci hissetmemis ama ben cok zorlandim. Umarim transfer surecim rahat gecer, bi de calisiyorum 2 kat zor oluyor. Allahim nasip eder insallah bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi 🤲🏻🤗
Canım toparlarsın merak etme. Benim de opu şişliği sancısı geçmeden transfer oldu. Tek dikkat etmen gereken kabız olmamak için iyi beslenmek.

Merhabalar bişey soracağım size umarım bilginiz vardır dondurmuş embriyolar ile tekrar transfer sürecine girdim eylül 30 da tek seferlik lucrin iğne vurundum yani eylül adetinin 21. Günü... ekim adetine 9 gün kala oluyor. Benim adetim 4 gün geçti hala olmadım göğüslerim şiş ve hassas yan etkisi olabilir mi ilk transferimde de aynı süreci yasadım ama adetim gününde gelmişti bunda gelmiyor bi türlü test yapmaya çekiniyorum ilk transferde negatif gördüğüm için böyle yaşayan oldu mu hiç diye sorayım dedim

Hemen gecirdiler canim ya ben ole cokta yatmadim bir saat yattim tuvalete gittim sonra arkdsimin evine gittik 3 saatte orda dinlndim yine hep yatmdm ordada :-) sonra 4 saatlik yola ciktik cok sukurki tuttuda :cool:
gözün aydın canım Allah kucağına Almayı nasip eder insallh saglikla 😊

Svm4216 Svm4216 canım sen hangi gün test yapıcaksın?? Ya şu çatlatma iğnesinin etkisi ne kadar sürüyo acaba, 10-11 gün diyolar ben 2 ekim akşamı vurmuştum geçmiş midir etkisi acaba ya
canim bugün ben çok kötüydum cok agladim eşime de bağırdım. onunda kalbini kırdım sonra karnıma bi agri saplandı. hiç umudum kalmadı açıkçası 😞 çatlatma iginesi benim dondurulmuş embriyo olduğu için baya önce yapıldı 1 temmuzda embriyo donduruldu

Transferin 3.gunu acayip adet sancisina tutuldum belim karnim kopuyodu resmen canim gaz ve ishal oldum baskada belirtim olmadi canim.. cok tesekkur ederim bu arada canim rabbim sanada nasip etsin :-) akintim cok dgl normal
Tesekkur ederim cnm isteyen herkese insaallah benim cok sanki ya jelden mi bilmiyorum camasir hep islak bugun 7 gunum 3 gundur boyle

[/QUOTE=
çok iyi anlıyorum bende çalıştım mahvolmustum kıyafetim zor oluyordu patlicak gbi oluyordum

canim bugün ben çok kötüydum cok agladim eşime de bağırdım. onunda kalbini kırdım sonra karnıma bi agri saplandı. hiç umudum kalmadı açıkçası 😞 çatlatma iginesi benim dondurulmuş embriyo olduğu için baya önce yapıldı 1 temmuzda embriyo donduruldu
Canım iyi misin noldu niye ağladın öyle iyi anlıyorum ki bugün ben de ağladım eşime terslendim anneme terslendim 2 saat sonra kahkaha atıyodum valla hormonlardan herhalde mahvoldu psikolojim ya. Niye umudun kalmadı daha dur bakalım niye öyle düşünüyorsun

Kizlar bisi sorcam.bugun benim iğnelerdeki 7.gunum.doktor bana tedavinin 5.gunu "catlatmama" ignesi baslatti.bi yumurtam biraz hizli buyumus diye.yani otekiler buyurken o catlamasin diye.her gun o catlatmama ignesi de oluyorum ayrıca.siz boyle bi igne ilac kullandiniz mi?

Kızlar merhaba çok üzgünüm sadece 4 tane istenilen sayıda folikül göründü.Tedavinin 6. günündeyim bugün.Daha fazla yumurta olamazmış sanırım yani 2 tane de 9 cm civarında var ama onlar yetişemez diğerlerine dediler.Diğerleri 15-16 arası çünkü.Toplanan foliküllerin içinin boş çıkma olasılığı da var tabi. Boğazım düğüm düğüm :KK43: İnşallah bu dördünden işimize yarayacak embriyo elde ederiz :dua:
Kaçıncı tedavi canim.benim de aynı sen gibi. Özelde mi yaptırıyorsun.yas kaç bide düşük smh var galiba sende de.

Kizlar bisi sorcam.bugun benim iğnelerdeki 7.gunum.doktor bana tedavinin 5.gunu "catlatmama" ignesi baslatti.bi yumurtam biraz hizli buyumus diye.yani otekiler buyurken o catlamasin diye.her gun o catlatmama ignesi de oluyorum ayrıca.siz boyle bi igne ilac kullandiniz mi?
Evet canim baskilayici igne

Back