• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Kızlar transfer olur olmaz hemen diğer sedyeye gecırıp odaya mı transfer ettıler,yoksa trabsferın oldugu amelıyat sedyesınde biraz yattınız mı ?
Hemen gecirdiler canim ya ben ole cokta yatmadim bir saat yattim tuvalete gittim sonra arkdsimin evine gittik 3 saatte orda dinlndim yine hep yatmdm ordada :-) sonra 4 saatlik yola ciktik cok sukurki tuttuda :cool:

Hemen gecirdiler canim ya ben ole cokta yatmadim bir saat yattim tuvalete gittim sonra arkdsimin evine gittik 3 saatte orda dinlndim yine hep yatmdm ordada :-) sonra 4 saatlik yola ciktik cok sukurki tuttuda :cool:
Merhaba hayirli olsun akintiniz oluyor mu herhangi belirti yasadinizmi

Merhaba kızlar ben birseyler sorucam benim il tüp bebek denemem ve hiç bilgim yok. Bizim perşembe yumurta toplandı çok iyidim ağrı kesici bile kullanmadım çok hafifti ağrım. Bize hiç yumurta toplandıktan sonra beraber olmayın denmedi. C.tesi beraber olduk inanılmaz bir ağrım oldu doktorumu aradım olmamanız gerekiyordu söyenmedi mi dedi. Agrı kesici iç dinlen dedi birşey olmaz dedi o gün ağrım çok oldu bugün gene biraz ağrım ve acım var nasipse p.tesi yada salı transef demişti doktor acaba sorun olur mu bu agrıyla bide transfer rahim yorulup bir sıkıntı olur mu çok korkuyorum

Merhaba kızlar ben birseyler sorucam benim il tüp bebek denemem ve hiç bilgim yok. Bizim perşembe yumurta toplandı çok iyidim ağrı kesici bile kullanmadım çok hafifti ağrım. Bize hiç yumurta toplandıktan sonra beraber olmayın denmedi. C.tesi beraber olduk inanılmaz bir ağrım oldu doktorumu aradım olmamanız gerekiyordu söyenmedi mi dedi. Agrı kesici iç dinlen dedi birşey olmaz dedi o gün ağrım çok oldu bugün gene biraz ağrım ve acım var nasipse p.tesi yada salı transef demişti doktor acaba sorun olur mu bu agrıyla bide transfer rahim yorulup bir sıkıntı olur mu çok korkuyorum
Canım enfeksiyon olmuş olabilir :KK43: dilersen transfer öncesi doktoruna muayene ol belki erteler transferi.

Svm4216 Svm4216 canım sen hangi gün test yapıcaksın?? Ya şu çatlatma iğnesinin etkisi ne kadar sürüyo acaba, 10-11 gün diyolar ben 2 ekim akşamı vurmuştum geçmiş midir etkisi acaba ya

Merhaba hayirli olsun akintiniz oluyor mu herhangi belirti yasadinizmi
Transferin 3.gunu acayip adet sancisina tutuldum belim karnim kopuyodu resmen canim gaz ve ishal oldum baskada belirtim olmadi canim.. cok tesekkur ederim bu arada canim rabbim sanada nasip etsin :-) akintim cok dgl normal

Svm4216 Svm4216 canım sen hangi gün test yapıcaksın?? Ya şu çatlatma iğnesinin etkisi ne kadar sürüyo acaba, 10-11 gün diyolar ben 2 ekim akşamı vurmuştum geçmiş midir etkisi acaba ya
Ben daha önce klomen tedavisi gördüğümde çatlatma iğnesinin etkiai 15.gün bile geçmiyodu benden.ama kişiden kişiye değişir tabiki .çok öylr çift çizgi görüp sevinmişimdir

Kızlar günaydın☺️Dondurulmuş transferimin bugün 9.günü 5.günden itibaren gebelik testi yapıyorum sizce artış varmı ? Artık gözlerimin gördüğüne bile sevinemiyorum

Sen transfer gününü sayarak mi 5.gün test yaptın?

Kızlar trabsfer sonrası ful yattınız mı arada ayaga kalktınız mı ,napsakki ,rahme de kan gitmesı gerekıyormus galıba

Tabiki sürekli yatmicaksin. Ama ilk 3 4 gün daha dikkatli olmakta fayda var çünkü ilk günlerde tutunur diye biliniyor.
Çok da stress yapma cnm rahat olmaya çalış inşallah bebeğin seninle

Dondurulmus embrıyo genetıge gonderılıyormu? Cozulup mu gonderılıyor gelır gelmez transfer mı oluyor yenıden mı dondurulup cozduruluyor ;sonuc olarak toplamda ıkı kere mi dondurulup cozulmus oluyor ? Ve genetiğe gonderme fiyatı ne embrıyo basına tesekkurler
Çözdürüp göndereceklermiş cnm 5.güne gelen embriyo olurda transfer edecekler 2750 genetik fiyatı

Back