• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Kızlar yarın transferim var bol dua edin nolur.
Bide opudan beri günde üç kere vajina içine progestan fitil koyuyorum. Transferden öncede sabahkini koyacakmıyım acaba yoksa koymadan mı gitmeliyim? Şimdi aklıma geldi, bunla ilgili bişey söylemediler. Bilen var mı?
Transferın kaçta? Bana 12.30 da burda ol dedıler.inş hayırlı olur yarın ikimize ve tüm herkese 🤲🤲 ,embrıyolar yarın mı cozulcek ki bugunden mi cozulcek ki ? Cozulme suresını bılen var mı ,dk lık bi iş mi saatlik bir iş mi acaba?

Bide opudan beri günde üç kere vajina içine progestan fitil koyuyorum. Transferden öncede sabahkini koyacakmıyım acaba yoksa koymadan mı gitmeliyim? Şimdi aklıma geldi, bunla ilgili bişey söylemediler. Bilen var mı?
Bana koyma demişlerdi xanım.Rabbim kolaylık bersin canım bebişin sıkı sıkı turunsun sana

Canım Allah yardımcın olsun çok kolay hiç merak etme opu gibi asla değil. İnşallah sımsıkı tutunacak bebeğin 🤲🏻 Ben de vajinal tablet kullanıyorum doktorum transfere gelirken fitillerini ihmal etme normal saatlerinde kullan dedi. Yalnızca transfer öncesi vajina ve rahim ağzını temizledi.

Çift embrıyomu yoksa gayet net? 5.gunde bu kadar net cıkmadıçok ii,erken gebelık testi mi ,normal test mi?:))
Yok canım tek embriyoydu dondurulmuş evet ilkini erken testte yaptım ama 6.gün diğerinde de gayet netti yani☺️Bende şaşırdım bu kadar çabuk çıkmasına galiba hemen tutundu.kan vermesiğim için hamileyim diye sevinemiyorum inşallah çarşamba günğ yaşarım o sevinci☺️

Transferın kaçta? Bana 12.30 da burda ol dedıler.inş hayırlı olur yarın ikimize ve tüm herkese 🤲🤲 ,embrıyolar yarın mı cozulcek ki bugunden mi cozulcek ki ? Cozulme suresını bılen var mı ,dk lık bi iş mi saatlik bir iş mi acaba?
Allah yardımcınız olsun bu grupta hepimizin güzel haberlerini duyacağımız günler yakındır inşallah Rabbim duy sesimizi amiiinnnn

ben sabah koymamistim cnm hastaneyi ara gemsirene sor o daha iyi bilir sonuçta her doktor farklı yöntem izliyo

embriyolar transfer anı çözülüyor

Angelnursee Angelnursee Hay Hakk Hay Hakk yarın transferim var ,siz hamılesınız ,hamile duası kabuk olurmus,siz ve diğer arkadaşlarım bana da dua edebilir misiniz ,çok sevinirim🤲🤗Allahım hepımızı muradına erdirsin inşallah tüm isteyenlerle birlikte 🙂
Etmezmiyim kuzumm Rabbim cok guzel gecmeyi ve bebisinin sana simsiki tutunup saglikla buyumesini nasip etsin insallaahhhh :-)

Canım öyle deme daha yolun başındasın transferine de zaman var ama hormonların etkisiyle modum bir düşüyor bir yükseliyor seni anlıyorum ben de hep negatif diye düşünüyorum dün bütün gün ağladım negatif diye 🤦🏻‍♀️
Cnm snn test gunun ne zmn? Bi de kacinci gun embriyosuydu? Gör bak pozitif olacak insallah 🤲

Dualarim seninle canim insallah cok guzel gecer :-) ben koymustum 6 saat once ama benimki jeldi canim doktorum yap demsti tutunmayi kolaylastirir

embriyolar transfer anı çözülüyor
Transfer anı çözülse ama canlılıklarını nasıl anlıcaklar ki ? Mesela bizim o sabah iki tane çözmüşler ikiside %100 canlı çıkınca birini geri dondurmuşlar diğerini transfer ettiler

Ben transferden 5_6 saat once cozlyr dye biliyorum cunku ozel bir ortamda oda isisinda cozduruyolar ve eksi 196 derecede donduruluyor embryolar

Canım ben crione jel kullanıyordum ve transfer sabahı kullandım sıkıntı yok dediler. İşlem bittikten sonra da protestan iğne yaptılar.
Dualarim seninle canim insallah cok guzel gecer :-) ben koymustum 6 saat once ama benimki jeldi canim doktorum yap demsti tutunmayi kolaylastirir
Kızlar çok teşekkür ediyorum. Sanırım her doktor farklı bir yol izlemiş ben sabah arayıp hemşireye sorayım. Pamukşeker canım seninde transferin hayırlı olsun. Benimkiler donuk değil bugün dördüncü günüm. İnşallah dayanıyordur bebeklerim.

Transfer anı çözülse ama canlılıklarını nasıl anlıcaklar ki ? Mesela bizim o sabah iki tane çözmüşler ikiside %100 canlı çıkınca birini geri dondurmuşlar diğerini transfer ettiler
yani transferden bı kaç saat Öncedir en fazla. zaten canlinolanlari donduruyorlar neden tekrar canliliklarina baksinlarki cnm

Back