• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Canım Allah yardımcın olsun çok kolay hiç merak etme opu gibi asla değil. İnşallah sımsıkı tutunacak bebeğin 🤲🏻 Ben de vajinal tablet kullanıyorum doktorum transfere gelirken fitillerini ihmal etme normal saatlerinde kullan dedi. Yalnızca transfer öncesi vajina ve rahim ağzını temizledi.
ben sabah koymamistim cnm hastaneyi ara gemsirene sor o daha iyi bilir sonuçta her doktor farklı yöntem izliyo
Teşekkür ediyorum kızlar. En kısa sürede hepinizin pozitif haberlerini bekliyorum.

Kızlar transfer olur olmaz hemen diğer sedyeye gecırıp odaya mı transfer ettıler,yoksa trabsferın oldugu amelıyat sedyesınde biraz yattınız mı ?

Kızlar transfer olur olmaz hemen diğer sedyeye gecırıp odaya mı transfer ettıler,yoksa trabsferın oldugu amelıyat sedyesınde biraz yattınız mı ?
Ben sedyede yarim saat yattim,sedyenin bas kismi asagida olacak sekilde.sonra odaya alindim.bi gece de hastanede yattim

Back