- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Gebelikaski
- #1.201
Bazen olebiliyormus canim o yuzden cozuldugundeyani transferden bı kaç saat Öncedir en fazla. zaten canlinolanlari donduruyorlar neden tekrar canliliklarina baksinlarki cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen olebiliyormus canim o yuzden cozuldugundeyani transferden bı kaç saat Öncedir en fazla. zaten canlinolanlari donduruyorlar neden tekrar canliliklarina baksinlarki cnm
Aynen tekrar eskisi kadar canlı olamayaabiliyolarmışyani transferden bı kaç saat Öncedir en fazla. zaten canlinolanlari donduruyorlar neden tekrar canliliklarina baksinlarki cnm
Canım Allah yardımcın olsun çok kolay hiç merak etme opu gibi asla değil. İnşallah sımsıkı tutunacak bebeğin Ben de vajinal tablet kullanıyorum doktorum transfere gelirken fitillerini ihmal etme normal saatlerinde kullan dedi. Yalnızca transfer öncesi vajina ve rahim ağzını temizledi.
Teşekkür ediyorum kızlar. En kısa sürede hepinizin pozitif haberlerini bekliyorum.ben sabah koymamistim cnm hastaneyi ara gemsirene sor o daha iyi bilir sonuçta her doktor farklı yöntem izliyo
Canım 21 Ekim 1 adet 5. gün embriyosu İnşallah kuzum inşallahCnm snn test gunun ne zmn? Bi de kacinci gun embriyosuydu? Gör bak pozitif olacak insallah
Amin canım inşallah sırayla pozitifleri vermek nasip olur hepimizeTeşekkür ediyorum kızlar. En kısa sürede hepinizin pozitif haberlerini bekliyorum.
Cnm 3 gun sonra cikar sonucun.5.gun embriyosu sonuctaCanım 21 Ekim 1 adet 5. gün embriyosu ❤ İnşallah kuzum inşallah
Benim beşinci gün çıktı idrarda çift çizgiCanım 21 Ekim 1 adet 5. gün embriyosu ❤ İnşallah kuzum inşallah
Cnm 3 gun sonra cikar sonucun.5.gun embriyosu sonucta
Kızlar bana kalsa yarın test yapıcam da benim taze transfer olduğundan muhtemelen pozitif çıkıcak çatlatma iğnesinden dolayı o yüzden perşembeye kadar beklerim diyorumBenim beşinci gün çıktı idrarda çift çizgi
insallh cnm hep beraber o duyguyu yaşarız insallhTeşekkür ediyorum kızlar. En kısa sürede hepinizin pozitif haberlerini bekliyorum.
seninki de dondurulmustu dmi cnmBenim beşinci gün çıktı idrarda çift çizgi
Evet dondurulmuştu canımseninki de dondurulmustu dmi cnm
Ben sedyede yarim saat yattim,sedyenin bas kismi asagida olacak sekilde.sonra odaya alindim.bi gece de hastanede yattimKızlar transfer olur olmaz hemen diğer sedyeye gecırıp odaya mı transfer ettıler,yoksa trabsferın oldugu amelıyat sedyesınde biraz yattınız mı ?
Hayirli olsun cnm tekrar,allah saglikla kucagina almayi nasip etsinKizlar bugun 10.gunumuz tekrar kan vermstim cok sukur 183 olms doktor guzel artiyor dedi cok guzel bir mutluluk rabbim sizlerede yasatsin insallahhhh
Hemen diğer sedyeye geçip odada 45 dk yattım canımKızlar transfer olur olmaz hemen diğer sedyeye gecırıp odaya mı transfer ettıler,yoksa trabsferın oldugu amelıyat sedyesınde biraz yattınız mı ?
Bende ilk transferımde hemen gecırdıler bıraz beklesek ii olurdu sankiHemen diğer sedyeye geçip odada 45 dk yattım canım
Benimde öyle oldu canım sedyeden sedyeye geçtim hemen hatta sürgü feland vermediler yirmi dakka sonra falan kalkıp lavobaya gittimBende ilk transferımde hemen gecırdıler bıraz beklesek ii olurdu sanki