- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
- 133
- Konu Sahibi Gebelikaski
- #1.161
Ayyy canım ağzından bal damlıyoorrrr inşallah ya inşallahhhh Hislerin kuvvetli midir canımpineapple2 canim sen hamilesin,hissediyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy canım ağzından bal damlıyoorrrr inşallah ya inşallahhhh Hislerin kuvvetli midir canımpineapple2 canim sen hamilesin,hissediyorum ben
Evet birsürü iğne ilaç varbenimde öyle insallh bı an önce olumlu sonuç aliriz. iğne yaotiriyormusun. iğneler fena ağrı yapıyor
Canım transferden sonra hangi ilaçlarla iğneleri kullanıyorsun. Benim transfer inşallah yarın. Merak ettim.benimde öyle insallh bı an önce olumlu sonuç aliriz. iğne yaotiriyormusun. iğneler fena ağrı yapıyor
Canım günaydın tabii ki var koyulaşmış gün geçtikçeKızlar günaydın☺Dondurulmuş transferimin bugün 9.günü 5.günden itibaren gebelik testi yapıyorum sizce artış varmı ? Artık gözlerimin gördüğüne bile sevinemiyorum
Canım bence de belirgin artış var. İlerleme çok güzel. İçini ferah tut.Kızlar günaydın☺Dondurulmuş transferimin bugün 9.günü 5.günden itibaren gebelik testi yapıyorum sizce artış varmı ? Artık gözlerimin gördüğüne bile sevinemiyorum
Sağolun kızlar inanın gözlerimin gördüğünden şüphe ediyorumKan vermesim çarşamba test günğm o stresi bi kere yaşiym istedimCanım günaydın tabii ki var koyulaşmış gün geçtikçe
Canım bence de belirgin artış var. İlerleme çok güzel. İçini ferah tut.
Var kuzucum hep koyulasmisSağolun kızlar inanın gözlerimin gördüğünden şüphe ediyorum☺Kan vermesim çarşamba test günğm o stresi bi kere yaşiym istedim☺
Canım transferden sonra hangi ilaçlarla iğneleri kullanıyorsun. Benim transfer inşallah yarın. Merak ettim.
[/QUOTE
canım proluton kullandım transfer günü 1 adet kalçadan pazartesi prolutex kullancam gebelik testine kadar devam etcek progynex kullandım dün ve bugün bidr. ve son olarak Çarşamba tekrar bı doz tekrar kalçadan proluton
güzel sonuçlanir insalalh benimde ilkEvet ilk transfer daha ondan bu heyecanım
Var kuzucum hep koyulasmis
Cnm son zamanlarda evet gecen hafta da hamilesin dedim burda 2 kisiye bikac gun sonra pozitif aldilar.snnle ilgili oyle hissettm.mesela suan ben de tedavi oluyorum ama kendim de negatif alicam diye hissediyorum.bakalimAyyy canım ağzından bal damlıyoorrrr inşallah ya inşallahhhh Hislerin kuvvetli midir canım
Canim hic ole kotu dusunme hep pozitif dusun guzel olsun yaaaCnm son zamanlarda evet gecen hafta da hamilesin dedim burda 2 kisiye bikac gun sonra pozitif aldilar.snnle ilgili oyle hissettm.mesela suan ben de tedavi oluyorum ama kendim de negatif alicam diye hissediyorum.bakalim
Canım öyle deme daha yolun başındasın transferine de zaman var ama hormonların etkisiyle modum bir düşüyor bir yükseliyor seni anlıyorum ben de hep negatif diye düşünüyorum dün bütün gün ağladım negatif diyeCnm son zamanlarda evet gecen hafta da hamilesin dedim burda 2 kisiye bikac gun sonra pozitif aldilar.snnle ilgili oyle hissettm.mesela suan ben de tedavi oluyorum ama kendim de negatif alicam diye hissediyorum.bakalim
Allahtan ümit kesilmez canım ümitli olun dua edin bol bol Rabbim elbet nasip edecek.siz ne kadar olumlu düşünürseniz okadar olumlu olur herşey.Beyinle rahim aynı anda çalışırmışCanım öyle deme daha yolun başındasın transferine de zaman var ama hormonların etkisiyle modum bir düşüyor bir yükseliyor seni anlıyorum ben de hep negatif diye düşünüyorum dün bütün gün ağladım negatif diye
Çift embrıyomu yoksa gayet net? 5.gunde bu kadar net cıkmadıçok ii,erken gebelık testi mi ,normal test mi?:))Kızlar günaydın☺Dondurulmuş transferimin bugün 9.günü 5.günden itibaren gebelik testi yapıyorum sizce artış varmı ? Artık gözlerimin gördüğüne bile sevinemiyorum
Angelnursee Hay Hakk yarın transferim var ,siz hamılesınız ,hamile duası kabuk olurmus,siz ve diğer arkadaşlarım bana da dua edebilir misiniz ,çok sevinirimAllahım hepımızı muradına erdirsin inşallah tüm isteyenlerle birlikte
Canım ben crione jel kullanıyordum ve transfer sabahı kullandım sıkıntı yok dediler. İşlem bittikten sonra da protestan iğne yaptılar.Kızlar yarın transferim var bol dua edin nolur.
Bide opudan beri günde üç kere vajina içine progestan fitil koyuyorum. Transferden öncede sabahkini koyacakmıyım acaba yoksa koymadan mı gitmeliyim? Şimdi aklıma geldi, bunla ilgili bişey söylemediler. Bilen var mı?
Ben crınone jel kullanıyorum sabah aksam olcak sekılde ,yarın sabahkini uygulama dedıler banaKızlar yarın transferim var bol dua edin nolur.
Bide opudan beri günde üç kere vajina içine progestan fitil koyuyorum. Transferden öncede sabahkini koyacakmıyım acaba yoksa koymadan mı gitmeliyim? Şimdi aklıma geldi, bunla ilgili bişey söylemediler. Bilen var mı?