• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Kızlar günaydın☺️Dondurulmuş transferimin bugün 9.günü 5.günden itibaren gebelik testi yapıyorum sizce artış varmı ? Artık gözlerimin gördüğüne bile sevinemiyorum

Eklentiler

• B7980F6F-3D17-472A-B02C-6FFDB7FFD2E2.jpeg
    B7980F6F-3D17-472A-B02C-6FFDB7FFD2E2.jpeg
    70,7 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar günaydın☺Dondurulmuş transferimin bugün 9.günü 5.günden itibaren gebelik testi yapıyorum sizce artış varmı ? Artık gözlerimin gördüğüne bile sevinemiyorum
Canım günaydın tabii ki var koyulaşmış gün geçtikçe 👍🏻🤗

Kızlar günaydın☺Dondurulmuş transferimin bugün 9.günü 5.günden itibaren gebelik testi yapıyorum sizce artış varmı ? Artık gözlerimin gördüğüne bile sevinemiyorum
Canım bence de belirgin artış var. İlerleme çok güzel. İçini ferah tut.

Canım transferden sonra hangi ilaçlarla iğneleri kullanıyorsun. Benim transfer inşallah yarın. Merak ettim.
[/QUOTE
canım proluton kullandım transfer günü 1 adet kalçadan pazartesi prolutex kullancam gebelik testine kadar devam etcek progynex kullandım dün ve bugün bidr. ve son olarak Çarşamba tekrar bı doz tekrar kalçadan proluton

Ayyy canım ağzından bal damlıyoorrrr inşallah ya inşallahhhh 🤲🏻🤲🏻 Hislerin kuvvetli midir canım
Cnm son zamanlarda evet 🤗 gecen hafta da hamilesin dedim burda 2 kisiye bikac gun sonra pozitif aldilar.snnle ilgili oyle hissettm.mesela suan ben de tedavi oluyorum ama kendim de negatif alicam diye hissediyorum.bakalim 🤔

Cnm son zamanlarda evet 🤗 gecen hafta da hamilesin dedim burda 2 kisiye bikac gun sonra pozitif aldilar.snnle ilgili oyle hissettm.mesela suan ben de tedavi oluyorum ama kendim de negatif alicam diye hissediyorum.bakalim 🤔
Canim hic ole kotu dusunme hep pozitif dusun guzel olsun yaaa:halay:

Canım öyle deme daha yolun başındasın transferine de zaman var ama hormonların etkisiyle modum bir düşüyor bir yükseliyor seni anlıyorum ben de hep negatif diye düşünüyorum dün bütün gün ağladım negatif diye 🤦🏻‍♀️

Canım öyle deme daha yolun başındasın transferine de zaman var ama hormonların etkisiyle modum bir düşüyor bir yükseliyor seni anlıyorum ben de hep negatif diye düşünüyorum dün bütün gün ağladım negatif diye 🤦🏻‍♀️
Allahtan ümit kesilmez canım ümitli olun dua edin bol bol Rabbim elbet nasip edecek.siz ne kadar olumlu düşünürseniz okadar olumlu olur herşey.Beyinle rahim aynı anda çalışırmış ☺️

Çift embrıyomu yoksa gayet net? 5.gunde bu kadar net cıkmadıçok ii,erken gebelık testi mi ,normal test mi?:))

Kızlar yarın transferim var bol dua edin nolur.
Bide opudan beri günde üç kere vajina içine progestan fitil koyuyorum. Transferden öncede sabahkini koyacakmıyım acaba yoksa koymadan mı gitmeliyim? Şimdi aklıma geldi, bunla ilgili bişey söylemediler. Bilen var mı?

Bide opudan beri günde üç kere vajina içine progestan fitil koyuyorum. Transferden öncede sabahkini koyacakmıyım acaba yoksa koymadan mı gitmeliyim? Şimdi aklıma geldi, bunla ilgili bişey söylemediler. Bilen var mı?
Canım ben crione jel kullanıyordum ve transfer sabahı kullandım sıkıntı yok dediler. İşlem bittikten sonra da protestan iğne yaptılar.

Ben crınone jel kullanıyorum sabah aksam olcak sekılde ,yarın sabahkini uygulama dedıler bana

Back