- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #1.181
Transferın kaçta? Bana 12.30 da burda ol dedıler.inş hayırlı olur yarın ikimize ve tüm herkeseKızlar yarın transferim var bol dua edin nolur.
Bide opudan beri günde üç kere vajina içine progestan fitil koyuyorum. Transferden öncede sabahkini koyacakmıyım acaba yoksa koymadan mı gitmeliyim? Şimdi aklıma geldi, bunla ilgili bişey söylemediler. Bilen var mı?
Bana koyma demişlerdi xanım.Rabbim kolaylık bersin canım bebişin sıkı sıkı turunsun sanaKızlar yarın transferim var bol dua edin nolur.
Bide opudan beri günde üç kere vajina içine progestan fitil koyuyorum. Transferden öncede sabahkini koyacakmıyım acaba yoksa koymadan mı gitmeliyim? Şimdi aklıma geldi, bunla ilgili bişey söylemediler. Bilen var mı?
Canım Allah yardımcın olsun çok kolay hiç merak etme opu gibi asla değil. İnşallah sımsıkı tutunacak bebeğinKızlar yarın transferim var bol dua edin nolur.
Yok canım tek embriyoydu dondurulmuş evet ilkini erken testte yaptım ama 6.gün diğerinde de gayet netti yaniÇift embrıyomu yoksa gayet net? 5.gunde bu kadar net cıkmadıçok ii,erken gebelık testi mi ,normal test mi?:))
Allah yardımcınız olsun bu grupta hepimizin güzel haberlerini duyacağımız günler yakındır inşallah Rabbim duy sesimizi amiiinnnnTransferın kaçta? Bana 12.30 da burda ol dedıler.inş hayırlı olur yarın ikimize ve tüm herkese,embrıyolar yarın mı cozulcek ki bugunden mi cozulcek ki ? Cozulme suresını bılen var mı ,dk lık bi iş mi saatlik bir iş mi acaba?
ben sabah koymamistim cnm hastaneyi ara gemsirene sor o daha iyi bilir sonuçta her doktor farklı yöntem izliyoKızlar yarın transferim var bol dua edin nolur.
Amin amin kader arkadaşlarımAllah yardımcınız olsun bu grupta hepimizin güzel haberlerini duyacağımız günler yakındır inşallah Rabbim duy sesimizi amiiinnnn
embriyolar transfer anı çözülüyorTransferın kaçta? Bana 12.30 da burda ol dedıler.inş hayırlı olur yarın ikimize ve tüm herkese,embrıyolar yarın mı cozulcek ki bugunden mi cozulcek ki ? Cozulme suresını bılen var mı ,dk lık bi iş mi saatlik bir iş mi acaba?
Ilkindeki asiri pozitiflikten hayir gormedim cnm,ondn herhaldeCanim hic ole kotu dusunme hep pozitif dusun guzel olsun yaaa
Etmezmiyim kuzumm Rabbim cok guzel gecmeyi ve bebisinin sana simsiki tutunup saglikla buyumesini nasip etsin insallaahhhhAngelnursee Hay Hakk yarın transferim var ,siz hamılesınız ,hamile duası kabuk olurmus,siz ve diğer arkadaşlarım bana da dua edebilir misiniz ,çok sevinirim Allahım hepımızı muradına erdirsin inşallah tüm isteyenlerle birlikte
Yarınsa transferin yarın sabah çözülüyo diye biliyorum bize öyle söylemişlerdi transfer öncesi de söylüyolar zaten sana canlılığını falanembriyolar transfer anı çözülüyor
Cnm snn test gunun ne zmn? Bi de kacinci gun embriyosuydu? Gör bak pozitif olacak insallahCanım öyle deme daha yolun başındasın transferine de zaman var ama hormonların etkisiyle modum bir düşüyor bir yükseliyor seni anlıyorum ben de hep negatif diye düşünüyorum dün bütün gün ağladım negatif diye
Dualarim seninle canim insallah cok guzel gecerKızlar yarın transferim var bol dua edin nolur.
Transfer anı çözülse ama canlılıklarını nasıl anlıcaklar ki ? Mesela bizim o sabah iki tane çözmüşler ikiside %100 canlı çıkınca birini geri dondurmuşlar diğerini transfer ettilerembriyolar transfer anı çözülüyor
Alemsin ayIlkindeki asiri pozitiflikten hayir gormedim cnm,ondn herhalde
Insallah cnm hayirlisiAlemsin ayolsun dualarim seninle insallah saglikla tutacak
Canım ben crione jel kullanıyordum ve transfer sabahı kullandım sıkıntı yok dediler. İşlem bittikten sonra da protestan iğne yaptılar.
Transferın kaçta? Bana 12.30 da burda ol dedıler.inş hayırlı olur yarın ikimize ve tüm herkese,embrıyolar yarın mı cozulcek ki bugunden mi cozulcek ki ? Cozulme suresını bılen var mı ,dk lık bi iş mi saatlik bir iş mi acaba?
Kızlar çok teşekkür ediyorum. Sanırım her doktor farklı bir yol izlemiş ben sabah arayıp hemşireye sorayım. Pamukşeker canım seninde transferin hayırlı olsun. Benimkiler donuk değil bugün dördüncü günüm. İnşallah dayanıyordur bebeklerim.Dualarim seninle canim insallah cok guzel gecerben koymustum 6 saat once ama benimki jeldi canim doktorum yap demsti tutunmayi kolaylastirir
Amin Canım seninki de hep değil fitil miydi arkadaşım?Bana koyma demişlerdi xanım.Rabbim kolaylık bersin canım bebişin sıkı sıkı turunsun sana
yani transferden bı kaç saat Öncedir en fazla. zaten canlinolanlari donduruyorlar neden tekrar canliliklarina baksinlarki cnmTransfer anı çözülse ama canlılıklarını nasıl anlıcaklar ki ? Mesela bizim o sabah iki tane çözmüşler ikiside %100 canlı çıkınca birini geri dondurmuşlar diğerini transfer ettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?