• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Canım o hissi çok iyi bilirim. Sen yeni düşük yapmışsın yeniden hamile kalamıyorsun, etrafın bebek dolu hergün görüyorsun. Şu hayattaki en büyük sınavlardan biri. Bir buçuk yıldır hergün öldüm öldüm dirildim sanki. Ama Allah bizi sınavı kazananlardan eylesin. Ben o söz ettiğin burukluğu içimden atamadığım İçin bi türlü ikinciye hamile kalamadım, bize çok zararlı o duygu. İçinden at o burukluğu, bizim de bebeğimiz olacak canım. Moral çokkk önemli.
hormonlardan kaynaklanıyor canım benim ignelerim hala devam ediyor bacağıma kramp giriyor acisindan. evet etrafımızda hep bebek var ne yalan söyleyeyim kendi uegenlerimi bile artık sevesim gelmiyor eskisi kadar hepimiz ayniyiz. bnde adet olmaktan korkuyorum. 21 i dedi adet günün hemsirem fakat eski döngü de 3 gün sonrayı gösteriyor kafam cok karisti

Kızlar iyi ki varsınız ❤️🤲🏻Eminim bir gün hepimizin burda hamilelik haberini alacağız yürekten inanıyorum. Allah hiçbirimizi anne olamamakla sınamasın dua ediyorum 🙏🏻

Evet kızlar bende negatif sonucu aldığım gün hastanede heryer bebek doluydu içerisi dışarısı yollar arabada bile dikkat bebek var yazısı hepsi üst üsteydi yani bu kadar denk gelmezdi istesem olmazdı
Ah canım ya hepimiz aynıyız işte. E bebeke falan gidip alışveriş yapmak istiyorum bebek arabası bebek mobilyası minicik kıyafetler almak istiyorum Allahım nolur bize çok görme 🤲🏻

Evet kızlar bende negatif sonucu aldığım gün hastanede heryer bebek doluydu içerisi dışarısı yollar arabada bile dikkat bebek var yazısı hepsi üst üsteydi yani bu kadar denk gelmezdi istesem olmazdı
inanıyorum insallh hepimiz sonunda güzel ayrılacağız buradan sende çok düşünmemeye çalış canım saha genciz insallh çaresi var herşeyin ikincisi içinde araya çok zaman koyma ikinci de tutma olasılığı çok yüksek diyorlar

Insallah sende hemen kanama görür başlarsın inşallah zaten 16.-19. Günler arasında transfer olur. Merak etme olmazsan da ilaç verir dokturun.
Benim adetlerim düzenli şükür. Adet olduğum gün arayıp randevu verecekler 2. Veya 3.gün cagracaklar. Sorun yoksa transfer hazırlığına girecem bende. 😊
Bu arada sen hangi merkezdesin yaş kaç? Ben 29y. Bahçeci Zeki Akkum'da tedavi görecem inşallah
Aynen canim insaallah doktorum da oyle dedi 10 gun bekleyelim olmzsa ilac vercek. Hadi insaallah hayirlisi ile hersey yolunda gider senin icin ve yavrun icin😍 bn konyadayim secil kahveci elsurer e gidiyorum. Yasim 26 bakalim insaallah iyi sonuclar aliriz.

Kızlar bende bugün transfer oldum. 2.5 saat kadar hastanede yattım sonra eve geldim yatıyorum öyle. Bir ara boşluğuma geldi, criome jeli yaparken belimi anı bir hareketle havaya kaldırdım ve şuan sanki karnım ağrıyor. Biraz korktum bişey olmuş mUdur var mı bir fikriniz? Yardımcı olun lütfen 🙏🙏

Ah canım ya hepimiz aynıyız işte. E bebeke falan gidip alışveriş yapmak istiyorum bebek arabası bebek mobilyası minicik kıyafetler almak istiyorum Allahım nolur bize çok görme 🤲🏻
Amiiiiiiiinnnnnnnnlerin en büyüğü 🤲🤲🤲🤲🤲 canımmm İnşAllah o anları yaşarız 🤲 heralde gerçekliğine inanamam dünyanın en mutlu insanı oluruz ♥️

inanıyorum insallh hepimiz sonunda güzel ayrılacağız buradan sende çok düşünmemeye çalış canım saha genciz insallh çaresi var herşeyin ikincisi içinde araya çok zaman koyma ikinci de tutma olasılığı çok yüksek diyorlar
İnşAllah kuzum 🙏 bi öyleyim bi böyle bi iyi bi kötü ama toparlanıp yeniden başlamam lazım dediğin gibi ikincide yüksek diyorlar inşAllah dedikleri gibi olur canım 🤲

Kızlar bende bugün transfer oldum. 2.5 saat kadar hastanede yattım sonra eve geldim yatıyorum öyle. Bir ara boşluğuma geldi, crione jeli yaparken belimi anı bir hareketle havaya kaldırdım ve şuan sanki karnım ağrıyor. Biraz korktum bişey olmuş mUdur var mı bir fikriniz? Yardımcı olun lütfen 🙏🙏

Kızlar bende bugün transfer oldum. 2.5 saat kadar hastanede yattım sonra eve geldim yatıyorum öyle. Bir ara boşluğuma geldi, criome jeli yaparken belimi anı bir hareketle havaya kaldırdım ve şuan sanki karnım ağrıyor. Biraz korktum bişey olmuş mUdur var mı bir fikriniz? Yardımcı olun lütfen 🙏🙏
İnsaallah bisey yoktur canim guzel düşün olumlu sonuc alirsin Allah in izni ile 😍🤲🏻

Kızlar bende bugün transfer oldum. 2.5 saat kadar hastanede yattım sonra eve geldim yatıyorum öyle. Bir ara boşluğuma geldi, crione jeli yaparken belimi anı bir hareketle havaya kaldırdım ve şuan sanki karnım ağrıyor. Biraz korktum bişey olmuş mUdur var mı bir fikriniz? Yardımcı olun lütfen 🙏🙏
bişey olmamıştır Allah'ın izniyle içini rahat tut benim de bugün 4. gün transferin bazen eğiliyorum dikkatli bı şekilde yavaşça bazen uzanıyorum biyere kendimi kasmadan sonuçta bize günlük hayatınıza devam edeceksiniz dediler hıc kipirdamayalim mi sen sadece hareketlerini yavaş bı şekilde yap ağır kaldırma bişey olmaz Allah'ın izniyle

bişey olmamıştır Allah'ın izniyle içini rahat tut benim de bugün 4. gün transferin bazen eğiliyorum dikkatli bı şekilde yavaşça bazen uzanıyorum biyere kendimi kasmadan sonuçta bize günlük hayatınıza devam edeceksiniz dediler hıc kipirdamayalim mi sen sadece hareketlerini yavaş bı şekilde yap ağır kaldırma bişey olmaz Allah'ın izniyle
Ayy hadi inşallah seninde hayırlı olsun sağlıkla hayırla kavuşalım bebişlerimize😊 kaçıncı gün embriyosu senin

kizlar ignelerden dolayı ağrıları olanlar oc8n söylüyorum dün hemşire reyi aradım çok ağrının olması normal dedi parol ic moraran yerlerede soğuk uygulama yapabilirsin dedi Yemene çok dikkat et sisikinlik oda yapar dedi yürüyüş yap dedi

Back