• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Canım benim iki kere sormuşsun çok saolasın merak ettiğin için. Dün tüm gün aklım burdaydı ama giremedim. Ama şimdi okudum herşeyi. İki gündür görüşüyoruz hastaneyle. Sizin yazdıklarınıza göre değişik bi çalışma yöntemleri var. Birinci gün bakıyorlar embriyoların kalitesine ve üçüncü gün mü beşinci gün mü transfer yapılacağına kalitesine göre karar veriyorlar. Sonrada zarar görebilirler diye bir daha açmıyorlarmış. Bugün aradık bakın diye. Anne karnına benzer bir ortam yaratıyoruz bakarsak zarar görebilirler dedi embriyolog bizde bakmayın o zaman dedik. Pazartesi herkese sürpriz olacak yani. Bugün daha iyiyim, kafaya takmamaya çalışıyorum. Ama dua edin Canım ya, dayansınlar Pazartesi’ye kadar.
Canım benim dualarımdasın Allahın izniyle dayanacaklar🤲🏻 Aman zarar görmesinler açmasınlar havayla temas etmeleri zararlı oluyormuş yavrulara. Kıyamam kendini yıpratma dicem ama sabahtan beri ağlıyorum ben de hiç belirtim yok bugün 3. Gün hamile değilim bişey hissetmiyorum diye mahvettim kendimi Allahım ne kadar zormuş

Canim sen nerde tedavin oluyosunki öyle bi sistem ilk defa duydum
Canım benim dualarımdasın Allahın izniyle dayanacaklar🤲🏻 Aman zarar görmesinler açmasınlar havayla temas etmeleri zararlı oluyormuş yavrulara. Kıyamam kendini yıpratma dicem ama sabahtan beri ağlıyorum ben de hiç belirtim yok bugün 3. Gün hamile değilim bişey hissetmiyorum diye mahvettim kendimi Allahım ne kadar zormuş
Canlarım Emseyde tedavi görüyorum, embriyologla konuştuktan sonra biraz rahatladım, bazı kontrolleri üçüncü gün yapamadıkları için beşinci günü tercih ettiklerini anlattı. Keşke bunları beni o kadar ağlatmadan anlatsaydı. Sonu güzel olsunda razıyım ben bunlara. Pineapple canım sende canını hiç sıkma, düşük yaptığım gebeliğimde hiç belirtim yoktu, adetim gecikince kan testinde çıkmıştı. İnanıyorum en kısa sürede bebişleri alacaz kucaklarımıza.

Ohss genelde pco olanlarda gelişiyo canım çok yumurta oluşmasından dolayı.kaç yumurtan oluşmuştu?
21 yumurta toplanmıştı ama ilgi alaka olmayınca gözümü acil de açtım.şimdi bir arkadaşımda gurur hocadan ilk transferde ikiz bebeklere gebe kaldı .Allah gurur hocayı karşımıza çıkardıda hem yüzümüz güldü hem hiç sıkıntım olmadı.ben yaşadım kimse kötü bişey yaşamasın

Canlarım Emseyde tedavi görüyorum, embriyologla konuştuktan sonra biraz rahatladım, bazı kontrolleri üçüncü gün yapamadıkları için beşinci günü tercih ettiklerini anlattı. Keşke bunları beni o kadar ağlatmadan anlatsaydı. Sonu güzel olsunda razıyım ben bunlara. Pineapple canım sende canını hiç sıkma, düşük yaptığım gebeliğimde hiç belirtim yoktu, adetim gecikince kan testinde çıkmıştı. İnanıyorum en kısa sürede bebişleri alacaz kucaklarımıza.
Emseyde kimde goruyorsunuz acaba? Bende orda yaptirdim tüp bebegimi. Suan beta takibindeym sonucum net degil tabi

Insallah. Canım. Kesinlikle kalanlar dondurulmalı zor bir Süreç sonuçta. Ve pozitif mi negatif mi belli değil ki o an..

Bat nezaman senin cnm? Benim 16ekim
Aynen oyle canim insaallah ilk transfer de olumlu sonuc aliriz. Bat transfer demek mi canim eger oyleyse tarih bilmiyorum henuz ben canim kendiliginden kanama olcak dedi doktor onun iknci gunu yasmin kullanmaya baslayacam sonra adet olunca transfer belli olcak iste insaallah benim rahatsizligim kendi kendine adet olamamak yani hep yasmin gibi ilaclarla oluyorum oyle iste

Canim Rabbim yar ve yardımcın olsun ama burda hep okuyoruz bak belirti olmayipta pozitif sonuc alan cok arkadas var icini ferah tut bol dua et guzel olcak insaallah 😍

Emseyde kimde goruyorsunuz acaba? Bende orda yaptirdim tüp bebegimi. Suan beta takibindeym sonucum net degil tabi
Burda sadece tüp bebek doktoru Nesrin hanım var diye biliyorum, sen memnun kaldın mı süreçten. Doktorumdan çok memnun kaldım ama beni bu üç gün beş gün mevzusu dağıttı. Seninki üçüncü gün mü beşinci gün transferi mi, kaç embriyon transfere kadar dayandı bilgi verebilir misin, şuan çok merak ediyorum benimkiler ne durumdadır diye. Bu arada inşallah tutunmuştur Canım, pozitif sonuç alırsın.

iyimisin neden ağlıyorsun seninle aynı şeyleri yaşıyoruz şuan benimde aynı kafana takmamaya çalış hem böyle yaparsın olumsu etkilenirsin. benim iğne yerleri felaket açıyor bide kasigima iğne ağrısı gbi bişey giriyor belimde ağrıyor goguslerimde adet mi olçam diye bugün kasildim ama aklıma getirmemeye çalışıyorum şimdi uyuyacağım değilse evde sıkılıyorum. karnimin şişliği zaten hiç gecmiyor. lütfen kafana takma herşey güzel olacak bide günler geçse 🙈

Aynen oyle canim insaallah ilk transfer de olumlu sonuc aliriz. Bat transfer demek mi canim eger oyleyse tarih bilmiyorum henuz ben canim kendiliginden kanama olcak dedi doktor onun iknci gunu yasmin kullanmaya baslayacam sonra adet olunca transfer belli olcak iste insaallah benim rahatsizligim kendi kendine adet olamamak yani hep yasmin gibi ilaclarla oluyorum oyle iste

Insallah ilk tedavide pozitif alırsın.
Bat = beklenen adet tarihi.
Adet olamamak da kötü. Sen opu dan sonra daha kanamayı bekliyorsun anladığım kadarıyla

iyimisin neden ağlıyorsun seninle aynı şeyleri yaşıyoruz şuan benimde aynı kafana takmamaya çalış hem böyle yaparsın olumsu etkilenirsin. benim iğne yerleri felaket açıyor bide kasigima iğne ağrısı gbi bişey giriyor belimde ağrıyor goguslerimde adet mi olçam diye bugün kasildim ama aklıma getirmemeye çalışıyorum şimdi uyuyacağım değilse evde sıkılıyorum. karnimin şişliği zaten hiç gecmiyor. lütfen kafana takma herşey güzel olacak bide günler geçse 🙈
Canım bende ne kasık ağrısı ne bel ağrısı göğüs falan hiçbişey yok 😪 göğüslerimde hassasiyet vardı o da geçti o yüzden çok üzülüyorum

Canım bende ne kasık ağrısı ne bel ağrısı göğüs falan hiçbişey yok 😪 göğüslerimde hassasiyet vardı o da geçti o yüzden çok üzülüyorum
ben progynex iğne yaptırdım bugün o ağrı yapiyormus hemşireyi aradım. yarında yaptırmam gerekiyor sen iğne yaptiryormusun şuan her doktorun yöntemi farklı belki sende ondan ağrı yoktur. ben de bu ağrıların adet ağrısı olmasından korkuyorum canım sıkma canını bak morale ihtiracimiz var bizim dmi şimdi kalk yapmak istediğin şeyleri yap dışarı cikabiliyorsan çık ama yorma kendini annenpe güzelce vakit geçir umudumu Z hep var tmm mi Allah büyük ayrıca bireysel farkliliklarimi Z var herkeste aynı şey olacak diye birşey yok dmi ayrıca bebislerimize zarar vermeyelim böyle düşünüp 😊

ben progynex iğne yaptırdım bugün o ağrı yapiyormus hemşireyi aradım. yarında yaptırmam gerekiyor sen iğne yaptiryormusun şuan her doktorun yöntemi farklı belki sende ondan ağrı yoktur. ben de bu ağrıların adet ağrısı olmasından korkuyorum canım sıkma canını bak morale ihtiracimiz var bizim dmi şimdi kalk yapmak istediğin şeyleri yap dışarı cikabiliyorsan çık ama yorma kendini annenpe güzelce vakit geçir umudumu Z hep var tmm mi Allah büyük ayrıca bireysel farkliliklarimi Z var herkeste aynı şey olacak diye birşey yok dmi ayrıca bebislerimize zarar vermeyelim böyle düşünüp 😊
Canım sağolasın valla moral oldun. Ben progesteronu yalnızca fitil olarak alıyorum iğne yaptırmıyorum belki de ondandır dediğin gibi. Kaç gündür evdeydim bugün ilk defa çıktık yeğenimin 1. doğumgünü var ona geldik kafam dağıldı ama bi yandan da içimde burukluk var bebek gördükçe üzülüyorum iyice drama bağladım 😪 durup durup ağlıyorm hormonların da etkisi var herhalde ya

Merhabalar hepimize öncelikle hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum 🤲🏻 Ben bu ay dondulmuşlarla ikinci transferimi olcam nasip olursa Ağustos’ta 2 tane 3. Gün embriyo transferi oldum kimyasal gebelikle sonuçlandı 4 tane embriyom kaldı omlarda önce genetiğe gidecek hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Dondurulmus embrıyo genetıge gonderılıyormu? Cozulup mu gonderılıyor gelır gelmez transfer mı oluyor yenıden mı dondurulup cozduruluyor ;sonuc olarak toplamda ıkı kere mi dondurulup cozulmus oluyor ? Ve genetiğe gonderme fiyatı ne embrıyo basına tesekkurler

Insallah ilk tedavide pozitif alırsın.
Bat = beklenen adet tarihi.
Adet olamamak da kötü. Sen opu dan sonra daha kanamayı bekliyorsun anladığım kadarıyla
AMin insaallah canim
Hii anladim ben onu bilmiyordum saol ogrendim 😅🙈
Aynen daha onu bekliyorum senin hemen olmusmuydu o kanama ondan sonra normal adet tarihin 16 ekim galiba anladim. O zman senin transfer bu ay icinde gerceklesir insaallah canim

Canım sağolasın valla moral oldun. Ben progesteronu yalnızca fitil olarak alıyorum iğne yaptırmıyorum belki de ondandır dediğin gibi. Kaç gündür evdeydim bugün ilk defa çıktık yeğenimin 1. doğumgünü var ona geldik kafam dağıldı ama bi yandan da içimde burukluk var bebek gördükçe üzülüyorum iyice drama bağladım 😪 durup durup ağlıyorm hormonların da etkisi var herhalde ya
hormonlardan kaynaklanıyor canım benim ignelerim hala devam ediyor bacağıma kramp giriyor acisindan. evet etrafımızda hep bebek var ne yalan söyleyeyim kendi uegenlerimi bile artık sevesim gelmiyor eskisi kadar hepimiz ayniyiz. bnde adet olmaktan korkuyorum. 21 i dedi adet günün hemsirem fakat eski döngü de 3 gün sonrayı gösteriyor kafam cok karisti

AMin insaallah canim
Hii anladim ben onu bilmiyordum saol ogrendim 😅🙈
Aynen daha onu bekliyorum senin hemen olmusmuydu o kanama ondan sonra normal adet tarihin 16 ekim galiba anladim. O zman senin transfer bu ay icinde gerceklesir insaallah canim

Insallah sende hemen kanama görür başlarsın inşallah zaten 16.-19. Günler arasında transfer olur. Merak etme olmazsan da ilaç verir dokturun.
Benim adetlerim düzenli şükür. Adet olduğum gün arayıp randevu verecekler 2. Veya 3.gün cagracaklar. Sorun yoksa transfer hazırlığına girecem bende. 😊
Bu arada sen hangi merkezdesin yaş kaç? Ben 29y. Bahçeci Zeki Akkum'da tedavi görecem inşallah

Canım o hissi çok iyi bilirim. Sen yeni düşük yapmışsın yeniden hamile kalamıyorsun, etrafın bebek dolu hergün görüyorsun. Şu hayattaki en büyük sınavlardan biri. Bir buçuk yıldır hergün öldüm öldüm dirildim sanki. Ama Allah bizi sınavı kazananlardan eylesin. Ben o söz ettiğin burukluğu içimden atamadığım İçin bi türlü ikinciye hamile kalamadım, bize çok zararlı o duygu. İçinden at o burukluğu, bizim de bebeğimiz olacak canım. Moral çokkk önemli.

Dondurulmus embrıyo genetıge gonderılıyormu? Cozulup mu gonderılıyor gelır gelmez transfer mı oluyor yenıden mı dondurulup cozduruluyor ;sonuc olarak toplamda ıkı kere mi dondurulup cozulmus oluyor ? Ve genetiğe gonderme fiyatı ne embrıyo basına tesekkurler
Canım ben onu sormuştum doktora. Donan embriyolar genetiğe gönderilemiyomuş. Tazeyken içinden örnek alıp gönderilip sonra donduruluyormuş

hormonlardan kaynaklanıyor canım benim ignelerim hala devam ediyor bacağıma kramp giriyor acisindan. evet etrafımızda hep bebek var ne yalan söyleyeyim kendi uegenlerimi bile artık sevesim gelmiyor eskisi kadar hepimiz ayniyiz. bnde adet olmaktan korkuyorum. 21 i dedi adet günün hemsirem fakat eski döngü de 3 gün sonrayı gösteriyor kafam cok karisti
Evet kızlar bende negatif sonucu aldığım gün hastanede heryer bebek doluydu içerisi dışarısı yollar arabada bile dikkat bebek var yazısı hepsi üst üsteydi yani bu kadar denk gelmezdi istesem olmazdı

Back