- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
- 133
- Konu Sahibi Gebelikaski
- #1.121
Canım benim dualarımdasın Allahın izniyle dayanacaklar Aman zarar görmesinler açmasınlar havayla temas etmeleri zararlı oluyormuş yavrulara. Kıyamam kendini yıpratma dicem ama sabahtan beri ağlıyorum ben de hiç belirtim yok bugün 3. Gün hamile değilim bişey hissetmiyorum diye mahvettim kendimi Allahım ne kadar zormuşCanım benim iki kere sormuşsun çok saolasın merak ettiğin için. Dün tüm gün aklım burdaydı ama giremedim. Ama şimdi okudum herşeyi. İki gündür görüşüyoruz hastaneyle. Sizin yazdıklarınıza göre değişik bi çalışma yöntemleri var. Birinci gün bakıyorlar embriyoların kalitesine ve üçüncü gün mü beşinci gün mü transfer yapılacağına kalitesine göre karar veriyorlar. Sonrada zarar görebilirler diye bir daha açmıyorlarmış. Bugün aradık bakın diye. Anne karnına benzer bir ortam yaratıyoruz bakarsak zarar görebilirler dedi embriyolog bizde bakmayın o zaman dedik. Pazartesi herkese sürpriz olacak yani. Bugün daha iyiyim, kafaya takmamaya çalışıyorum. Ama dua edin Canım ya, dayansınlar Pazartesi’ye kadar.