• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Kızlar teşekkür ediyorum. Embriyolog hergün önemli, dayanacaklarının garantisi yok, gelişimleri durursa transferi iptal edebiliriz deyince biran çok kötü oldum. Şuan daha iyiyim. Kendime geldim.
İnsaallah dayanirlar ve transferin olur canim sonrada sana tutunur yavrun icini ferah tut bol dua et. Benimde 7 yumurta dollendi dediler ama su an 3 embriyo donduruldu sayiya cok takilma sonucta bize lazim olan sadece bitanecik 😍😍

Insallah sağlıklı kolay bir gebelik yaşarsın 😊

Ben daha adet olmayı bekliyorum dondurulmuş transfer olacak inşallah
Bnde ayni durumdayim canim bugun 7. Gun olmadim henuz doktor 10 gun bekleyelim dedi bkalim donduruldu benimde insaallah hayirlisi ile transfer gününü görürüz. Burdaki tum arkadaslarda pozitif sonucu görürüz insaallah 😍🤲🏻

Bnde ayni durumdayim canim bugun 7. Gun olmadim henuz doktor 10 gun bekleyelim dedi bkalim donduruldu benimde insaallah hayirlisi ile transfer gününü görürüz. Burdaki tum arkadaslarda pozitif sonucu görürüz insaallah 😍🤲🏻

Kaç tane donduruldu?
Kaçıncı denemem

Hahah benim annemle eşim de tam tersi hadi çıkalım hadi yürüyelim modundalar 😬 konser kalabalık olursa karnımıza çarpmasınlar canım 🙈
ah keşke gidebilsem ay ne güzel seninkiler izin veriyor tadını çıkar eğlen uzaklaş bu modda n kalabalık olmaz AVM de olcakya birbirimizin karnını korurduk 🧐

Merhaba hoşgeldin aramıza. Benim de geçen hafta opu yapıldı 15 tane toplandı 13ü olgun çıktı 11i döllendi 4 tane 5. güne gitti 1’i yavruşum karnımda 3ü de donduruldu 🤗 Sayıların çok iyi hiç kafana takma. Allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin 🤲🏻
Hayırlısı olsun. Allah herkese o duyguyu tatmayı nasip etsin. Bilmediğim konular beni çok korkutuyor. Bir de ben öncesinde bir hastalık geçirdim. O yüzden tüp bebek yaptırmak zorunda kaldık. Çünkü normal gebeliği bekleyecek vaktim yoktu. Doktorum hemen tüp bebek yaptırın dedi. Bakalım her şeyin hayırlısı. Cevap verdiğin için de teşekkür ederim:)

merhaba hanımlar banada tup bebek onerdı doktor. bu ıgneler ılaclar cok acıtıyor mu zorlyor mu çalışıyorsanız ıse gıdıp gelebılıyo musunuz. yumurta toplarken baya acıyo dıyolar ne dıyosunuz lütfen yardımcı olun.
Ben bir merkezde iki kez tüp bebek transferi oldum.verdikleri ilacın haddi hesabı olmadı .kist gelişti ,OHSS gelişti,kimyasal gebelik gelişti.dahası başıma gelmeyen kalmadı .Allaha şükür Gurur Polat hocam sayesinde ilaçların hiç yan etkisi olmadı ve ilk transferinde gebe kaldım .Allah gurur hocam gibi doktorların yolunu açık etsin.gözünüz kapalı güvenin.birçok yer deniyo maddi manevi

Ben bir merkezde iki kez tüp bebek transferi oldum.verdikleri ilacın haddi hesabı olmadı .kist gelişti ,OHSS gelişti,kimyasal gebelik gelişti.dahası başıma gelmeyen kalmadı .Allaha şükür Gurur Polat hocam sayesinde ilaçların hiç yan etkisi olmadı ve ilk transferinde gebe kaldım .Allah gurur hocam gibi doktorların yolunu açık etsin.gözünüz kapalı güvenin.birçok yer deniyo maddi manevi
Ohss genelde pco olanlarda gelişiyo canım çok yumurta oluşmasından dolayı.kaç yumurtan oluşmuştu?

Merhabalar hepimize öncelikle hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum 🤲🏻 Ben bu ay dondulmuşlarla ikinci transferimi olcam nasip olursa Ağustos’ta 2 tane 3. Gün embriyo transferi oldum kimyasal gebelikle sonuçlandı 4 tane embriyom kaldı omlarda önce genetiğe gidecek hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Amin canım bu sefer bebişlerin sağlıkla senle olur inşallah.kimyasal da olsa gebelik elde edilmiş bu bile güzel bi haber bence☺️Hangi merkezde deniyosun

Benim. 4.transferim olacak. 3.denemeden bir oğlum var. Şimdi kardeş istiyoruz. Kalan 1tane embriyomuz var.
3 tane mi transfer olacak
Ne guzel canim Rabbim nasip etsin insaallah yok canim bir tane transfer ederler galiba duruma bakcaz dediler ama dierlerini insaallah ii olurlarsa bizde ilerde kardes dusuncesi icin dondururuz insaallah 😍🤲🏻

meraba arkadaslar bende suan igne kullaniyirum eger sknti olmasa carsamba gunu yumurta toplama olucak.ins hepimiz hayirlisi ile kucaginiza alirsiniz

Ne guzel canim Rabbim nasip etsin insaallah yok canim bir tane transfer ederler galiba duruma bakcaz dediler ama dierlerini insaallah ii olurlarsa bizde ilerde kardes dusuncesi icin dondururuz insaallah 😍🤲🏻

Insallah. Canım. Kesinlikle kalanlar dondurulmalı zor bir Süreç sonuçta. Ve pozitif mi negatif mi belli değil ki o an..

Bat nezaman senin cnm? Benim 16ekim

blueaqua blueaqua canım seni ve bebeklerini merak ediyorum gelince haber et 🤗
Canım benim iki kere sormuşsun çok saolasın merak ettiğin için. Dün tüm gün aklım burdaydı ama giremedim. Ama şimdi okudum herşeyi. İki gündür görüşüyoruz hastaneyle. Sizin yazdıklarınıza göre değişik bi çalışma yöntemleri var. Birinci gün bakıyorlar embriyoların kalitesine ve üçüncü gün mü beşinci gün mü transfer yapılacağına kalitesine göre karar veriyorlar. Sonrada zarar görebilirler diye bir daha açmıyorlarmış. Bugün aradık bakın diye. Anne karnına benzer bir ortam yaratıyoruz bakarsak zarar görebilirler dedi embriyolog bizde bakmayın o zaman dedik. Pazartesi herkese sürpriz olacak yani. Bugün daha iyiyim, kafaya takmamaya çalışıyorum. Ama dua edin Canım ya, dayansınlar Pazartesi’ye kadar.

Bu arada bi arkadaş yumurta toplamadan sonra çok sıkıntı yaşadığını yazmış. Benim de öyle oldu. Anesteziyle topladılar, sonra ağrı kesici yaptılar ama ilk gün çok ikinci gün az ağrım oldu. Üçünü güne hiçbişey kalmadı, şuan unuttum bile. Bi arkadaş da coraspine sormuş, doktorum opu’dan bir gün sonra başlattı. Günde bir tane içiyorum şuan.

Bu arada bi arkadaş yumurta toplamadan sonra çok sıkıntı yaşadığını yazmış. Benim de öyle oldu. Anesteziyle topladılar, sonra ağrı kesici yaptılar ama ilk gün çok ikinci gün az ağrım oldu. Üçünü güne hiçbişey kalmadı, şuan unuttum bile. Bi arkadaş da coraspine sormuş, doktorum opu’dan bir gün sonra başlattı. Günde bir tane içiyorum şuan.
Canim sen nerde tedavin oluyosunki öyle bi sistem ilk defa duydum

Back