- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
Kalbim durucak sankiTamamayy cok heycanli
Benimde yaa hic gecmiyor zamankiKalbim durucak sanki ☺
Yatıyomusun sürekli? İş felan yapmıyosun dimiBenimde yaa hic gecmiyor zamanki
Yok canim uzaniyorum oturuyorum bazen yuruyorum igne yaptirmaya gidiyorum evin karsisinda aile hekimimiz oraya kadar yuruyorum. Doktorum yuruyus cok iyi gelir demisti. Ev islerini esim yapiyor sagolsun bakimim iyiYatıyomusun sürekli? İş felan yapmıyosun dimi
Bende zeki beyde canim.. ilk denemen pozitifmiydi?
Allah bagislasin canim .. benim de ilk denemem insallah olumlu olur.. transfer bellimi??Zeki beyde ilk denemem pozitif oldu ama o 3.tup bebek tedavisiydi. Bir Oğlum oldu 2 yaşında onunla kalan 1embriyo donduruldu şimdi onun transferini istiyoruz
Allah bagislasin canim .. benim de ilk denemem insallah olumlu olur.. transfer bellimi??
Kesinlikle canim biz elimizden geleni yaptik gerisi rabbime kaldi .. dondurulmusum yok canim.. 5.gun embryosu transfer edildi bugun 4.gunum.Insallah cnm içini ferah tut şöyle düşün ol dediyse olmuştur zaten biz nekadar dikat etsek de.. Dondurulmuş embriyon kaldı mı?
Adet olmayı bekliyorum. Ekim ortası gibi Herşey yolundaysa Kasım başı gibi transfer olur diye düşünüyorum.
Benim de annem geldi memleketten o bakıyorYok canim uzaniyorum oturuyorum bazen yuruyorum igne yaptirmaya gidiyorum evin karsisinda aile hekimimiz oraya kadar yuruyorum. Doktorum yuruyus cok iyi gelir demisti. Ev islerini esim yapiyor sagolsun bakimim iyisen nasil geciriyosun canim?
Bence merkezin hatası vardı yada tecrübeli degldi.ben bu sefer inaniyorum canim olucakIki tedavide de aynı olmuştu 9 yumurta 5i olgun. Doktor neden dollenemedigne bir sebep bile bulamadı yumurta iyi sperm iyi denildi fakat mutlaka var bir yerde bir şey. 3. De farklı merkeze geçtik inşallah herşey iyi olur. Ama ne kadar stres yapmaym desemde yaşadıklarım stres yaptırıyor malesef
Kesinlikle canim biz elimizden geleni yaptik gerisi rabbime kaldi .. dondurulmusum yok canim.. 5.gun embryosu transfer edildi bugun 4.gunum.
Kızlar ben de çarşamba yapacağımTamam olur yapalım☺
Ayy insallah canımm ya inşallah heyecanla bekliyorum. Umarım dediğin gibi birşeydirBence merkezin hatası vardı yada tecrübeli degldi.ben bu sefer inaniyorum canim olucak
Hangi merkezdeydi negatif sonuclarnAyy insallah canımm ya inşallah heyecanla bekliyorum. Umarım dediğin gibi birşeydir
Iyi yapmissin canimBenim de annem geldi memleketten o bakıyor ☺Bende aynı senin gibiyim oturuyorum yatıyorum uzanıyorum ama evden çıkmadım üç gündür hemşire çıkma dedi☺
Insallah canim yaa senin ne gbi belirtilerin olmustu anlatirmisin biraz duyunca rahatliyorum birazAy inşallah tutunur bebeğin. Emeğin karşılığını alırsın.
Tek mi konuldu?
Benim oğlum 3.gun embriyosuydu. Ama kalan bir embriyo 5.gune taşındı ve öyle donduruldu
Sağlıkçısın anlaşılamIyi yapmissin canimay ben ignemi bacaktan yapsammi ki diye dusundum ama cesaret edemedim hastalara yapmak gbi olmuyor tirstim muskulerden
Semin kaçıncı günün bugün canımKızlar ben de çarşamba yapacağım
Evet canim hemsireyim.. aa sende mi saglikcisinSağlıkçısın anlaşılam ☺Ortak noktalarımız artıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?