- 10 Ağustos 2019
- 589
- 200
- 18
- 36
- Konu Sahibi Gebelikaski
Kizlar bn tedaviye bugun basladim,ilk ignemi oldum.bu asamada da cay kahve yasak mi?? Bana dr bisi demedi de..Ben bir bardak cok acik iciyorum canim kahve icme sakin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bn tedaviye bugun basladim,ilk ignemi oldum.bu asamada da cay kahve yasak mi?? Bana dr bisi demedi de..Ben bir bardak cok acik iciyorum canim kahve icme sakin
Benim transfer gününü saymazsak 3.günüm daha erken test içinSizler yaptınız mı idrar testi
Ben bir bardak cok acik iciyorum canim kahve icme sakin
yasak değil diye biliyorum ama çay neyse de hani kahveyi az tüketebilisinKizlar bn tedaviye bugun basladim,ilk ignemi oldum.bu asamada da cay kahve yasak mi?? Bana dr bisi demedi de..
Evet çok erken sen yapmaBenim transfer gününü saymazsak 3.günüm daha erken test için
insallah canim Allah hepimizin yardımcısı olsunBende kolandayım canım ins. Güzel haberler alirz
Anladm cnm,teşekkkürleryasak değil diye biliyorum ama çay neyse de hani kahveyi az tüketebilisin
Sen nasıl sabrettin bugüne kadar ben çoktan yapmıştımEvet çok erken sen yapma
Korkudan valla bebişim başka neden yokSen nasıl sabrettin bugüne kadar ben çoktan yapmıştım
Evet canim yumurta gelisimini etkiliyor.. bol kabak cekirdegi,badem yeKizlar bn tedaviye bugun basladim,ilk ignemi oldum.bu asamada da cay kahve yasak mi?? Bana dr bisi demedi de..
Kızlar testere dişli aslan pençesi kürü var ibrahim saraçoğlunun onu uygulayın yumurta toplamadan önceEvet canim yumurta gelisimini etkiliyor.. bol kabak cekirdegi,badem ye
Iyi dayanmissin ben meraktan catliyorumKorkudan valla bebişim başka neden yok
Üzüleceksem de bi seferde üzüleyim diyorumIyi dayanmissin ben meraktan catliyorum
Kotu dusunme canim yaa.. kacnci gun embryosu?Üzüleceksem de bi seferde üzüleyim diyorum
5. GünKotu dusunme canim yaa.. kacnci gun embryosu?
İkimizin hikayesi çok benzer.. eşimde hız ve ileri hareket sorunu var ilk tedavi negatif mayıs ayında olmuştum.2 adet 5. Gün blostakist idi ama bende ileri derece kan pıhtılaşması çıktı genetik tahlilde o yüzden tutunamadı yavrular. İnşallah bu transferle beraber görürüz pozitifiArkadaşlar benim kırmızılar geldi 3. Günü gidip kan tahlili yaptırıp inşallah başlayacağız donmuş transfere. Ben 5 yıllık evliyim kendiliğinden 2 gebelik yasadım ama düşükle sonuclandı bizde tüp bebeğe karar verdik ki 1 senedir hamile de kalamıyordum. Temmuz ayında tedavi olduk 1 adet 3.gün 1.kalitede embriyo transfer edildi ama negatif oldu. Polikistik over var bende eşimde de morfoloji+hız sorunu var. Bu ay başlamayı düşünüyorum ve pozitif görmek istiyorum artık bana önereceğiniz bir şey var mı bende doktorumla konussam? Aklımda olan embriyonun dış zarını hafif açıyorlarmış ki kolay tutunabilsin bunu sorucam baska da aklıma bir şey gelmiyor yardımcı olursanız sevınırım
Ceviz yada findik olur mu ki badem yerineEvet canim yumurta gelisimini etkiliyor.. bol kabak cekirdegi,badem ye
Bizim de ilk deneme haziran.2 blastokist ve negatif.esimde ileri hareket sorunsali.bu ay yeni deneme ve kan pihti sorunu.ayni seyleri yasamisiz.kan pihti sorununa ne yaptiniz bu denemede?İkimizin hikayesi çok benzer.. eşimde hız ve ileri hareket sorunu var ilk tedavi negatif mayıs ayında olmuştum.2 adet 5. Gün blostakist idi ama bende ileri derece kan pıhtılaşması çıktı genetik tahlilde o yüzden tutunamadı yavrular. İnşallah bu transferle beraber görürüz pozitifi
Aynen canim cok sukur. Yok canim dondurulacak benim bu ay yetismedi igne sureci uzadi biraz benim bir ay sonra transfer yapcaz dedi doktor bakalim hayirlisiSüper bi haber yarın artık 4. günümüz kavuşmaya yaklaşıyoruzz
Senin hemen transfer olacak mı donduracaklar mı canım?