• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Arkadaşlar benim kırmızılar geldi 3. Günü gidip kan tahlili yaptırıp inşallah başlayacağız donmuş transfere. Ben 5 yıllık evliyim kendiliğinden 2 gebelik yasadım ama düşükle sonuclandı bizde tüp bebeğe karar verdik ki 1 senedir hamile de kalamıyordum. Temmuz ayında tedavi olduk 1 adet 3.gün 1.kalitede embriyo transfer edildi ama negatif oldu. Polikistik over var bende eşimde de morfoloji+hız sorunu var. Bu ay başlamayı düşünüyorum ve pozitif görmek istiyorum artık bana önereceğiniz bir şey var mı bende doktorumla konussam? Aklımda olan embriyonun dış zarını hafif açıyorlarmış ki kolay tutunabilsin bunu sorucam baska da aklıma bir şey gelmiyor yardımcı olursanız sevınırım
İkimizin hikayesi çok benzer.. eşimde hız ve ileri hareket sorunu var ilk tedavi negatif mayıs ayında olmuştum.2 adet 5. Gün blostakist idi ama bende ileri derece kan pıhtılaşması çıktı genetik tahlilde o yüzden tutunamadı yavrular. İnşallah bu transferle beraber görürüz pozitifi

İkimizin hikayesi çok benzer.. eşimde hız ve ileri hareket sorunu var ilk tedavi negatif mayıs ayında olmuştum.2 adet 5. Gün blostakist idi ama bende ileri derece kan pıhtılaşması çıktı genetik tahlilde o yüzden tutunamadı yavrular. İnşallah bu transferle beraber görürüz pozitifi
Bizim de ilk deneme haziran.2 blastokist ve negatif.esimde ileri hareket sorunsali.bu ay yeni deneme ve kan pihti sorunu.ayni seyleri yasamisiz.kan pihti sorununa ne yaptiniz bu denemede?

Süper bi haber yarın artık 4. günümüz kavuşmaya yaklaşıyoruzz
Senin hemen transfer olacak mı donduracaklar mı canım?
Aynen canim cok sukur. Yok canim dondurulacak benim bu ay yetismedi igne sureci uzadi biraz benim bir ay sonra transfer yapcaz dedi doktor bakalim hayirlisi
Senin Çarşamba transfer demii ayy insaallah guzel gecer olumlu sonuçlanır canim 😍😍🤲🏻🤲🏻

Back