• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Yatıyomusun sürekli? İş felan yapmıyosun dimi
Yok canim uzaniyorum oturuyorum bazen yuruyorum igne yaptirmaya gidiyorum evin karsisinda aile hekimimiz oraya kadar yuruyorum. Doktorum yuruyus cok iyi gelir demisti. Ev islerini esim yapiyor sagolsun bakimim iyi :-) sen nasil geciriyosun canim?

Allah bagislasin canim .. benim de ilk denemem insallah olumlu olur.. transfer bellimi??

Insallah cnm içini ferah tut şöyle düşün ol dediyse olmuştur zaten biz nekadar dikat etsek de.. Dondurulmuş embriyon kaldı mı?
Adet olmayı bekliyorum. Ekim ortası gibi Herşey yolundaysa Kasım başı gibi transfer olur diye düşünüyorum.

Insallah cnm içini ferah tut şöyle düşün ol dediyse olmuştur zaten biz nekadar dikat etsek de.. Dondurulmuş embriyon kaldı mı?
Adet olmayı bekliyorum. Ekim ortası gibi Herşey yolundaysa Kasım başı gibi transfer olur diye düşünüyorum.
Kesinlikle canim biz elimizden geleni yaptik gerisi rabbime kaldi .. dondurulmusum yok canim.. 5.gun embryosu transfer edildi bugun 4.gunum.

Yok canim uzaniyorum oturuyorum bazen yuruyorum igne yaptirmaya gidiyorum evin karsisinda aile hekimimiz oraya kadar yuruyorum. Doktorum yuruyus cok iyi gelir demisti. Ev islerini esim yapiyor sagolsun bakimim iyi :-) sen nasil geciriyosun canim?
Benim de annem geldi memleketten o bakıyor ☺️Bende aynı senin gibiyim oturuyorum yatıyorum uzanıyorum ama evden çıkmadım üç gündür hemşire çıkma dedi☺️

Iki tedavide de aynı olmuştu 9 yumurta 5i olgun. Doktor neden dollenemedigne bir sebep bile bulamadı yumurta iyi sperm iyi denildi fakat mutlaka var bir yerde bir şey. 3. De farklı merkeze geçtik inşallah herşey iyi olur. Ama ne kadar stres yapmaym desemde yaşadıklarım stres yaptırıyor malesef
Bence merkezin hatası vardı yada tecrübeli degldi.ben bu sefer inaniyorum canim olucak

Kesinlikle canim biz elimizden geleni yaptik gerisi rabbime kaldi .. dondurulmusum yok canim.. 5.gun embryosu transfer edildi bugun 4.gunum.

Ay inşallah tutunur bebeğin. Emeğin karşılığını alırsın.
Tek mi konuldu?
Benim oğlum 3.gun embriyosuydu. Ama kalan bir embriyo 5.gune taşındı ve öyle donduruldu

Benim de annem geldi memleketten o bakıyor ☺Bende aynı senin gibiyim oturuyorum yatıyorum uzanıyorum ama evden çıkmadım üç gündür hemşire çıkma dedi☺
Iyi yapmissin canim :cool: ay ben ignemi bacaktan yapsammi ki diye dusundum ama cesaret edemedim hastalara yapmak gbi olmuyor tirstim muskulerden :-)

Ay inşallah tutunur bebeğin. Emeğin karşılığını alırsın.
Tek mi konuldu?
Benim oğlum 3.gun embriyosuydu. Ama kalan bir embriyo 5.gune taşındı ve öyle donduruldu
Insallah canim yaa senin ne gbi belirtilerin olmustu anlatirmisin biraz duyunca rahatliyorum biraz :-) evet canim iki istedim ama yasimdan dolayi koymadi zeki bey kaln birtaneyide imha ettirdim

Back