- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Gebelikaski
Bende zeki beyde canim.. ilk denemen pozitifmiydi?Hangi doktorda tedavi gördün? Ben zekki beyde 2017de yaptırdım. Şimdi dondurulmuş için adet olmayı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende zeki beyde canim.. ilk denemen pozitifmiydi?Hangi doktorda tedavi gördün? Ben zekki beyde 2017de yaptırdım. Şimdi dondurulmuş için adet olmayı bekliyorum
Bende 6.gun erken yapiyim diyorum canim.. ya senin doktorun transfer gununu sayiyormu benimki sayiyorBeşinci gün ya da altıncı gün yaparım canım herhalde
İnan o konuda bişey demedi hemşireler 16.sında test günün dedi sadece.aslında daha erken çıksr bence tuttuyaa 5.gün embriyosu sonuçta.Bende 6.gun erken yapiyim diyorum canim.. ya senin doktorun transfer gununu sayiyormu benimki sayiyor
Benim 15 ekim canim bence sende 15 de yap sonucta ikimizin de 5.gun embryosuİnan o konuda bişey demedi hemşireler 16.sında test günün dedi sadece.aslında daha erken çıksr bence tuttuyaa 5.gün embriyosu sonuçta.
15i bile bekleyebileceğimi sanmıyorumÇabucak geçse zaman offfBenim 15 ekim canim bence sende 15 de yap sonucta ikimizin de 5.gun embryosu
Anladim cnm ama yumurta sayisi son gunlerde cok arttigi icin de soylememis olabilir.tatli heyecanini kaybetme hicCanım benim yaş 37 yumurta rezervi azalmaya başlamış o yüzden. Söylemiyor ama yumurta sayısı da çok değil sanırım. Şimdi randevudan çıktım. Çarşamba yumurta toplama inşallah Pazartesi de transfer. Tatlı bi heyecan sardı valla:)))) Herşey hepimiz için çok güzel olacak inşallah.
Teşekkür ederim canım yeter ki emeklerimiz boşa gitmesin ben hepsini unutmaya razıyımAy caniim sana daha cok gecms olsun kolay is degil ya
Yaa kiyamam bu sefer doktorun ona göre ilac uygulamstr merak etme bak strestende gelsmez. Takviye ilac al vitaminli seylerle beslen peki kac yumurta toplamslardi denemelerndeBiliyorum canım zaten benim 3. Denemem. Benim korkum embriyo oluşup olusmycagi. İlk tedavide 1 tane dollendi o da kalitesizdi gelişmedi. 2. Tedavide de hiç döllenme olmadı. Inan yumurta toplamadn sonraki gün aradıklarında telefonu açmak bile istemiyorum eşime diyorum sen açarsın o cesaret yok şuan
Allahim cok zor sürecler isteyen herkse versn allah canım aminnCanim gecmis olsun.insallah bu son olacak.artik bebisler gelecek
Ay bende acayip bi agri basladi kasiklarim patliycak gbi belimde sizliyor insallah kotu bisey degldir15i bile bekleyebileceğimi sanmıyorum☺Çabucak geçse zaman offf
Iki tedavide de aynı olmuştu 9 yumurta 5i olgun. Doktor neden dollenemedigne bir sebep bile bulamadı yumurta iyi sperm iyi denildi fakat mutlaka var bir yerde bir şey. 3. De farklı merkeze geçtik inşallah herşey iyi olur. Ama ne kadar stres yapmaym desemde yaşadıklarım stres yaptırıyor malesefYaa kiyamam bu sefer doktorun ona göre ilac uygulamstr merak etme bak strestende gelsmez. Takviye ilac al vitaminli seylerle beslen peki kac yumurta toplamslardi denemelernde
ağrı kötü değil iyi şeylerin habercisidir Kasıkların tek taraflı mı ağrıyo benim sadece sol taraf ağrıyoAy bende acayip bi agri basladi kasiklarim patliycak gbi belimde sizliyor insallah kotu bisey degldir
Bugune kadar tek tarafti canim ama suan ikisi birden patliycak gbi agriyor ben dusuk yaparken boyle bir agriyla hastaneye gitmistim o aklima geldiA
ağrı kötü değil iyi şeylerin habercisidir☺ Kasıkların tek taraflı mı ağrıyo benim sadece sol taraf ağrıyo
Aklına kötü şeyler getirme canım daha yerleşiyoBugune kadar tek tarafti canim ama suan ikisi birden patliycak gbi agriyor ben dusuk yaparken boyle bir agriyla hastaneye gitmistim o aklima geldi
Ayy insallah canim yaAklına kötü şeyler getirme canım daha yerleşiyo ☺
Yarın erken test yapsammı acaba diyorum çok merak ediyorum ya böyle kendime hamile gibi davranıpda sonradan üzülmekten korkuyorumAyy insallah canim ya
Ayy Canım inşallah amin. Kendim için ne kadar istiyorsam, hepimiz için de o kadar istiyorum bebişlerimize biran önce kavuşmayı.Hadi inşallah benim de Çarşamba transfer olacak bebişlerim dayanırsa. Peşpeşe olucak transferlerimiz inşallah güzel haberlerimizi de peşpeşe vermek nasip olur aminn
Saol canım inşallahAnladim cnm ama yumurta sayisi son gunlerde cok arttigi icin de soylememis olabilir.tatli heyecanini kaybetme hic
Carsamba birlikte yapalimmiYarın erken test yapsammı acaba diyorum çok merak ediyorum ya böyle kendime hamile gibi davranıpda sonradan üzülmekten korkuyorum
Tamam olur yapalımCarsamba birlikte yapalimmi