- 11 Ağustos 2018
- 442
- 332
- 53
- 30
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
Bende hemşireyimEvet canim hemsireyim.. aa sende mi saglikcisin
Ay ne guzel meslektasmisiz da bakBende hemşireyim☺Atanamamış hemşire
Insallah canim yaa senin ne gbi belirtilerin olmustu anlatirmisin biraz duyunca rahatliyorum birazevet canim iki istedim ama yasimdan dolayi koymadi zeki bey kaln birtaneyide imha ettirdim
Aynen öyle canım şuan dua ediyorum iyi ki atanmamışım diye sen çalışıyo musun ?Ay ne guzel meslektasmisiz da bakolsun canim atanirsin hic kafana takma hamis olunca hic atanmk istemeyedebilirsin de
Bahceci umut. Şimdi Şişli Memorial dayım canım bin kat daha ilgililerHangi merkezdeydi negatif sonuclarn
Bende 30 a girdim canim bana niye olmaz dediki zeki bey .. benim bir dusugum oldu nasip olmadi simdide cok korkuyorum2 hamileliğinde daha Pozitif almadan hafif bir sızı sol kasikta ve ağzım çok kuruyordu, sabah uyanırken. Hata ben oğlumda daha test yapmadan hamile olduğumu anlamıştım. Ama yinede şu da bir gerçek herkeste farklı. Bazıları hiç bir şey anlamaz. Bide Aldığımiz ilaçlarin da etkisi var bunu da Unutma ❤
1.denemem 2 tane 5.gun 23ys
2.denemem 2tane 3.gün 25ys
3.denemem 2tane 3.gun 27ys ama dondurulmuş olarak bekletik diyer 2 transferim taze olmuştu
Sen kaç yaşındasın? Şuan da 29 yaşındayım
Bende izne ayrildim canim.. herseyin hayirlisi canim bende bebek olursa ucretsiz dusunuyorumAynen öyle canım şuan dua ediyorum iyi ki atanmamışım diye sen çalışıyo musun ?
7. Gün bugünSemin kaçıncı günün bugün canım
Ben bir bardak cok acik iciyorum canim kahve icme sakinKızlar çay içiyomusunuz ? Bana hemşire çok tüketme dedi ama günde bi iki bardak içiyorum
Canimm hic idrar yptnmi7. Gün bugün
Bende 30 a girdim canim bana niye olmaz dediki zeki bey .. benim bir dusugum oldu nasip olmadi simdide cok korkuyorum
Bende kolandayım canım ins. Güzel haberler alirzBahceci umut. Şimdi Şişli Memorial dayım canım bin kat daha ilgililer
Yok kahve içmiyorum ama çay içiyorum ya çok açıkBen bir bardak cok acik iciyorum canim kahve icme sakin
35 yas altina koyamiyorum dedi canim bilemedim .. bide bana daha once dusuk hikayen var riske atmaya gerek yok dediBilemedimbelki ilk denemen diye mi
Bide progrstan iğne hiç bulantı yaptımı sende ? Benim hafiften bulantım oluyoCanimm hic idrar yptnmi
Onuda bir bardaktan fazla icme canim kafein var sonuctaYok kahve içmiyorum ama çay içiyorum ya çok açık
Yapiyor canim malesefBide progrstan iğne hiç bulantı yaptımı sende ? Benim hafiften bulantım oluyo
Yapmadım korkudanBide progrstan iğne hiç bulantı yaptımı sende ? Benim hafiften bulantım oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?