2019 EKiM TÜP BEBEK

Insallah canim yaa senin ne gbi belirtilerin olmustu anlatirmisin biraz duyunca rahatliyorum biraz evet canim iki istedim ama yasimdan dolayi koymadi zeki bey kaln birtaneyide imha ettirdim

2 hamileliğimde daha Pozitif almadan hafif bir sızı sol kasikta ve ağzım çok kuruyordu, sabah uyanırken. Hata ben oğlumda daha test yapmadan hamile olduğumu anlamıştım. Ama yinede şu da bir gerçek herkeste farklı. Bazıları hiç bir şey anlamaz. Bide Aldığımiz ilaçlarin da etkisi var bunu da Unutma ❤
1.denemem 2 tane 5.gun 23ys
2.denemem 2tane 3.gün 25ys
3.denemem 2tane 3.gun 27ys ama dondurulmuş olarak bekletik diyer 2 transferim taze olmuştu
Sen kaç yaşındasın? Şuan da 29 yaşındayım

Son düzenleme:
Ay ne guzel meslektasmisiz da bak olsun canim atanirsin hic kafana takma hamis olunca hic atanmk istemeyedebilirsin de
Aynen öyle canım şuan dua ediyorum iyi ki atanmamışım diye sen çalışıyo musun ?

Kızlar çay içiyomusunuz ? Bana hemşire çok tüketme dedi ama günde bi iki bardak içiyorum

Bende 30 a girdim canim bana niye olmaz dediki zeki bey .. benim bir dusugum oldu nasip olmadi simdide cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…