• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Cok tuhaf biseyms ya ekrana bakyodum nasl bayilcam diye merak ettm. Ne ara kapatmism gözümü baktım birileri bagriyo günaydin diye :) zormus allah herkese yardm etsn.bence narkoz öncesi aglaman devam etmis canim senin 😁
Aynen evet ondan olmuştur 😀 ben bir de doktor için bağırıyormuşum “o gelmesin, yanıma gelmesin” diye 😀😀🤦‍♀️ Sonra hatırlayınca çok utanmıştım

Geçmiş olsun öncelikle insllah güzel kaliteli embriyolar oluşur. Benimde yarın sabah yumurta toplama çok heyecanlıyım

Allah yardimcin olsun canim gecip bitiyo hemen ya
Biliyorum canım zaten benim 3. Denemem. Benim korkum embriyo oluşup olusmycagi. İlk tedavide 1 tane dollendi o da kalitesizdi gelişmedi. 2. Tedavide de hiç döllenme olmadı. Inan yumurta toplamadn sonraki gün aradıklarında telefonu açmak bile istemiyorum eşime diyorum sen açarsın o cesaret yok şuan

Hayırlı olsun canım tedavin. Benim tek iğneydi merional 300lük, ama herkesin protokolü farklı oluyor doktorun öyle uygun görmüştür 👍🏻
Bnm ilk tedavimde de tek igneydi.sasirdim ama anlayamadim bisi.meslek hastaligi olarak zaten cok soru soruyorum diye onu da sormadim doktora :)

Cnm snn doz ndn o kdr yuksek? Bnm 225lik toplam
Canım benim yaş 37 yumurta rezervi azalmaya başlamış o yüzden. Söylemiyor ama yumurta sayısı da çok değil sanırım. Şimdi randevudan çıktım. Çarşamba yumurta toplama inşallah Pazartesi de transfer. Tatlı bi heyecan sardı valla:)))) Herşey hepimiz için çok güzel olacak inşallah.

Canlar yumurtalar toplandi 13tane çikartmislar ama hepsi olgun degldir tahminen. Korkutmak gbi olmasn ama agrım var cok aglayarak uyandm narkozdan
Canım benim çokkk geçmiş olsun benimde Çarşamba toplancak, sordum doktora şimdi. sonrasında ağrı olmuyor dedi korkutmak istemedi demek ki. Geçer inşallah biran önce, ne yalan diyim korkuyorum ağrıdan.

Canım benim yaş 37 yumurta rezervi azalmaya başlamış o yüzden. Söylemiyor ama yumurta sayısı da çok değil sanırım. Şimdi randevudan çıktım. Çarşamba yumurta toplama inşallah Pazartesi de transfer. Tatlı bi heyecan sardı valla:)))) Herşey hepimiz için çok güzel olacak inşallah.
Hadi inşallah benim de Çarşamba transfer olacak bebişlerim dayanırsa. Peşpeşe olucak transferlerimiz inşallah güzel haberlerimizi de peşpeşe vermek nasip olur aminn

Gerçek söylüyorum 8 tane saymıştık hem de yumurta toplamadan 4 gün önce. 9 gün olmuştu hem iğnelere başlayalı. Sonradan geriden gelenler de yetişti canım. 15 toplandı 13 olgun çıktı 11i döllendi şükürler olsun Allahıma. İçini ferah tut iğneler çok işe yarıyor yüksek dozlu sonuçta merak etme sen
Transfer oldumu şuan nerde tedavi gördün.. senin adina cok sevindim .. benim içinde umarım öyle olur benim amh sorunum var umudum yok o konuda:(

Back