2019 EKiM TÜP BEBEK

Kizlar merhaba,benim tedavim bugun basladi.iki ayri igne olucam.biri 150lik,biri 75lik dozu.sizin de iki ayrı igne miydi? Ilk tedavimde hepsi tek igneydi de kafam karisti
Benimde tek iğneydi canım gonal f 225 kullanmıştım

Beniö göğüslerime hiçbişey olmadı ya dondurulmuş transferdi benimki.ama belimle sol kasığım ağrıyo arada

Kizlar merhaba,benim tedavim bugun basladi.iki ayri igne olucam.biri 150lik,biri 75lik dozu.sizin de iki ayrı igne miydi? Ilk tedavimde hepsi tek igneydi de kafam karisti
Canım ben de gobal f 300 ve merional 150 iğne oluyorum bugün onuncu gün, kontrole gidiyorum şimdi Çarşamba toplanacak sanırım.

Kızlar transfere 2 gün kaldı ve ben progestana başladığımdan beri afedersiniz tuvalete çıkamıyorum. Bol bol su içiyorum ama bana mısın demiyor davul gibi oldum. Benim gibi olan var mı çok korkuyorum ya
Bana yumurta toplama sonrasi bi şurup vermişti canim kabızlık olursa ic die. Sabahlari kuru kayisi yiyip uzerine su içebilirsin yada sicaga yakin suya limon sıkıp ic canim insaallah işe yarar

Bana yumurta toplama sonrasi bi şurup vermişti canim kabızlık olursa ic die. Sabahlari kuru kayisi yiyip uzerine su içebilirsin yada sicaga yakin suya limon sıkıp ic canim insaallah işe yarar
Ben de bugün aradım canım Duphalac diye bir şurup verdi; bol bol su içiyorum annemi aradım kayısı kompostosu yapar mısın diye sağolsun akşam uğrayıp alıcam bakalım işe yarar inşallah. Çok sağol kuzum önerilerin için. Aradın mı doktorunu bugün?

Tmm canim sevindim insaallah sifa olurlar. Bekliyorum aramalarini aramadilar ben arayacam simdi

Ayy gerçekten hiç kolay şeyler yasamamissiniz gercekten çok zor.Allah bizi büyük bir sınavdan geçiriyor. Toparlanmaniza sevindim insallah kısa sürede yavrunuza kavuşursunuz. Dualarım sizinle

Canlar yumurtalar toplandi 13tane çikartmislar ama hepsi olgun degldir tahminen. Korkutmak gbi olmasn ama agrım var cok aglayarak uyandm narkozdan

Canlar yumurtalar toplandi 13tane çikartmislar ama hepsi olgun degldir tahminen. Korkutmak gbi olmasn ama agrım var cok aglayarak uyandm narkozdan
Gayet iyi sayı. hiç kötü düşünmeyin inşallah çoğu döllenir. Ben de çıkınca ağlayarak, çığlıklarla uyanmıştım. Narkozu vermeden hemen önce ağladım ondan oldu sanırım

Canim bende bahceci diyarbakir subesinde yptirdim cok memnun kaldim simdi bekliyorum test gunumu bakalim insallah guzel haberler alirim

Hangi doktorda tedavi gördün? Ben zekki beyde 2017de yaptırdım. Şimdi dondurulmuş için adet olmayı bekliyorum

Gayet iyi sayı. hiç kötü düşünmeyin inşallah çoğu döllenir. Ben de çıkınca ağlayarak, çığlıklarla uyanmıştım. Narkozu vermeden hemen önce ağladım ondan oldu sanırım
Cok tuhaf biseyms ya ekrana bakyodum nasl bayilcam diye merak ettm. Ne ara kapatmism gözümü baktım birileri bagriyo günaydin diye :) zormus allah herkese yardm etsn.bence narkoz öncesi aglaman devam etmis canim senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…