Beni doktorlar bu hale getirdi Canım, yaşım 35 gebelikten önce bi kendimi kontrol ettireyim dedim. Amh değerim 0.4 çıktı yumurtaların bitmiş kaybedecek bir günün bile yok dedi bana doktor şok oldum başka doktora gittim bu değer yanlış olabilir mi dedim yaşın 35 ne bekliyorsun doğrudur dedi. İki haftada ancak kafayı topladım bi daha test yaptırdım bu sefer 1.2 çıktı başka bir doktora gittim yumurta rezervim iyiymiş ama film çekelim dedi. Rahim filmi 45 dakika sürdü tüplerin tıkalıydı açtık dediler. Doktoruma sordum beş altı ay sonra tekrar tıkanabilir dedi yeni bir şoka girdim. Birkaç doktor daha dolaştım tüp bebeğe alacaz seni acil, kendi kendine hamile kalamazsın dediler o ara hamile kaldım. Bu cümbüşün üstüne nasıl rahatladığımı tahmin edersiniz. Dünyanın en mutlu insanıydım. Ta ki dokuz haftalıkken Pendik medikal parktaki doktorum neşesinden bir gram eksilmeden, yüzünde bir gülücükle kalbi durmuş diyene kadar. Kürtaj beni çok yıprattı çok üzüldüm. Üstüne işyerinde de bir sürü sorun yaşadım o ara. Kötü bir depresyona girdim. Bir buçuk yıldır bir daha hamile kalamıyorum. Stresten mi doktorlar bişeyi mi gözden kaçırıyor diye düşünmekten kafayı yiyecektim, depresyondan çıkmayı bekleyip tedaviye başladım. Çok şükür iyiyim şuan, yakında yine film çektirdim bu sefer beş dakika sürdü, tüplerde açık. İlk film çekilirken Kasılma olmuş olabilirmiş:) artık tüm olumsuz düşünceleri bi kenara bıraktım tedavimin olumlu geçmesini umuyorum. Allah hepimize yardım etsin.