- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #3.161
sağol canım teşekkür ederim yılların hasreti şoku birde kalpleri duyarsak Allahın izniyleCanım çok sevindim sağlıkla kolaylıkla gelsinler insallahhadi inşallah o minik kalplerini de duy hayırlısıyla
çok üzgünler... kan ağlıyo içleri ailecek soyları devam etmiyo diye.. hahhhAlla alla bu yolda esin napti parayi sen ver ilaci sen al onlar sadce uzaktan baksin.laf etmeye hakki yok
çok teşekkür ederim canımAy sizin adiniza cok sevindim bize de dua edin.Saglikla gelissinler
İnşallah canım hayırlısini versin rabbim tabiki insan hasret çektiğine kavuşunca bütün çektiği sıkıntılarını unutuverir o an yaşadıklarını tahmin edebiliyorum rabbim isteyen bekleyen herkesi bi an önce kavuştursun kucağımıza alıp bu defa sevinçten ağlayalım inşallahsağol canım teşekkür ederim yılların hasreti şoku birde kalpleri duyarsak Allahın izniyle
Allahtan yapacak hic biseyimiz yok buna. Kac yasindaydinizçok üzgünler... kan ağlıyo içleri ailecek soyları devam etmiyo diye.. hahhh
İnşallah canımgözün aydın, bir terslik olmadan hayırlısıyla doğduklarını da görürsün inşallah
Canım asmalıkonak, ikinci bahar çok iyi geliyor sen de mi işsizlikten eski dizilere sardın.. ben de bebek için işten ayrıldım bir buçuk senedir izlemediğim eski dizi kalmadı:) canım çok güzel yazmışsın, teşekkürler . tabiki de özür dileyip benimde patlamaya ihtiyacım var dedi ama d,lerim uzun soluklu olmaz patlamaları.
bu arada izleyecek eski dizi de kalmadı fatmagülün suçu neyi bitirdim. 80 lerin 90 ların dizilerine mi sarsam diyorum. önerisi olan varmı . başka türlü kafa dağılmıyor
Merhaba burda bir arkadaş vardı bildiğin adet kanaması gibi olmuş okuyunca çok şaşırdım inşallah sende öyle oldun cnm..şimdi o hamile inan adını unuttumKızlar dua edin nolur. Allahım cümlemizin kucaklarını doldursun yarın testimin tekrar var biliosunuz 5-6 gün kanama yaşadım ama mucizelerde gördüm nolur duanızı gönderin yaş 39 benimle olsunlar ve gelsinler Rabbimin izniyle
Konuya ortasından dalmamın kusuruna bakmazsanız eğer öneride bulunmak isterim. Yabancı dizi sever misin bilmiyorum ama kafa dağıtmak için Friends birebir. Yılda bir kez mutlaka izlerim. fatmagülün suçu ne gibi dram şeyleri izleme bence. Ama Aşk-ı Memnu da favorimdir onu izle bence :) Biraz geçmiş yazışmalara bakınca yaşadığın süreç bi yana destek görememen de beni çok üzdü. İnşallah en kısa zamanda eşin sana yaptığı haksızlığın farkına varır, empati kurar ve gönlünü alır.:) canım çok güzel yazmışsın, teşekkürler . tabiki de özür dileyip benimde patlamaya ihtiyacım var dedi ama d,lerim uzun soluklu olmaz patlamaları.
bu arada izleyecek eski dizi de kalmadı fatmagülün suçu neyi bitirdim. 80 lerin 90 ların dizilerine mi sarsam diyorum. önerisi olan varmı . başka türlü kafa dağılmıyor
aynen bende haziranda ayrılmıştım, temmuzda tatil yaptım agustosda transfer olacağı için bütün modum iyiydi. o kadar işsiz kalmaktan bunalmamıştım ama şuan artık tabi ellerimizde bomboş kalınca sarma moduna girdim. bu sabah erkenden arkadaşımla tipik teyze modeli salı pazarına gittik.. gel vatandaş gel , almayanı dövüyoruz modu hakimdi. karnımda hafiften hala biraz şişlik var, pantalonlarım dar geliyor biraz eşofman bişiler alayım dedim. zaten 3 aydır o modda geziyorum:)Canım asmalıkonak, ikinci bahar çok iyi geliyor sen de mi işsizlikten eski dizilere sardın.. ben de bebek için işten ayrıldım bir buçuk senedir izlemediğim eski dizi kalmadı
dualarımız seninle..inşallah hersey çok güzel olacak ve mutlu haberlerini alacağız. tam zamanı vallhi. bak ben 40 oluyorum. son denemede de tutmadı transfer bidaha denemiycem .Kızlar dua edin nolur. Allahım cümlemizin kucaklarını doldursun yarın testimin tekrar var biliosunuz 5-6 gün kanama yaşadım ama mucizelerde gördüm nolur duanızı gönderin yaş 39 benimle olsunlar ve gelsinler Rabbimin izniyle
selam mesajın için çok teşekkürler. hiç önemli değil ortadan sonradn kim kimim nerden yakalarsa yazıyor burada. birlikte kah gülüp kah ağlıyoruz.. yabancı dizi de çok seviyorum. genelde netflix te ne kadar bilim kurgu gizemli şey varsa izledim. Aşkı memnu zaten kült dizimiz heralde hepimizin. temmuz gibi izlemiştim heran gene başlayabilirim.Konuya ortasından dalmamın kusuruna bakmazsanız eğer öneride bulunmak isterim. Yabancı dizi sever misin bilmiyorum ama kafa dağıtmak için Friends birebir. Yılda bir kez mutlaka izlerim. fatmagülün suçu ne gibi dram şeyleri izleme bence. Ama Aşk-ı Memnu da favorimdir onu izle bence :) Biraz geçmiş yazışmalara bakınca yaşadığın süreç bi yana destek görememen de beni çok üzdü. İnşallah en kısa zamanda eşin sana yaptığı haksızlığın farkına varır, empati kurar ve gönlünü alır.
Zaten çok da gömmeyelim bence eşlerimizi, hiçbir yararı yok kendimizi eşimiz aleyhine doldurmanın. Bi de hayat arkadaşlarımız neticede kimse olmasa da onlar var.selam mesajın için çok teşekkürler. hiç önemli değil ortadan sonradn kim kimim nerden yakalarsa yazıyor burada. birlikte kah gülüp kah ağlıyoruz.. yabancı dizi de çok seviyorum. genelde netflix te ne kadar bilim kurgu gizemli şey varsa izledim. Aşkı memnu zaten kült dizimiz heralde hepimizin. temmuz gibi izlemiştim heran gene başlayabilirim.
erkeklerin büyük bir kısmı zaten bu knuyu anlayamıyor ve empati yapamıyor, artı gel git yaşıyor.. benimki pazar akşamından beri pek günah çıkartıyo özürler bilmemneler.. kır krı sonra ağla ayağıma kapan o da olmuyor ama, hiç dilememesinden iyidir. zaten benim eşim duygularını paylaşmaz kimseye anlatmaz banada göstermez. oldumu böyle patlıyor işte
bak ne güzel söyledin, bu arada kendini doldurma ve felaket senaryolarında altın portakal mandalina , altın ayı.. vs bilimum ödülleri topladım.. :))))) hiç üstüme yoktur. bi gün bayan pozitif ertesi gün Pandoranın kutusu ve bunalım leyla ..Zaten çok da gömmeyelim bence eşlerimizi, hiçbir yararı yok kendimizi eşimiz aleyhine doldurmanın. Bi de hayat arkadaşlarımız neticede kimse olmasa da onlar var.
Ödülleri toplamak üzere olduğunu Fark ettim işte önlem almak istedim :)) ruh halimiz hep değişken ikisinden biri olmaya çalışma boşver elektracım :))bak ne güzel söyledin, bu arada kendini doldurma ve felaket senaryolarında altın portakal mandalina , altın ayı.. vs bilimum ödülleri topladım.. :))))) hiç üstüme yoktur. bi gün bayan pozitif ertesi gün Pandoranın kutusu ve bunalım leyla ..
İnşallah bebeğin seninledir sonucun ne oldu merak ettim ?Kızlar dua edin nolur. Allahım cümlemizin kucaklarını doldursun yarın testimin tekrar var biliosunuz 5-6 gün kanama yaşadım ama mucizelerde gördüm nolur duanızı gönderin yaş 39 benimle olsunlar ve gelsinler Rabbimin izniyle
Ahh koptum..aynen bende haziranda ayrılmıştım, temmuzda tatil yaptım agustosda transfer olacağı için bütün modum iyiydi. o kadar işsiz kalmaktan bunalmamıştım ama şuan artık tabi ellerimizde bomboş kalınca sarma moduna girdim. bu sabah erkenden arkadaşımla tipik teyze modeli salı pazarına gittik.. gel vatandaş gel , almayanı dövüyoruz modu hakimdi. karnımda hafiften hala biraz şişlik var, pantalonlarım dar geliyor biraz eşofman bişiler alayım dedim. zaten 3 aydır o modda geziyorum:)
dün hem asmalı hemde ikinci bahara başlasammı diye düşünmüştüm. ikisini de pek sevmiştim. sonucu söyleyeceğim ama gülmeyin, seren serengille emrahın dizisi çıktı youtube da karşıma allahım dedim bu neeee..
biraz 90 ları anmak için takıldım. ama bugün adam gibi bi şeye başlayım bari
O kadar üzdükğ doktorum beniİnşallah bebeğin seninledir sonucun ne oldu merak ettim ?güzel haberler verirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?