arkadaşlar bugün çooooooooooook kötüyüm. sabah sabah bi şekilde bu konudan dolayı evde gerginlik yaşandı. gene başa döndük. eşim yine gelgit modu. neymiş 2 haftadır susuyormuş ta onunda patlamak hakkıymış. ama yani sözleri kırıcı oluyor. sabahtan beri tükendim ağlamaktan. bana diyo ki sen istemiyorsun sırf benim için denedin belkide, gönlünden geçmediği için belki olmadı diyo bilmemne. nasıl kırıldım anlatamam.. ben salak mıyım kendime 3 yıldır onca ilacı enjekte edeyim onca acıyı çekeyim. çoğunuz biliyor ne sülük kaldı ne hacamat ne bitkisel ilaçlar, kaç hastane kaç dr değiştirdim. sırf bu yüzden işimden ayrıldım. kariyerimin içine ettim en kritik zamanda işi bıraktım. şimdi iş bulamıyorum. tek maaşa kaldık. tüm bu hayal kırıklıklarının üstüne evde tek başıma zaman geçirmeye oyalanmaya çalışıyorum. hazıra dağ dayanmaz. onun sıkıntısı ayrı , hayat pahalılığı ayrı, yok onu hayallerinden etmişim o ayrı dert. can mı dayanıtr buna.
o kadar stresten dolayı boyun fıtığım azmış heralde. bi haftadır sağ kolum boynum coştu. ağrıdan kıvranıyorum. çarşamba dr a gideceğim baktırayım ne durumda. gerekirse fizik tedaviye başlayım hazır evdeyken. diyecek hiçbişeyim yok . gene pozitifliğim darmadağın oldu. o kadar hassas bir konu ki bu, bir sözleri ile erkekler bizi yıkabiliyor. onca emeğime laf söyledi. yıkıldım yaaa.. ben becerememişim tutunamamış embriyolar. sinirle de olsa kalbinden söylemesede beni yıkmaya yetti. isyan ettim resmen. Allah niye üstüste dert keder verir. yarın öbürgünde sen çok bunalımsın diye beni istemez allah bilir.. tövbe tövbe yaa, Rabbim kurtarsın bu durumdan. yeter