• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

arkadaşlar bugün çooooooooooook kötüyüm. sabah sabah bi şekilde bu konudan dolayı evde gerginlik yaşandı. gene başa döndük. eşim yine gelgit modu. neymiş 2 haftadır susuyormuş ta onunda patlamak hakkıymış. ama yani sözleri kırıcı oluyor. sabahtan beri tükendim ağlamaktan. bana diyo ki sen istemiyorsun sırf benim için denedin belkide, gönlünden geçmediği için belki olmadı diyo bilmemne. nasıl kırıldım anlatamam.. ben salak mıyım kendime 3 yıldır onca ilacı enjekte edeyim onca acıyı çekeyim. çoğunuz biliyor ne sülük kaldı ne hacamat ne bitkisel ilaçlar, kaç hastane kaç dr değiştirdim. sırf bu yüzden işimden ayrıldım. kariyerimin içine ettim en kritik zamanda işi bıraktım. şimdi iş bulamıyorum. tek maaşa kaldık. tüm bu hayal kırıklıklarının üstüne evde tek başıma zaman geçirmeye oyalanmaya çalışıyorum. hazıra dağ dayanmaz. onun sıkıntısı ayrı , hayat pahalılığı ayrı, yok onu hayallerinden etmişim o ayrı dert. can mı dayanıtr buna.

o kadar stresten dolayı boyun fıtığım azmış heralde. bi haftadır sağ kolum boynum coştu. ağrıdan kıvranıyorum. çarşamba dr a gideceğim baktırayım ne durumda. gerekirse fizik tedaviye başlayım hazır evdeyken. diyecek hiçbişeyim yok . gene pozitifliğim darmadağın oldu. o kadar hassas bir konu ki bu, bir sözleri ile erkekler bizi yıkabiliyor. onca emeğime laf söyledi. yıkıldım yaaa.. ben becerememişim tutunamamış embriyolar. sinirle de olsa kalbinden söylemesede beni yıkmaya yetti. isyan ettim resmen. Allah niye üstüste dert keder verir. yarın öbürgünde sen çok bunalımsın diye beni istemez allah bilir.. tövbe tövbe yaa, Rabbim kurtarsın bu durumdan. yeter
Canim üzüldm ya takılma nolur eşinede trip at konusma bi süre .senin bi sucun yokki niye böyle davranıyo

Arkadaslar bana da transfer oncesi sadce estrofem verdi. Siz bi kac ilac kullaniyorsunuz bunlara hep onceden mi basladiniz

bugün banada bikaç yüz kilo moral, şükür ve pozitif enerji yollarmısın
Bikaç yüz kilo ancak kurtarır diyorsun yani 😊 electracığım biz bu yaşadıklarımızı travma gibi yaşarken maalesef eşlerimiz de etkileniyorlar durumdan. Biz ağlayıp sızlıyoruz onlar somurtup oturuyorlar ve sonunda çaresizlikten böyle boş boş konuşup insanı suçlayabiliyorlar :) bırak abartsın biraz duygusallığı sen sağlam dur hemen öyle koptuk mu kopuyor muyuz deme sevgili arkadaşım :)

Arkadaslar bana da transfer oncesi sadce estrofem verdi. Siz bi kac ilac kullaniyorsunuz bunlara hep onceden mi basladiniz
Reglden itibaren İlk bir hafta estrofem, sonra cironone jel (progesteron) coraspin, 4 gün sadece prednol ve transfer sonrası yine estrofem, crinone jel ve coraspin kullandım. Testi yapıp negatifi görünce de bıraktım.

arkadaşlar bugün çooooooooooook kötüyüm. sabah sabah bi şekilde bu konudan dolayı evde gerginlik yaşandı. gene başa döndük. eşim yine gelgit modu. neymiş 2 haftadır susuyormuş ta onunda patlamak hakkıymış. ama yani sözleri kırıcı oluyor. sabahtan beri tükendim ağlamaktan. bana diyo ki sen istemiyorsun sırf benim için denedin belkide, gönlünden geçmediği için belki olmadı diyo bilmemne. nasıl kırıldım anlatamam.. ben salak mıyım kendime 3 yıldır onca ilacı enjekte edeyim onca acıyı çekeyim. çoğunuz biliyor ne sülük kaldı ne hacamat ne bitkisel ilaçlar, kaç hastane kaç dr değiştirdim. sırf bu yüzden işimden ayrıldım. kariyerimin içine ettim en kritik zamanda işi bıraktım. şimdi iş bulamıyorum. tek maaşa kaldık. tüm bu hayal kırıklıklarının üstüne evde tek başıma zaman geçirmeye oyalanmaya çalışıyorum. hazıra dağ dayanmaz. onun sıkıntısı ayrı , hayat pahalılığı ayrı, yok onu hayallerinden etmişim o ayrı dert. can mı dayanıtr buna.

o kadar stresten dolayı boyun fıtığım azmış heralde. bi haftadır sağ kolum boynum coştu. ağrıdan kıvranıyorum. çarşamba dr a gideceğim baktırayım ne durumda. gerekirse fizik tedaviye başlayım hazır evdeyken. diyecek hiçbişeyim yok . gene pozitifliğim darmadağın oldu. o kadar hassas bir konu ki bu, bir sözleri ile erkekler bizi yıkabiliyor. onca emeğime laf söyledi. yıkıldım yaaa.. ben becerememişim tutunamamış embriyolar. sinirle de olsa kalbinden söylemesede beni yıkmaya yetti. isyan ettim resmen. Allah niye üstüste dert keder verir. yarın öbürgünde sen çok bunalımsın diye beni istemez allah bilir.. tövbe tövbe yaa, Rabbim kurtarsın bu durumdan. yeter
Canımm çok üzüldüm inan ki o kadar iyi anlıyorum ki seni.. bence eşine kırılabilirsin ama derinden etkilenme fazlaca.. çok inanarak söylediği şeyler değil elbette ki söyledikleri.. sen o kadar güçlü duruyorsun , o kadar çok yönlü hayallerin var ki herkesin senin gibi olması çok zor.. (daha önce yazışmıştık senin hayat görüşünü biliyorum) o senin kadar çok yönlü düşünüp kendini teselli etmeyi başaramamış demek ki.. bunu kendisi başaramadığı için senin pozitif bakış açını yanlış değerlendirmiş ileri götürmüş üzülmediğine bile karar vermiş olabilir. Bence üzerindeki kırgınlık geçince gerçek duygularını bir kez daha anlat ona uzun uzun.. çünkü ben de bazen aynı şeyi hissediyorum.. güçlü kalmaya çalışıp atlatmaya çalışırken bazen o kadar kendimi kaptırıyorum ki bu sefer eşimle rolleri yavaş yavaş değiştirdiğimizi farkediyorum.. bir de şu iste gerçekte istersen olur psikolojini ayarla demekki anne istememiş diyen bazı insanlar var etrafta onları da dinliyorlar arada galiba...

Arkadaşım boşver. Eşinin söylediklerinin seni üzmesine izin verme. Söylediklerinde haklı değil. Negatif sonucu aldığım akşam kayınvalidem ‘çok üzgünsün, üzüntünü içinde yaşa, oğluma kendi üzüntünü belli edip onu üzemezsin, erkekler zayıf olur’ demişti. Çok sinirlenmiştim. İşte bu erkekleri anneleri böyle yetiştiriyor, zora gelemiyorlar. O kadar iğne ona girip çıkmayan anlamıyor bu sürecin ne kadar zor olduğunu. Canım fizik tedaviyi erteleme havalar soğuyor iyice kötü olursun. Anne olmak için yaptığın fedakarlıklar tüm düzenini bozmuş haklısın ama hepimiz bu süreçte az veya çok bi sürü fedakarlık yapmak zorunda kalıyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ah bu erkekler çocuk gibi davranmış belli...ama seni anlaması gerekirdi doğru belli etmesende seninde şefkate ihtiyacın var biliyorum..şimdilik sessizlik hakim olsun öZür dileyecek biliyorsun...belki ordan burdan başka başka şeylerde eklenmiştir üstü üstüne hem eşin hem senin açından geçecek inşallah... akşama telden evde eksik varmı diye sorduğunda kırılmış kalbini en kısa zamanda tamire götürsün eşin öyle söyle ona...bu aralar gerildik baya keşke kafanı dağıtabileceğin bişiy olsa..

Canım bana yumurta toplamadan bir hafta önce estrofem başladı. Heralde rahim duvarımı ince gördü, sana erken başladık demişti. Kişiye göre farklı zamanlarda başlıyorlar.

Reglden itibaren İlk bir hafta estrofem, sonra cironone jel (progesteron) coraspin, 4 gün sadece prednol ve transfer sonrası yine estrofem, crinone jel ve coraspin kullandım. Testi yapıp negatifi görünce de bıraktım.
Bana sadece estform verdi 31 ekimden 13 kasima kadr kullanicakmisim ondam sonra transfer dedi baska ilac vermedi

Canım bana yumurta toplamadan bir hafta önce estrofem başladı. Heralde rahim duvarımı ince gördü, sana erken başladık demişti. Kişiye göre farklı zamanlarda başlıyorlar.
Anladim kisiden kisiye degisiyor demekki ama birda bir kac tane ilac kullanan arkadaslar olinca merak ettim bana niye tek

Anladim kisiden kisiye degisiyor demekki ama birda bir kac tane ilac kullanan arkadaslar olinca merak ettim bana niye tek
Tedavim sırasında takip ettim kimsenin ilaçları aynı değildi. Bana da doktorum Progestan iğne kullandırmadı hiç. Transferden sonra prednol kullandım teste kadar, burda çok arkadaşın doktoru kullandırmadı, negatif olacağını bilsem ben de kullanmazdım, fena hasta oldum. Anlamadım ben de standardı yok bu ilaçların galiba.

Doktorun unutmuş olması imkansız olduğuna göre öyle uygun görmüş olabilir. Ben de prednol’ü sadece dört gün kullandım ama daha uzun süre kullandıklarını yazmıştı burda arkadaşlar. Sorma imkanın olursa sor rahatla en güzeli bu olur sanki :)

Tedaviden önce embriyoları genetik teste göndermeyi düşünen var mı? Gerçi tedaviyi düşünen var mı diye mi sormalıydım herkesin enerjisi düştü malum :(

Tedavim sırasında takip ettim kimsenin ilaçları aynı değildi. Bana da doktorum Progestan iğne kullandırmadı hiç. Transferden sonra prednol kullandım teste kadar, burda çok arkadaşın doktoru kullandırmadı, negatif olacağını bilsem ben de kullanmazdım, fena hasta oldum. Anlamadım ben de standardı yok bu ilaçların galiba.
Anladim.ben bu hapi ictigimdeb beri asagi tarafimdan agri his ediyorum her yerim agriyor bu etki yaptiysa digerlerini dusunemiyorum

Doktorun unutmuş olması imkansız olduğuna göre öyle uygun görmüş olabilir. Ben de prednol’ü sadece dört gün kullandım ama daha uzun süre kullandıklarını yazmıştı burda arkadaşlar. Sorma imkanın olursa sor rahatla en güzeli bu olur sanki :)
Anladim ins hersey yolundadir ilk tedavi ama psikolojil olarak cokuntu yasiyorum

Anladim ins hersey yolundadir ilk tedavi ama psikolojil olarak cokuntu yasiyorum
Bence bir an evvel gücünü topla, morale yaşam enerjine çok ihtiyaç duyacağın bi süreç seni bekliyor çünkü :) Bizim burda çoğumuz 2. Tedavilerini de gördü sanırım benim öyle en azından. Allahım kolaylaştırsın, olumsuzluk yaşama inşallah.

Bence bir an evvel gücünü topla, morale yaşam enerjine çok ihtiyaç duyacağın bi süreç seni bekliyor çünkü :) Bizim burda çoğumuz 2. Tedavilerini de gördü sanırım benim öyle en azından. Allahım kolaylaştırsın, olumsuzluk yaşama inşallah.
Tek basima tedaviyi kaldiriyorum hersey kadinlarin uzerinde.erkekler parayi verip isleri bitiyor.

Back