- Konu Sahibi Gebelikaski
- #3.201
Maalesef cnm kan tahlilim düşük çıktı sanırım ctesi kanamayla gitmişEvet onda
Evet ondan bahsediyordum, umarım yolundadır her şey. Sizin de inşallah bi aksilik yoktur, bugün her şey yolunda gitmiştir umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef cnm kan tahlilim düşük çıktı sanırım ctesi kanamayla gitmişEvet onda
Evet ondan bahsediyordum, umarım yolundadır her şey. Sizin de inşallah bi aksilik yoktur, bugün her şey yolunda gitmiştir umarım
Ah canım sabır diliyorum, allah dayanma gücü veriyor biraz zamana ihtiyaç var biliyosun. Bu eziyetleri sonuca daha da yaklaşma olarak görüyorum, inşallah hepimiz için öyle olurMaalesef cnm kan tahlilim düşük çıktı sanırım ctesi kanamayla gitmiş
İnşallah canım sağolasınAh canım sabır diliyorum, allah dayanma gücü veriyor biraz zamana ihtiyaç var biliyosun. Bu eziyetleri sonuca daha da yaklaşma olarak görüyorum, inşallah hepimiz için öyle olur
Maalesef negatif canım.Sen ne durumdasın?Sonuç ne oldu canim aynı durumdayız agliyorum.
Ah çok üzüldüm, neden böyle olmuş acaba yaArkadaşlar merak eden herkese çok teşekkürler değerim 975 ‘ e kadar yükseldi ama pazar günü bebeğimi kaybettim. Tüplerde değil ama rahim duvarına doğru dış gebelik şüphesi oldu ve Metotrexate iğne ile sonlandırıldı. nasıl olacak bilmiorum çok üzgünüm.
Merhaba ,Ercan Baştu hocamızı mutlaka öneririm, ilk denemede olumlu sonuç aldık şükürler olsun .Merhaba kızlar,
Bende tüp bebek yaptırmak istiyorum
Hangi doktoru tavsiye edersiniz?
Daha önce bahcecide yaptırdım ama malefes negatif sonuc
Canim hamilemisin diye mi tedavin bitdi yazdin?Kızlar tedavim bittiği için ilaçlarım elimde kalmasın ihtiyacı olan varsa ücret talep etmiyorum gönderebilirim. Oksapar, prolutex, crione jel bana özelden yazabilirsiniz
Sonucunuz inşaallah olumludurKızlar bende transfere gidiyorum. Embriyolarım çol kaliteli değil dua eder misiniz bana da
Test gününüz ne zamandı yaptırdınız mı.. az olan akıntı genelde yerleşme kanaması olabiliyor..Arkadaslar gecen ay negatif olunca ilaclari biraktim 2 gun sonra adetim olmustu. Buu ayda adetim dun oldu, normal gunde oldu fakat sadece 2 damla damlayip bittti. Korkuyorum niye boyle oldu diye.. dunku 2 damladan baska hic birsey akmadi.
Peki doktor nededi ona bi sorsanız en iyisini o bilir.Arkadaslar gecen ay negatif olunca ilaclari biraktim 2 gun sonra adetim olmustu. Buu ayda adetim dun oldu, normal gunde oldu fakat sadece 2 damla damlayip bittti. Korkuyorum niye boyle oldu diye.. dunku 2 damladan baska hic birsey akmadi.
Sonucunuz inşaallah olumludurKızlar bende transfere gidiyorum. Embriyolarım çol kaliteli değil dua eder misiniz bana da
Yaa kuzum hatirladm seni hayirlsi olsun ben daha ilk transferimi olamadm 2 ocakta. Ilk konuyu actgmda sende yeni transfer olmustn sanki ya ne kadar cabuk 2. GeldiKızlar merhaba. İki ay önce çok dertleştik. Bu süre biraz bu konulardan uzak kalmak istedim. İki gün önce ikinci transferimi oldum. Siz nerelerdesiniz? Napıyorsunuz? Olumlu sonuçlar alanlar vardır inşallah...
Evet canım zaman ne çabuk geçiyor. Bir adet bekledim sadece donuk olanı denemek istedim. Seninki de iyi olmuş. Taze transferlerin şansı düşük oluyormuş zaten. Malum benimki tazeydi, hatırlarsın belki çok kafaya takmıştım, tutmadı da zaten. Şimdikinden umudum daha fazla. Az kalmış senin transferine de ne güzelYaa kuzum hatirladm seni hayirlsi olsun ben daha ilk transferimi olamadm 2 ocakta. Ilk konuyu actgmda sende yeni transfer olmustn sanki ya ne kadar cabuk 2. Geldi
Canim cok sevindm suan kafamda kuruyrumda opudan snra transfer olsaydm napardm karnım bükük geziyodum donuk daha iyi bencede insallah ikimiznkide tutar. Sorununuz neydi onu hatirlayamadm erkek faktörümydüEvet canım zaman ne çabuk geçiyor. Bir adet bekledim sadece donuk olanı denemek istedim. Seninki de iyi olmuş. Taze transferlerin şansı düşük oluyormuş zaten. Malum benimki tazeydi, hatırlarsın belki çok kafaya takmıştım, tutmadı da zaten. Şimdikinden umudum daha fazla. Az kalmış senin transferine de ne güzel
Canım benim sorunum yaş. Eşimin morfolojisi yüzde 2 ama sayısı yüksek olduğu için doktorlar sorun olmaz demişti. Bi kere düşük yaptım. Düşükten sonra bir sene hamile kalamayınca yaşım 37 daha fazla beklemek istemedik, tüp bebeğe başlamıştık. Doktorlar sorun olmaz diyorlar ama bence hamile kalamam da eşimin morfolojisinin olumsuz payı var.Canim cok sevindm suan kafamda kuruyrumda opudan snra transfer olsaydm napardm karnım bükük geziyodum donuk daha iyi bencede insallah ikimiznkide tutar. Sorununuz neydi onu hatirlayamadm erkek faktörümydü
Kuzum öyle düşünme yumurta döllendikten sonra morfolojiyle işin yok bak ne güzel dölleniyo. Bitane bile kaliteli sperm olsa yetiyo biliyosun. ben taze transferne bagliyorum. bu seferki tutcak inaniyorum nasil gecti transferin rahatmiydin ilac kullandinmiCanım benim sorunum yaş. Eşimin morfolojisi yüzde 2 ama sayısı yüksek olduğu için doktorlar sorun olmaz demişti. Bi kere düşük yaptım. Düşükten sonra bir sene hamile kalamayınca yaşım 37 daha fazla beklemek istemedik, tüp bebeğe başlamıştık. Doktorlar sorun olmaz diyorlar ama bence hamile kalamam da eşimin morfolojisinin olumsuz payı var.