• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

O kadar üzdükğ doktorum beni 🥺🥺 test verdim 297,6 havalara uçtum. Doktora girdim dedi ki sağlıklı olma şansı %45-50

Neden neden ? 11. Gün değerim 47,4 die 😞😞 oysa arttı işte çift çift hem benim ki 4. Gündü ama morula değildi ki 10 hücreliydi. Millet 12. Gün yapıo 5. Gün transferini bile benim değerler şöle

9.gün 12
11. Gün 47,4
13. Gün 131,5
15. Gün 297,6

Ctesiyi beklicez çok üzülüorum. Bi düşüğüm vardı. Bunu kucağıma almayı çok istiyorum. Allahım yardım et nolur 🥺🥺
Canım hayırlısını versin rabbim üzülme sagliklysa devam edicektir sagliksizsa sende zaten devam etmesni istemezsin hersey olcagna varıcak

O kadar üzdükğ doktorum beni 🥺🥺 test verdim 297,6 havalara uçtum. Doktora girdim dedi ki sağlıklı olma şansı %45-50

Neden neden ? 11. Gün değerim 47,4 die 😞😞 oysa arttı işte çift çift hem benim ki 4. Gündü ama morula değildi ki 10 hücreliydi. Millet 12. Gün yapıo 5. Gün transferini bile benim değerler şöle

9.gün 12
11. Gün 47,4
13. Gün 131,5
15. Gün 297,6

Ctesiyi beklicez çok üzülüorum. Bi düşüğüm vardı. Bunu kucağıma almayı çok istiyorum. Allahım yardım et nolur 🥺🥺
Canım bence değerlerin çok güzel artmış doktor dediği değil rabbim dediği olur bence kendini strese sokma moralini yüksek tut çünkü stres en büyük düşman olumsuz düşünce olumsuzluk getirir dua sabır inşallah güzel olacak😊

Canım bence değerlerin çok güzel artmış doktor dediği değil rabbim dediği olur bence kendini strese sokma moralini yüksek tut çünkü stres en büyük düşman olumsuz düşünce olumsuzluk getirir dua sabır inşallah güzel olacak😊
Çok teşekkür ederim kuzum ama perişan oldun elimde değil ki 🙏🧿 dua ediyorum sürekli kendime ve herkese

9.gün 12
11. Gün 47,4
13. Gün 131,5
15. Gün 297,6

CNım ne güzel artmış değerler sorun ne hiç anlayamadım. Üzülme bence gerçekten üzülecek bir şey yok.. 9 lamdan 12 lerden başlayarak artan gebelikler varken.. her bünye bu kadar birbirinden farklıyken 50 civarında olduğu zaman tamam diyorlar. Oradaki 2.6 mı yani test hatası bile olabilir..
Bence her şey yolunda. Benin’lerini üzme diyoruz ya o kadar önemli ki. Benim doktorum hiç beni üzecek bir şey söylemedi psikolojim bozulmasın diye içimde Can varken.. hatta komedi izle derdi.. senin psikolojin o bebeğin tutunma şansını etkileyen en direkt neden.. hatta ev işinden oraya buraya uzanmamızdan daha çok..
İnan ki doktorumun söylediklerini söylüyorum. Bebiş şu an içinde ne olursa olsun mutlu ol.. onu hisset. Kesinlikle aynı durumda olduğumuz için söylemiyorum. Ben içimde taşıdığım 10 gün boyunca bile bebişleri çok sevdim. Çok mutlu oldum. O dönem dinlediğim müziği şimdi dinleyince bile bi mutluluk çöküyor o dönemleri hatırladıkça..
Ama seninki gerçekten var
Büyüyorrr 🧿🧿🧿🧿🧿

CNım ne güzel artmış değerler sorun ne hiç anlayamadım. Üzülme bence gerçekten üzülecek bir şey yok.. 9 lamdan 12 lerden başlayarak artan gebelikler varken.. her bünye bu kadar birbirinden farklıyken 50 civarında olduğu zaman tamam diyorlar. Oradaki 2.6 mı yani test hatası bile olabilir..
Bence her şey yolunda. Benin’lerini üzme diyoruz ya o kadar önemli ki. Benim doktorum hiç beni üzecek bir şey söylemedi psikolojim bozulmasın diye içimde Can varken.. hatta komedi izle derdi.. senin psikolojin o bebeğin tutunma şansını etkileyen en direkt neden.. hatta ev işinden oraya buraya uzanmamızdan daha çok..
İnan ki doktorumun söylediklerini söylüyorum. Bebiş şu an içinde ne olursa olsun mutlu ol.. onu hisset. Kesinlikle aynı durumda olduğumuz için söylemiyorum. Ben içimde taşıdığım 10 gün boyunca bile bebişleri çok sevdim. Çok mutlu oldum. O dönem dinlediğim müziği şimdi dinleyince bile bi mutluluk çöküyor o dönemleri hatırladıkça..
Ama seninki gerçekten var
Büyüyorrr 🧿🧿🧿🧿🧿
Canım benim Allah razı olsun iyi ki varsınız . Benim doktorum da çok babacandır aslında ama işte ben öyle umut var mu diince %45-50 ama en azından hamile kalabiliosun dedi. Ama bunca gün hamilekik duygusunu bu testlerden yaşayamadım bile . Dün de sarılıp oldu bu iş dicek sandım böle diincr bitap düştüm. Ama tabi ümitsiz de değilim Allahım sen yardım et bana ve tüm anne adaylarına korkuyorum. Ctesi belli olur herşey ama kendi kadın doğum doktorum beni yarın çağırdı bilmiorum belki moral olsun die hatta o tüp bebek doktoruma kızdı birazcık çünkğ bu değerlere o ikiz bile bekliorum demişti

Canım benim Allah razı olsun iyi ki varsınız . Benim doktorum da çok babacandır aslında ama işte ben öyle umut var mu diince %45-50 ama en azından hamile kalabiliosun dedi. Ama bunca gün hamilekik duygusunu bu testlerden yaşayamadım bile . Dün de sarılıp oldu bu iş dicek sandım böle diincr bitap düştüm. Ama tabi ümitsiz de değilim Allahım sen yardım et bana ve tüm anne adaylarına korkuyorum. Ctesi belli olur herşey ama kendi kadın doğum doktorum beni yarın çağırdı bilmiorum belki moral olsun die hatta o tüp bebek doktoruma kızdı birazcık çünkğ bu değerlere o ikiz bile bekliorum demişti
Canım insallah kadın Doğumcun güzel moral vErecek sana inanıyorum. Zaten tüp bebek doktorları oran vermeyi çok seviyor. Bnm de pozitif ılımlı yaklaşan hep kadın doğumcumdu. Tüp bebek doktorum değil. Allah inşallah zevkle geçireceğin bir hamilelik sonunda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.. o da bu olsun inşallah 🤗

merhaba tercihiniz ne yönde oldu ve sonuç nedir acaba, inşallah olumludur tabii. Ben de jimer ve acıbadem arasında kaldım
ben acıbadem gittim ilk deneme tutmadı biz arastirmistik acibademi seçtik şuan ikinciyi bekliyorum. bakalım biraz ara verdik

inşallah olur bu sefer, vardır bir hayır elbette.. Peki senin kistlerin var mıydı varsa nasıl bir yol izlesi Şahin Bey.
bende polip vardı yumurta tooandi sonrasında ameliyat oldum Medicana da sonrada rahim duvarının kalınlaşması için hap kullandım ardın dan transfer oldu

bende polip vardı yumurta tooandi sonrasında ameliyat oldum Medicana da sonrada rahim duvarının kalınlaşması için hap kullandım ardın dan transfer oldu
aa bizim hastane :)) Sabri bey yapmıştır ameliyatı da kesin.. Bende de çikolata kistleri var illet hastalık :( amh değerin kaçtı

Merhaba herkese uzun süredir sayfayı takip ediyorum 2 yıl önce kendiliğimden gebe kaldım ama maalesef kalbi durduğu için kürtaj oldum sonrasında 2 yıl içinde istedik ama olmadı en son tüplerimde enfeksiyon olduğunu öğrendim ve 2 tüpüm alındı ekimin 24 ünde tüp bebek transferim oldu 5. Gün Embiryosu transfer edildi bugün transfer günü hariç 8. Günüm sabah hem erken gebelik testi hemde normal test yaptım çift çizgi var bugün kan vereceğim inşallah değerlerimde güzeldir 🙏 Allah hepimize sağlıkla süreci geçirmeyi kucaklarımıza almayı nasip etsin🙏
canım rabbim kucağına allamiyada nasip etsin inşallah🤲bende aşılama oldum sonuç negatif.bende senin gibi 3 sene önce kendiliğinden hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum.benimde 2 tüpümde sıvı var. benimde doktorum aşılaman tutmassa tüplerinin alınması gerek dedi.tuplerin aldırınca laparoskopi yontemiylemi alındı zor muydu rica etsem biraz anlatımızınız 😘

ben tedavi masrafımı da kendim biriktirdim gün gelir laf ederlerse diye
Bu söylediğine yüreğim burkuldu ☹️ ne demek laf etmek. Biz üç tedaviye 40 bine yakın para belki verdik yaşadığım acılar tedavi süreçlerim de cabası. Üstelik erkek infertelisi bende hiçbir şey yokken bu kadar acı bu kadar zorluk yaşadım üstüne 40 bin lira para rahat gitti. Kimden olduğunun ne önemi var sonuçta olmuyor. Eşinden de olabilirdi ya da ikinizden de olmayabilirdi sebepsiz. Çok kötü oldum okuyunca biz kadınlar çok mu iyi niyetliyiz erkek fıtratı mı nankör bilemedim 👿

aa bizim hastane :)) Sabri bey yapmıştır ameliyatı da kesin.. Bende de çikolata kistleri var illet hastalık :KK43: amh değerin kaçtı
amh değerinde sıkıntı yoktu yani doktor bı sıkıntı görmedi değerini bilmiyorum😆 evet Sabri bey yapti. şahin bey ilgili bi doktor herşeyden önce.

Ben de merak ediyorum onu ismini de bilmediğimden arayamıyorum da en son değerleri güzel yükseliyordu ama noldu acaba?
A Arzuhelin81 arkadaştan bahsediyorsunuz sanırım bende kendisinin yazdıklarını okudum acaba noldu diye merak ettim sonucunu benimde dün kan değerim 540 çıktı ama iki saat sonra falan kanamam başladı büyük bi parça falan geldi yarın tekrar kan vercem 😔

A Arzuhelin81 arkadaştan bahsediyorsunuz sanırım bende kendisinin yazdıklarını okudum acaba noldu diye merak ettim sonucunu benimde dün kan değerim 540 çıktı ama iki saat sonra falan kanamam başladı büyük bi parça falan geldi yarın tekrar kan vercem 😔
Evet onda
Evet ondan bahsediyordum, umarım yolundadır her şey. Sizin de inşallah bi aksilik yoktur, bugün her şey yolunda gitmiştir umarım

Kızlar merhaba çok üzgünüm sadece 4 tane istenilen sayıda folikül göründü.Tedavinin 6. günündeyim bugün.Daha fazla yumurta olamazmış sanırım yani 2 tane de 9 cm civarında var ama onlar yetişemez diğerlerine dediler.Diğerleri 15-16 arası çünkü.Toplanan foliküllerin içinin boş çıkma olasılığı da var tabi. Boğazım düğüm düğüm :KK43: İnşallah bu dördünden işimize yarayacak embriyo elde ederiz :dua:
Sonuç ne oldu canim aynı durumdayız agliyorum.

Back