• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

sağol canım teşekkür ederim yılların hasreti şoku birde kalpleri duyarsak Allahın izniyle
İnşallah canım hayırlısini versin rabbim tabiki insan hasret çektiğine kavuşunca bütün çektiği sıkıntılarını unutuverir o an yaşadıklarını tahmin edebiliyorum rabbim isteyen bekleyen herkesi bi an önce kavuştursun kucağımıza alıp bu defa sevinçten ağlayalım inşallah 🙂

electraa electraa yazdıklarını okudum canım eşinin söyledikleri kabul edilemez birşey. Anladığım kadar ile sen eğitimli başarlı bir kadınsın hayatını istediği gibi şekillendirebilirsin. Sırf bebek olmadı diye bizi eksik olarak görenleri lanetliyorum kusura bakmasınlar gerçekten seviyorlarsa bu sınavda bize daha çok destek olmak zorundalar üzerimizede titremeliler başka türlü kabul edemeyiz. İyi günde kötü günde demedik mi al size kötü günler gerçek yüzlerini görme zamanı. Bu dönemde eşlerin rolu çok önemli bence canlarım önce kendimize iyi bakalım gerisi olur. :KK200:

:) canım çok güzel yazmışsın, teşekkürler . tabiki de özür dileyip benimde patlamaya ihtiyacım var dedi ama d,lerim uzun soluklu olmaz patlamaları.

bu arada izleyecek eski dizi de kalmadı fatmagülün suçu neyi bitirdim. 80 lerin 90 ların dizilerine mi sarsam diyorum. önerisi olan varmı . başka türlü kafa dağılmıyor
Canım asmalıkonak, ikinci bahar çok iyi geliyor sen de mi işsizlikten eski dizilere sardın.. ben de bebek için işten ayrıldım bir buçuk senedir izlemediğim eski dizi kalmadı😅

Kızlar dua edin nolur. Allahım cümlemizin kucaklarını doldursun yarın testimin tekrar var biliosunuz 5-6 gün kanama yaşadım ama mucizelerde gördüm nolur duanızı gönderin yaş 39 benimle olsunlar ve gelsinler Rabbimin izniyle
Merhaba burda bir arkadaş vardı bildiğin adet kanaması gibi olmuş okuyunca çok şaşırdım inşallah sende öyle oldun cnm..şimdi o hamile inan adını unuttum

:) canım çok güzel yazmışsın, teşekkürler . tabiki de özür dileyip benimde patlamaya ihtiyacım var dedi ama d,lerim uzun soluklu olmaz patlamaları.

bu arada izleyecek eski dizi de kalmadı fatmagülün suçu neyi bitirdim. 80 lerin 90 ların dizilerine mi sarsam diyorum. önerisi olan varmı . başka türlü kafa dağılmıyor
Konuya ortasından dalmamın kusuruna bakmazsanız eğer öneride bulunmak isterim. Yabancı dizi sever misin bilmiyorum ama kafa dağıtmak için Friends birebir. Yılda bir kez mutlaka izlerim. fatmagülün suçu ne gibi dram şeyleri izleme bence. Ama Aşk-ı Memnu da favorimdir onu izle bence :) Biraz geçmiş yazışmalara bakınca yaşadığın süreç bi yana destek görememen de beni çok üzdü. İnşallah en kısa zamanda eşin sana yaptığı haksızlığın farkına varır, empati kurar ve gönlünü alır. :(

Canım asmalıkonak, ikinci bahar çok iyi geliyor sen de mi işsizlikten eski dizilere sardın.. ben de bebek için işten ayrıldım bir buçuk senedir izlemediğim eski dizi kalmadı😅
aynen bende haziranda ayrılmıştım, temmuzda tatil yaptım agustosda transfer olacağı için bütün modum iyiydi. o kadar işsiz kalmaktan bunalmamıştım ama şuan artık tabi ellerimizde bomboş kalınca sarma moduna girdim. bu sabah erkenden arkadaşımla tipik teyze modeli salı pazarına gittik.. gel vatandaş gel , almayanı dövüyoruz modu hakimdi. karnımda hafiften hala biraz şişlik var, pantalonlarım dar geliyor biraz eşofman bişiler alayım dedim. zaten 3 aydır o modda geziyorum:)

dün hem asmalı hemde ikinci bahara başlasammı diye düşünmüştüm. ikisini de pek sevmiştim. sonucu söyleyeceğim ama gülmeyin, seren serengille emrahın dizisi çıktı youtube da karşıma allahım dedim bu neeee..
biraz 90 ları anmak için takıldım. ama bugün adam gibi bi şeye başlayım bari

Kızlar dua edin nolur. Allahım cümlemizin kucaklarını doldursun yarın testimin tekrar var biliosunuz 5-6 gün kanama yaşadım ama mucizelerde gördüm nolur duanızı gönderin yaş 39 benimle olsunlar ve gelsinler Rabbimin izniyle
dualarımız seninle..inşallah hersey çok güzel olacak ve mutlu haberlerini alacağız. tam zamanı vallhi. bak ben 40 oluyorum. son denemede de tutmadı transfer bidaha denemiycem .

Konuya ortasından dalmamın kusuruna bakmazsanız eğer öneride bulunmak isterim. Yabancı dizi sever misin bilmiyorum ama kafa dağıtmak için Friends birebir. Yılda bir kez mutlaka izlerim. fatmagülün suçu ne gibi dram şeyleri izleme bence. Ama Aşk-ı Memnu da favorimdir onu izle bence :) Biraz geçmiş yazışmalara bakınca yaşadığın süreç bi yana destek görememen de beni çok üzdü. İnşallah en kısa zamanda eşin sana yaptığı haksızlığın farkına varır, empati kurar ve gönlünü alır. :KK43:
selam mesajın için çok teşekkürler. hiç önemli değil ortadan sonradn kim kimim nerden yakalarsa yazıyor burada. birlikte kah gülüp kah ağlıyoruz.. yabancı dizi de çok seviyorum. genelde netflix te ne kadar bilim kurgu gizemli şey varsa izledim. Aşkı memnu zaten kült dizimiz heralde hepimizin. temmuz gibi izlemiştim heran gene başlayabilirim.

erkeklerin büyük bir kısmı zaten bu knuyu anlayamıyor ve empati yapamıyor, artı gel git yaşıyor.. benimki pazar akşamından beri pek günah çıkartıyo özürler bilmemneler.. kır krı sonra ağla ayağıma kapan o da olmuyor ama, hiç dilememesinden iyidir. zaten benim eşim duygularını paylaşmaz kimseye anlatmaz banada göstermez. oldumu böyle patlıyor işte

selam mesajın için çok teşekkürler. hiç önemli değil ortadan sonradn kim kimim nerden yakalarsa yazıyor burada. birlikte kah gülüp kah ağlıyoruz.. yabancı dizi de çok seviyorum. genelde netflix te ne kadar bilim kurgu gizemli şey varsa izledim. Aşkı memnu zaten kült dizimiz heralde hepimizin. temmuz gibi izlemiştim heran gene başlayabilirim.

erkeklerin büyük bir kısmı zaten bu knuyu anlayamıyor ve empati yapamıyor, artı gel git yaşıyor.. benimki pazar akşamından beri pek günah çıkartıyo özürler bilmemneler.. kır krı sonra ağla ayağıma kapan o da olmuyor ama, hiç dilememesinden iyidir. zaten benim eşim duygularını paylaşmaz kimseye anlatmaz banada göstermez. oldumu böyle patlıyor işte
Zaten çok da gömmeyelim bence eşlerimizi, hiçbir yararı yok kendimizi eşimiz aleyhine doldurmanın. Bi de hayat arkadaşlarımız neticede kimse olmasa da onlar var.

Zaten çok da gömmeyelim bence eşlerimizi, hiçbir yararı yok kendimizi eşimiz aleyhine doldurmanın. Bi de hayat arkadaşlarımız neticede kimse olmasa da onlar var.
bak ne güzel söyledin, bu arada kendini doldurma ve felaket senaryolarında altın portakal mandalina , altın ayı.. vs bilimum ödülleri topladım.. :))))) hiç üstüme yoktur. bi gün bayan pozitif ertesi gün Pandoranın kutusu ve bunalım leyla ..

bak ne güzel söyledin, bu arada kendini doldurma ve felaket senaryolarında altın portakal mandalina , altın ayı.. vs bilimum ödülleri topladım.. :))))) hiç üstüme yoktur. bi gün bayan pozitif ertesi gün Pandoranın kutusu ve bunalım leyla ..
Ödülleri toplamak üzere olduğunu Fark ettim işte önlem almak istedim :)) ruh halimiz hep değişken ikisinden biri olmaya çalışma boşver elektracım :))

İnşallah bebeğin seninledir sonucun ne oldu merak ettim ?😊 güzel haberler verirsin inşallah

aynen bende haziranda ayrılmıştım, temmuzda tatil yaptım agustosda transfer olacağı için bütün modum iyiydi. o kadar işsiz kalmaktan bunalmamıştım ama şuan artık tabi ellerimizde bomboş kalınca sarma moduna girdim. bu sabah erkenden arkadaşımla tipik teyze modeli salı pazarına gittik.. gel vatandaş gel , almayanı dövüyoruz modu hakimdi. karnımda hafiften hala biraz şişlik var, pantalonlarım dar geliyor biraz eşofman bişiler alayım dedim. zaten 3 aydır o modda geziyorum:)

dün hem asmalı hemde ikinci bahara başlasammı diye düşünmüştüm. ikisini de pek sevmiştim. sonucu söyleyeceğim ama gülmeyin, seren serengille emrahın dizisi çıktı youtube da karşıma allahım dedim bu neeee..
biraz 90 ları anmak için takıldım. ama bugün adam gibi bi şeye başlayım bari
Ahh koptum..🤣🤣 Allah da seni güldürsün e mi.. ben de öyle küçük sırları izlemiştim.. çalışmayan arkadaşın olması da ne güze canım .. en azından bunlarla teselli bulalım. Senelerdir eşek gibi çalış gel evde yemek yap.. keyfini çıkaralım bence bu günlerin;) ismek kurslarına takıldım ben de bi ara yazarlık atölyesi falan.. 😅😁

İnşallah bebeğin seninledir sonucun ne oldu merak ettim ?😊 güzel haberler verirsin inşallah
O kadar üzdükğ doktorum beni 🥺🥺 test verdim 297,6 havalara uçtum. Doktora girdim dedi ki sağlıklı olma şansı %45-50

Neden neden ? 11. Gün değerim 47,4 die 😞😞 oysa arttı işte çift çift hem benim ki 4. Gündü ama morula değildi ki 10 hücreliydi. Millet 12. Gün yapıo 5. Gün transferini bile benim değerler şöle

9.gün 12
11. Gün 47,4
13. Gün 131,5
15. Gün 297,6

Ctesiyi beklicez çok üzülüorum. Bi düşüğüm vardı. Bunu kucağıma almayı çok istiyorum. Allahım yardım et nolur 🥺🥺

Back