- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #3.141
Canım hayırlı olsun tedavin herkesin farklı evet bende transfere kadar estrofem transferden bi hafta öncesi crinone jel ve transferle birlikte estrofem crione jel prolutex iğne oksapar iğne ve escorpin hap ve climara bant varArkadaslar bana da transfer oncesi sadce estrofem verdi. Siz bi kac ilac kullaniyorsunuz bunlara hep onceden mi basladiniz
Masallah canım allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin. Doktorun anormal bir şey demediyse normaldir tabii kese boyutu.. hep güzel düşün enerjini yüksek tut ve şükretKızlar transferin 17. Günü bugün keseyi gördük 5mm dedi Dr normal mi sizce 12 günü 800 di bhcg heyecandan kalbim duracak
amin canım Allah razı olsun inşallah Allah'ım isteyen herkese yaşatsın bu yolda kolaylıklar versinMasallah canım allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin. Doktorun anormal bir şey demediyse normaldir tabii kese boyutu.. hep güzel düşün enerjini yüksek tut ve şükret
canım benim çok üzgünüm inan... acını derdini stresini göz yaşını, her duygunu paylaşıyorum.. 2 hafta oldu bende bu gerçekle yüzleşeli.. geçmiyor. üstünü örtüyormuşuz.. eşeliyor işte bişiler..OLMADI. Bu tek kelimeye ne hayallerimi ne dualarımı ne acılarımı ne gözyaşlarımı ne umutlarımı sığdıramazdım ama sığdı işte. Teselli edemem kendimi sadece rol yaparım biliyorum. Tarifi yok artık bu durumun yüreğim acıyor hem de çok. Neden Allahım neden..
canım çok saol hepinizin mesajları çok iyi geldi..dediğin gibi belki de bizim hayata tutunmak için kendimizi teselli etmelerimiz onlara garip geliyor. ve dediğin gibi benim meditasyonum, yok enerji çalışmalarım bişeylere inanmam ritüellerim ona çok manasız geliyor. şu ev şu dört duvar beni de boğuyor. bütün günonlarca senaryo ve düşünce geçiyor aklımdan. kafamı toplayıp tam yazmaya başlıyorum aklıma birşey geliyor. gene modum gidiyor. bu arada sosyal medya olayına da takılmıyorum. o facebook ta mutlucuk ayağına yatan herkes beni deli ediyor :)Canımm çok üzüldüm inan ki o kadar iyi anlıyorum ki seni.. bence eşine kırılabilirsin ama derinden etkilenme fazlaca.. çok inanarak söylediği şeyler değil elbette ki söyledikleri.. sen o kadar güçlü duruyorsun , o kadar çok yönlü hayallerin var ki herkesin senin gibi olması çok zor.. (daha önce yazışmıştık senin hayat görüşünü biliyorum) o senin kadar çok yönlü düşünüp kendini teselli etmeyi başaramamış demek ki.. bunu kendisi başaramadığı için senin pozitif bakış açını yanlış değerlendirmiş ileri götürmüş üzülmediğine bile karar vermiş olabilir. Bence üzerindeki kırgınlık geçince gerçek duygularını bir kez daha anlat ona uzun uzun.. çünkü ben de bazen aynı şeyi hissediyorum.. güçlü kalmaya çalışıp atlatmaya çalışırken bazen o kadar kendimi kaptırıyorum ki bu sefer eşimle rolleri yavaş yavaş değiştirdiğimizi farkediyorum.. bir de şu iste gerçekte istersen olur psikolojini ayarla demekki anne istememiş diyen bazı insanlar var etrafta onları da dinliyorlar arada galiba...
gözün aydın, bir terslik olmadan hayırlısıyla doğduklarını da görürsün inşallahkızlar sabah da yazmıştım sabah üniversite hastanesine gitmiştim perinatoloji bölümüne orada tek kese gördüler ve tekrar kan tahlili istediler kan tahlilim iyi çıktı 15 binlerde oradan çıktıktan sonra başka bir perinatoloji uzmanı gittik özel muayenehaneye 2 keseyi gördü karından çok şükür ikiz içinde bebeklerde oluşmuş insallah 2 hafta sonra kalp atışını da duyarız
evet dostum ne güzel yazmışsın. aynen öyleler, onlar anakuzusu nedense biz kadınlar Marwell in mucize karakterleri gibi dünyayı değiştirecek güce sahip süper kahramanlarız... yalnız çok güldüğüm nokta genetik olarak kendi ailelerinde ki kadınlarda bu güç yok. ne hikmetse onlardan kız alan damat alanlar böyle olmak zorunda. uheuehueheArkadaşım boşver. Eşinin söylediklerinin seni üzmesine izin verme. Söylediklerinde haklı değil. Negatif sonucu aldığım akşam kayınvalidem ‘çok üzgünsün, üzüntünü içinde yaşa, oğluma kendi üzüntünü belli edip onu üzemezsin, erkekler zayıf olur’ demişti. Çok sinirlenmiştim. İşte bu erkekleri anneleri böyle yetiştiriyor, zora gelemiyorlar. O kadar iğne ona girip çıkmayan anlamıyor bu sürecin ne kadar zor olduğunu. Canım fizik tedaviyi erteleme havalar soğuyor iyice kötü olursun. Anne olmak için yaptığın fedakarlıklar tüm düzenini bozmuş haklısın ama hepimiz bu süreçte az veya çok bi sürü fedakarlık yapmak zorunda kalıyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ah bu erkekler çocuk gibi davranmış belli...ama seni anlaması gerekirdi doğru belli etmesende seninde şefkate ihtiyacın var biliyorum..şimdilik sessizlik hakim olsun öZür dileyecek biliyorsun...belki ordan burdan başka başka şeylerde eklenmiştir üstü üstüne hem eşin hem senin açından geçecek inşallah... akşama telden evde eksik varmı diye sorduğunda kırılmış kalbini en kısa zamanda tamire götürsün eşin öyle söyle ona...bu aralar gerildik baya keşke kafanı dağıtabileceğin bişiy olsa..
ben tedavi masrafımı da kendim biriktirdim gün gelir laf ederlerse diyeTek basima tedaviyi kaldiriyorum hersey kadinlarin uzerinde.erkekler parayi verip isleri bitiyor.
evet dostum ne güzel yazmışsın. aynen öyleler, onlar anakuzusu nedense biz kadınlar Marwell in mucize karakterleri gibi dünyayı değiştirecek güce sahip süper kahramanlarız... yalnız çok güldüğüm nokta genetik olarak kendi ailelerinde ki kadınlarda bu güç yok. ne hikmetse onlardan kız alan damat alanlar böyle olmak zorunda. uheuehuehe
bu arada yanımda olmamaları da yarın öbürgün yol su elektrik olarak onlara dönecek.. onlar düştüğünde de ben koşmayacağım, napayım derim sizinde kaderiniz de bu varmış :)
Meryemcim , aynen yazdığın gibi yan etkileri oluyor. benimde çok ağrı yapmştıAnladim.ben bu hapi ictigimdeb beri asagi tarafimdan agri his ediyorum her yerim agriyor bu etki yaptiysa digerlerini dusunemiyorum
ben tipik bir başak burcuyumgüldürdün beni yaa...burcun ne yay mı acaba...
Özenli düzenli başak ...En yakın arkadaşımda başak aslında bi an kendine benzettim seni...ondan sorcam dedim sordum...ben tipik bir başak burcuyum
ince düşünmekten 45 inde PRE- alzheimer hastası olmaya aday başakÖzenli düzenli başak ...En yakın arkadaşımda başak aslında bi an kendine benzettim seni...ondan sorcam dedim sordum...
Ay sizin adiniza cok sevindim bize de dua edin.Saglikla gelissinlerkızlar sabah da yazmıştım sabah üniversite hastanesine gitmiştim perinatoloji bölümüne orada tek kese gördüler ve tekrar kan tahlili istediler kan tahlilim iyi çıktı 15 binlerde oradan çıktıktan sonra başka bir perinatoloji uzmanı gittik özel muayenehaneye 2 keseyi gördü karından çok şükür ikiz içinde bebeklerde oluşmuş insallah 2 hafta sonra kalp atışını da duyarız
Canım çok sevindim sağlıkla kolaylıkla gelsinler insallahkızlar sabah da yazmıştım sabah üniversite hastanesine gitmiştim perinatoloji bölümüne orada tek kese gördüler ve tekrar kan tahlili istediler kan tahlilim iyi çıktı 15 binlerde oradan çıktıktan sonra başka bir perinatoloji uzmanı gittik özel muayenehaneye 2 keseyi gördü karından çok şükür ikiz içinde bebeklerde oluşmuş insallah 2 hafta sonra kalp atışını da duyarız
Alla alla bu yolda esin napti parayi sen ver ilaci sen al onlar sadce uzaktan baksin.laf etmeye hakki yokben tedavi masrafımı da kendim biriktirdim gün gelir laf ederlerse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?