2019 EKiM TÜP BEBEK

Arkadaslar bana da transfer oncesi sadce estrofem verdi. Siz bi kac ilac kullaniyorsunuz bunlara hep onceden mi basladiniz
Canım hayırlı olsun tedavin herkesin farklı evet bende transfere kadar estrofem transferden bi hafta öncesi crinone jel ve transferle birlikte estrofem crione jel prolutex iğne oksapar iğne ve escorpin hap ve climara bant var

Kızlar transferin 17. Günü bugün keseyi gördük 5mm dedi Dr normal mi sizce 12 günü 800 di bhcg heyecandan kalbim duracak
Masallah canım allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin. Doktorun anormal bir şey demediyse normaldir tabii kese boyutu.. hep güzel düşün enerjini yüksek tut ve şükret

kızlar sabah da yazmıştım sabah üniversite hastanesine gitmiştim perinatoloji bölümüne orada tek kese gördüler ve tekrar kan tahlili istediler kan tahlilim iyi çıktı 15 binlerde oradan çıktıktan sonra başka bir perinatoloji uzmanı gittik özel muayenehaneye 2 keseyi gördü karından çok şükür ikiz içinde bebeklerde oluşmuş insallah 2 hafta sonra kalp atışını da duyarız

Masallah canım allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin. Doktorun anormal bir şey demediyse normaldir tabii kese boyutu.. hep güzel düşün enerjini yüksek tut ve şükret
amin canım Allah razı olsun inşallah Allah'ım isteyen herkese yaşatsın bu yolda kolaylıklar versin

canım benim çok üzgünüm inan... acını derdini stresini göz yaşını, her duygunu paylaşıyorum.. 2 hafta oldu bende bu gerçekle yüzleşeli.. geçmiyor. üstünü örtüyormuşuz.. eşeliyor işte bişiler..

ben resmen bugün dedim eşime, ben hayatımın sonuna dek bunu çekemem
canım çok saol hepinizin mesajları çok iyi geldi..dediğin gibi belki de bizim hayata tutunmak için kendimizi teselli etmelerimiz onlara garip geliyor. ve dediğin gibi benim meditasyonum, yok enerji çalışmalarım bişeylere inanmam ritüellerim ona çok manasız geliyor. şu ev şu dört duvar beni de boğuyor. bütün günonlarca senaryo ve düşünce geçiyor aklımdan. kafamı toplayıp tam yazmaya başlıyorum aklıma birşey geliyor. gene modum gidiyor. bu arada sosyal medya olayına da takılmıyorum. o facebook ta mutlucuk ayağına yatan herkes beni deli ediyor :)

sizlerde ben gibi looser hissediyormusunuz.. hayatta hiçbişeyim yokmuş ve herseyimi kaybetmiş gibiyim. bu arada psikoloğa gitsem diye düşünüyorum. şiddetli olmasada alnımda bunalımdayım etiketimle geziyorum :)

gözün aydın, bir terslik olmadan hayırlısıyla doğduklarını da görürsün inşallah

evet dostum ne güzel yazmışsın. aynen öyleler, onlar anakuzusu nedense biz kadınlar Marwell in mucize karakterleri gibi dünyayı değiştirecek güce sahip süper kahramanlarız... yalnız çok güldüğüm nokta genetik olarak kendi ailelerinde ki kadınlarda bu güç yok. ne hikmetse onlardan kız alan damat alanlar böyle olmak zorunda. uheuehuehe
bu arada yanımda olmamaları da yarın öbürgün yol su elektrik olarak onlara dönecek.. onlar düştüğünde de ben koşmayacağım, napayım derim sizinde kaderiniz de bu varmış :)

:) canım çok güzel yazmışsın, teşekkürler . tabiki de özür dileyip benimde patlamaya ihtiyacım var dedi ama d,lerim uzun soluklu olmaz patlamaları.

bu arada izleyecek eski dizi de kalmadı fatmagülün suçu neyi bitirdim. 80 lerin 90 ların dizilerine mi sarsam diyorum. önerisi olan varmı . başka türlü kafa dağılmıyor

güldürdün beni yaa...burcun ne yay mı acaba...

Bu arada aklıma geldi birden , Çocukta yaparım kariyerde reklamı orkid miydi molped miyd neydi.. gördüğüm ilk reklamda gömeceğim onları bir ped alana bi çocuk bedava kampanyası gibi lanse etmeyin be şunu diye

Bende hiç sevmiyorum ince elemeyi içimden halay başına geçiyorum teyteyy... ortada olmak belirsizlik belirtisi benim için birşey varsa sonucu belli olsun yeter...En azından nasıl düşüneceğimi bilirim...transfer sonrası günleri unutamam gerisini unuttum sanki..

Ay sizin adiniza cok sevindim bize de dua edin.Saglikla gelissinler

Canım çok sevindim sağlıkla kolaylıkla gelsinler insallahhadi inşallah o minik kalplerini de duy hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…