- 17 Mayıs 2019
- 1.587
- 2.912
- 83
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
Malesef yoktu. Evet insanın elinde degl ama ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor o yüzden relaxYa ben calisiyorum,hatta baya da yogun şekilde ama mevzu aklimdan hic cikmiyor.evet haklisiniz ama elimde degil.bi de ilkinde asiri olumlu düşünüp hayal kirikligi olunca o heyecani bile yasayamiyorum olumlu anlamda..sonucunuza da cok uzuldum.dondurulmusunuz var mi bu arada?
Anladım canım. Teşekkür ediyorum cevabın için. Doktorum demişti ki daha önce, yumurta sayısına takılma, sonuçta hepimiz tek yumurtadan olduk. Haklı aslında. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Benimde 6. Gunde 6 yumurtam vardi. Sagda 5 tane solda 1 tane.. yumurtanin kalitesi ve boyutu onemli. 6. Gunde 17.mm 7 gunde 20 mm ulasmisti ve bu yumurta toplama icin uygun bi boyuttu. O nedenle buna takilma onemli olan kaliteli olmasi ve boyutu..
Benim 6 yumurtam toplandi 4 tanesi döllendi en kaliteli 2 tanesimden 1 i transfer yapildi. 20 yumurtam var diyen arkadasiminda transfer zamani sadece 2 guzel dollenen yumurtasi vardi.
Canim erken çagrmis ya ama artsada 1, 2 tane daha artar başindan belli oluyo kac olcagi ama yeter ya kaliteli ise daha nolck. Benim 5.günümde 9,10tane irili ufakli var ama hepsi büyümücekki suan 8.gündeym yarin kontrol gunümKızlar merhaba. Bişey sorcam. Dört gün iğneden sonra bugün kontrole gittim. Doktor dört yumurta saydı. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Sordum şuan bişey diyemem dedi. Yumurta toplamaya kadar çoğalır mı acaba? Sizde ilk kontrolde kaç yumurta vardı. Nolur fikri olan yazsın.
Ay insallah bizede öyle yaparlar ben kalkmak istemiyrum ya peki sıkışıkken transfer sırasnda zor olmuymu ya bide rahim agzini görmek için acıyo salcan gitcek yanlsliklaBen devlet hastanesinde yaptirdim hastaneden hastaneye degisir ama bende transfer baslamadan hasta bezi serdiler islem bittikten sonra bezi baglayip bekleme odasina goturduler. Ayiptir soylemesi ben bekleme tarafinda 15 dk yatmam gerekirken 10. Dk dan sonra daha fazla tutamadim ve yaptim
Ay insallah bizede öyle yaparlar ben kalkmak istemiyrum ya peki sıkışıkken transfer sırasnda zor olmuymu ya bide rahim agzini görmek için acıyo salcan gitcek yanlslikla
Saol canım inşallah yarın güzel haberler alırsın.Canim erken çagrmis ya ama artsada 1, 2 tane daha artar başindan belli oluyo kac olcagi ama yeter ya kaliteli ise daha nolck. Benim 5.günümde 9,10tane irili ufakli var ama hepsi büyümücekki suan 8.gündeym yarin kontrol gunüm
Tutabildysen ne mutlu canim ya ben sıkışıgm dicem ama cok su icmicem olmazmi :))zor aslinda ama o sirada aklina tuvalet gelmiyor bu arada transfer sonrasi bana 4 saat da idrar tutturdular aglamaya baslamistim en son tuvaletim var diye
Yarn yazarmcanim sagolasnSaol canım inşallah yarın güzel haberler alırsın.
Tutabildysen ne mutlu canim ya ben sıkışıgm dicem ama cok su icmicem olmazmi :))
ya hemsire sıkışık olursan ultrason daha net gozukur ve daha az cnn yanar dedi ama asiri cnm yanmisti.bence yalan esim kankama msj attirip dedikodu yaptirdi dikkatim dagilsin diye
Rekor kirmisimvalla on dkdn fazla tutanını ilk defa duydum:))
Ne sorununz var canim insallah bu sefr tutarMerhaba Arkdaslar . 3. denemem . Transferi bekliyorum. Sizlerden ricam Allah rizasi icin Meryem Süresi okurmusunuz bnm icin Hatta mumkinse okuyacak birileri varsa rica edermisiniz. Duaya ihtiyacim var. Hatta hepimizin var . hepimiz birbirimize destek olalım. Nekadar cok okursak okutursak .... belki birimizin duasini kabul eder Rabbim. Hepimiz birbirimize okuyalim. Okuyanlar okudum diye yazabilirmi Smdiden tesekkurler. Guzel dualarda bulusmak dilegiyle
Ben okurum arkadaşım. Ben de yeni başladım tedaviye, beş gün oldu. Sen de benim için okur musun?Merhaba Arkdaslar . 3. denemem . Transferi bekliyorum. Sizlerden ricam Allah rizasi icin Meryem Süresi okurmusunuz bnm icin Hatta mumkinse okuyacak birileri varsa rica edermisiniz. Duaya ihtiyacim var. Hatta hepimizin var . hepimiz birbirimize destek olalım. Nekadar cok okursak okutursak .... belki birimizin duasini kabul eder Rabbim. Hepimiz birbirimize okuyalim. Okuyanlar okudum diye yazabilirmi Smdiden tesekkurler. Guzel dualarda bulusmak dilegiyle
Tabii ki okurum canim tabii kiii :)Ben okurum arkadaşım. Ben de yeni başladım tedaviye, beş gün oldu. Sen de benim için okur musun?
Ah bi bilsem .. tiroid hastasiyim. Suan normale döndü. Acibadem de 2 kez denediim 6.gun cift embriyo transferi yapildi. Tutunmadı. Ozamanlar tabi tiroid çalisiyormuydu bilmiyorum ama 2.deneme de kan verdigim de calismadigini farkettim . Ona bagliyorum . Hastane degistirdim. Oraya da dedim arastirmaniz gerekmiyor mu diye . 3.denemeden sonraki denemelrde arastiriliyormus neden tutunmadigi.Ne sorununz var canim insallah bu sefr tutar
Benimde 6. Gunde 6 yumurtam vardi. Sagda 5 tane solda 1 tane.. yumurtanin kalitesi ve boyutu onemli. 6. Gunde 17.mm 7 gunde 20 mm ulasmisti ve bu yumurta toplama icin uygun bi boyuttu. O nedenle buna takilma onemli olan kaliteli olmasi ve boyutu..
Benim 6 yumurtam toplandi 4 tanesi döllendi en kaliteli 2 tanesimden 1 i transfer yapildi. 20 yumurtam var diyen arkadasiminda transfer zamani sadece 2 guzel dollenen yumurtasi vardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?