2019 EKiM TÜP BEBEK

Malesef yoktu. Evet insanın elinde degl ama ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor o yüzden relax

Tabi ki yapiya gore degisiyodur.. bende cok duydum cevremde rahim filminde kanamasi olan agrisi olan.. bende olmadi çok şükür.

Anladım canım. Teşekkür ediyorum cevabın için. Doktorum demişti ki daha önce, yumurta sayısına takılma, sonuçta hepimiz tek yumurtadan olduk. Haklı aslında. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canim erken çagrmis ya ama artsada 1, 2 tane daha artar başindan belli oluyo kac olcagi ama yeter ya kaliteli ise daha nolck. Benim 5.günümde 9,10tane irili ufakli var ama hepsi büyümücekki suan 8.gündeym yarin kontrol gunüm

Ay insallah bizede öyle yaparlar ben kalkmak istemiyrum ya peki sıkışıkken transfer sırasnda zor olmuymu ya bide rahim agzini görmek için acıyo salcan gitcek yanlslikla

Ay insallah bizede öyle yaparlar ben kalkmak istemiyrum ya peki sıkışıkken transfer sırasnda zor olmuymu ya bide rahim agzini görmek için acıyo salcan gitcek yanlslikla
zor aslinda ama o sirada aklina tuvalet gelmiyor bu arada transfer sonrasi bana 4 saat da idrar tutturdular aglamaya baslamistim en son tuvaletim var diye

Saol canım inşallah yarın güzel haberler alırsın.

zor aslinda ama o sirada aklina tuvalet gelmiyor bu arada transfer sonrasi bana 4 saat da idrar tutturdular aglamaya baslamistim en son tuvaletim var diye
Tutabildysen ne mutlu canim ya ben sıkışıgm dicem ama cok su icmicem olmazmi :))

Tutabildysen ne mutlu canim ya ben sıkışıgm dicem ama cok su icmicem olmazmi :))
ya hemsire sıkışık olursan ultrason daha net gozukur ve daha az cnn yanar dedi ama asiri cnm yanmisti.bence yalan esim kankama msj attirip dedikodu yaptirdi dikkatim dagilsin diye

ya hemsire sıkışık olursan ultrason daha net gozukur ve daha az cnn yanar dedi ama asiri cnm yanmisti.bence yalan esim kankama msj attirip dedikodu yaptirdi dikkatim dagilsin diye
valla on dkdn fazla tutanını ilk defa duydum:))

Merhaba Arkdaslar . 3. denemem . Transferi bekliyorum. Sizlerden ricam Allah rizasi icin Meryem Süresi okurmusunuz bnm icin Hatta mumkinse okuyacak birileri varsa rica edermisiniz. Duaya ihtiyacim var. Hatta hepimizin var . hepimiz birbirimize destek olalım. Nekadar cok okursak okutursak .... belki birimizin duasini kabul eder Rabbim. Hepimiz birbirimize okuyalim. Okuyanlar okudum diye yazabilirmi Smdiden tesekkurler. Guzel dualarda bulusmak dilegiyle

Ne sorununz var canim insallah bu sefr tutar

Ben okurum arkadaşım. Ben de yeni başladım tedaviye, beş gün oldu. Sen de benim için okur musun?

Ne sorununz var canim insallah bu sefr tutar
Ah bi bilsem .. tiroid hastasiyim. Suan normale döndü. Acibadem de 2 kez denediim 6.gun cift embriyo transferi yapildi. Tutunmadı. Ozamanlar tabi tiroid çalisiyormuydu bilmiyorum ama 2.deneme de kan verdigim de calismadigini farkettim . Ona bagliyorum . Hastane degistirdim. Oraya da dedim arastirmaniz gerekmiyor mu diye . 3.denemeden sonraki denemelrde arastiriliyormus neden tutunmadigi.

Arkadaslar pazartesi transferim oldu. Hiç belirti yok, çok korkuyorum bir şey söyleyin ne olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…