- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
- 133
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
Hadi bakalım canım inşallah tutunur yavrun sıkı sıkı. Bol bol su iç sürekli hareketsiz yatma rahime kan akışı olmalıymışKizlar Allah yardimcimiz olsunn.. benimde bugun transferim yapildidualarinizi bekliyorumm..
Canım hayatımda hiç bi zaman bebek istemedim ben. Eşim çok istiyo. İki yakın arkadaşım da bebek sahibi olunca ben de bizim de bi bebişimiz olsa mı diye düşünmeye başladım ama zaten olamayacağını muayeneler sonucu öğrendim. son bi şansımız varsa denemek için tüp bebek tedavisine karar verdik. Olur olmaz hayırlısı diyorum.Canim gecmis zaman ama neden bukadar gec kaldiniz keske yumurta dondurup istedgn zaman transfer olsaydın bende endometriozis hastasym 2tane ciko kistim var okadar korkuyrmki ya öteki ay yapişirsa artarsa diye. Tüp bebek ilaclaryla yumurtan cikar merak etme
MerhabaMerhaba,sorunlarimiz ayni.nerde tedavi oldunuz?
Aay canim hadi hayrlisi zaman gecmez sana. Acı oluyomu yaparkenKizlar Allah yardimcimiz olsunn.. benimde bugun transferim yapildidualarinizi bekliyorumm..
Insan bilemiyo işte ilersini düsünemiyo. Yicek lokması varsa bu dünyada amh degerine bakmyo canim bu işler insallah aratmadan verir allahmCanım hayatımda hiç bi zaman bebek istemedim ben. Eşim çok istiyo. İki yakın arkadaşım da bebek sahibi olunca ben de bizim de bi bebişimiz olsa mı diye düşünmeye başladım ama zaten olamayacağını muayeneler sonucu öğrendim. son bi şansımız varsa denemek için tüp bebek tedavisine karar verdik. Olur olmaz hayırlısı diyorum.Hep şöyle dua ediyorum. Allah gerçekten annelik için yanıp tutuşan kadınların kucağını boş bırakmasın.
Canm hos bana sormamissin ama gorunce cvpliyayim dedimAay canim hadi hayrlisi zaman gecmez sana. Acı oluyomu yaparken
Spekulumu diyosun canim. rahim filmi cektirrkende takiyo onu ben smear taktirirkende takmsti benim cok acımıstı kimse inanmadi bana spekulum acitmaz diye aglicaktm zor dayandim sanki rahimim düsüyo gbiydi ama rahim filminde takti hissetmedm bileCanm hos bana sormamissin ama gorunce cvpliyayim dedimbenimki cok acimisti.sanki demir bisi takti vajina girisine.o da vajina girisini genisletti acti gibiydi.aglamistim hatta cok..
Valla ole cok cnm yandi ki rahim filmimi sonrasinda anestezili cektirdim.acidi deyince yok cnm acimaz demeleri de ayri gicik bisi,yalan soyluyoruz sanki :) sanirim doktordan doktora değişiyor aciSpekulumu diyosun canim. rahim filmi cektirrkende takiyo onu ben smear taktirirkende takmsti benim cok acımıstı kimse inanmadi bana spekulum acitmaz diye aglicaktm zor dayandim sanki rahimim düsüyo gbiydi ama rahim filminde takti hissetmedm bile
Taktgi aletin boyutlari var kimisi yanls takiyo ay canim hsgde okadar basitki keske yaptrmasaydn anestezi.tüp bebegn tuttumu pekiValla ole cok cnm yandi ki rahim filmimi sonrasinda anestezili cektirdim.acidi deyince yok cnm acimaz demeleri de ayri gicik bisi,yalan soyluyoruz sanki :) sanirim doktordan doktora değişiyor aci
Neden hüzünlüsn tüp bebek zorlu bi süreç ama bu süreçte yüksek motivasyon ve yüksek moral gerekir. Sakın üzme kendni herşey olacağına varıyor benm 2 hafta önce herşey mükkemel iken tutmadı. Sebebi sadece stres yaptm kendi kendime agladm tutmaz dedm tutmadı ve herşey olumluydu. O yüzden çok düşünmemeye cals başka şeylerle ilgilenBugün tüp bebek öncesi iğnelerime başladım ve içim çok buruk, üzgün, ağlamaklıyım. Var mı derdimi paylaşacak arkadaşlar
yaa gecmis olsun canım Bende nezaman iyi düşüncem olmaz istedgm .hep kötü düsündüklerm olur inan nasil davrancagmi şaşirdm.ne sorununuz vardi niye yaptirmistnz tüp bebekNeden hüzünlüsn tüp bebek zorlu bi süreç ama bu süreçte yüksek motivasyon ve yüksek moral gerekir. Sakın üzme kendni herşey olacağına varıyor benm 2 hafta önce herşey mükkemel iken tutmadı. Sebebi sadece stres yaptm kendi kendime agladm tutmaz dedm tutmadı ve herşey olumluydu. O yüzden çok düşünmemeye cals başka şeylerle ilgilen
Böyle yapmayn arkdslar ben yaptm sonuç geçen hafta negatif oldu herşey çok iyiydi doktor olacağı varsa da stresinden olmadı dedi. Herşeyi çok sorguladm çok düşündüm gece gündüz hep aklımdaydı 2. Tüp bebegimdi çok ümitlenmstm resmen yıkıldm ama kendi stresim yüzünden siz yapmayın lütfen başka şeylerle uğraşın hobilernz varsa ona yönelin. Tüp bebek dışında herşeyle ilgileneblrsnzSeni oyle iyi anliyorum ki..ben de ekimde baslicam tedaviye.bi negatifim var öncesinde.simdiden aglamalikliyim.tedaviye baslamaya korkuyorum cunku tedavi fikri bile buyuk bi beklentiyle basladigim ilk tup denememi hatirlatiyo.ya bu da olumsuz olursa diye simdiden ödüm kopuyor..ignelrr baslayinca hormonlar tavan yapinca iyice cekilmez biri olucam biliyorum..
Bizim morfolji sıfır canm. Tek sorunumuz bu. Diğer herşey iyi. Ama normal yoldan olacağına inancm yok. Olursa yine tüp bebek olur o da çok maliyetli en iyi yerde yaptrmak lazm. Son teknoloji kullanıldı benmkinde ama kısmet deglms ve en önemlisi benm negatif düşüncelrm. Kendime de hak veryrm biraz çünkü 2 yıldır hep negatifi gören birinden nasıl umut etmesini beklersin o da ayrı bi mesele.. neyse Allah can sağlığı versin bizim de sınavımız buyaa gecmis olsun canım Bende nezaman iyi düşüncem olmaz istedgm .hep kötü düsündüklerm olur inan nasil davrancagmi şaşirdm.ne sorununuz vardi niye yaptirmistnz tüp bebek
Tutmadi cnm,bu ay ikinciyi denicezTaktgi aletin boyutlari var kimisi yanls takiyo ay canim hsgde okadar basitki keske yaptrmasaydn anestezi.tüp bebegn tuttumu peki
Ya ben calisiyorum,hatta baya da yogun şekilde ama mevzu aklimdan hic cikmiyor.evet haklisiniz ama elimde degil.bi de ilkinde asiri olumlu düşünüp hayal kirikligi olunca o heyecani bile yasayamiyorum olumlu anlamda..sonucunuza da cok uzuldum.dondurulmusunuz var mi bu arada?Böyle yapmayn arkdslar ben yaptm sonuç geçen hafta negatif oldu herşey çok iyiydi doktor olacağı varsa da stresinden olmadı dedi. Herşeyi çok sorguladm çok düşündüm gece gündüz hep aklımdaydı 2. Tüp bebegimdi çok ümitlenmstm resmen yıkıldm ama kendi stresim yüzünden siz yapmayın lütfen başka şeylerle uğraşın hobilernz varsa ona yönelin. Tüp bebek dışında herşeyle ilgileneblrsnz
Hic aci olmadı.. sıkışıkken yapıldıgı icin tek zorlayan o oluyo.. ben bu surecte en cok yumurts toplamadan sonra agri cektim tabiki asiri degildi ama surecin tek agrili asamasi oydu su ana kadarAay canim hadi hayrlisi zaman gecmez sana. Acı oluyomu yaparken
Ay benimde pazartsi toplancak galiba canim peki sıkışk oluyosunya altımıza sürgü falan verseler illa tuvaletemi gtmemiz gerekHic aci olmadı.. sıkışıkken yapıldıgı icin tek zorlayan o oluyo.. ben bu surecte en cok yumurts toplamadan sonra agri cektim tabiki asiri degildi ama surecin tek agrili asamasi oydu su ana kadar
Ben devlet hastanesinde yaptirdim hastaneden hastaneye degisir ama bende transfer baslamadan hasta bezi serdiler islem bittikten sonra bezi baglayip bekleme odasina goturduler. Ayiptir soylemesi ben bekleme tarafinda 15 dk yatmam gerekirken 10. Dk dan sonra daha fazla tutamadim ve yaptimAy benimde pazartsi toplancak galiba canim peki sıkışk oluyosunya altımıza sürgü falan verseler illa tuvaletemi gtmemiz gerek
Benimde 6. Gunde 6 yumurtam vardi. Sagda 5 tane solda 1 tane.. yumurtanin kalitesi ve boyutu onemli. 6. Gunde 17.mm 7 gunde 20 mm ulasmisti ve bu yumurta toplama icin uygun bi boyuttu. O nedenle buna takilma onemli olan kaliteli olmasi ve boyutu..Kızlar merhaba. Bişey sorcam. Dört gün iğneden sonra bugün kontrole gittim. Doktor dört yumurta saydı. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Sordum şuan bişey diyemem dedi. Yumurta toplamaya kadar çoğalır mı acaba? Sizde ilk kontrolde kaç yumurta vardı. Nolur fikri olan yazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?