• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Transferin ilk günleri ağrılarınız oldumu ben dün oldum ağrılarım var doktor olur dedi

Kızlar merhaba. Bişey sorcam. Dört gün iğneden sonra bugün kontrole gittim. Doktor dört yumurta saydı. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Sordum şuan bişey diyemem dedi. Yumurta toplamaya kadar çoğalır mı acaba? Sizde ilk kontrolde kaç yumurta vardı. Nolur fikri olan yazsın.
Benimde 6 tane filan saymıştı sonra gorunmeyen minikler varsa onlarda büyüyor 8-10 tane oldu sonraki kontrollerde hemde kafaya takma sayiyi onemli olan verimli kaliteli olmasi benim bi arkadastan 50 tane toplandi icinden 3 tanesi iyiymis. Bi arkadasimdan 7 tane toplandi 4 tanesi kullanildi☺️

Benimde 6 tane filan saymıştı sonra gorunmeyen minikler varsa onlarda büyüyor 8-10 tane oldu sonraki kontrollerde hemde kafaya takma sayiyi onemli olan verimli kaliteli olmasi benim bi arkadastan 50 tane toplandi icinden 3 tanesi iyiymis. Bi arkadasimdan 7 tane toplandi 4 tanesi kullanildi☺
Ayyy içim ferahladı valla, çok teşekkür ediyorum.

Ah bi bilsem .. tiroid hastasiyim. Suan normale döndü. Acibadem de 2 kez denediim 6.gun cift embriyo transferi yapildi. Tutunmadı. Ozamanlar tabi tiroid çalisiyormuydu bilmiyorum ama 2.deneme de kan verdigim de calismadigini farkettim . Ona bagliyorum . Hastane degistirdim. Oraya da dedim arastirmaniz gerekmiyor mu diye . 3.denemeden sonraki denemelrde arastiriliyormus neden tutunmadigi.
Bu acıbademde herkes sorun yaşıyo ya

Hadi hayirli haberler insaallah 🤲🏻Bnmde bugun yumurta toplama islemi var insaallah iyi gecer insan ister istemez stres oluyor ya 😣🤦🏻‍♀️
Canım ben de bu sabah toplattım ama baya karın ağrım var ağrı kesici aldım yatıyorum. Sen nasılsın kaç tane toplanmış?

Kızlar çok geçmiş olsun beyzalcy , pineapple2. Nasıl oldunuz. Ağrılar geçmiştir inşallah.
Ben çok ağrı beklemiyodum canım ama eve geldiğimden beri uzanıyorum baya sıkıştırıyor kasık ağrısı. Buna da şükür ameliyat oldum opu atlattım ağrılı kısımları geçti inşallah devamını güzel eylesin Rabbim

A
Ben çok ağrı beklemiyodum canım ama eve geldiğimden beri uzanıyorum baya sıkıştırıyor kasık ağrısı. Buna da şükür ameliyat oldum opu atlattım ağrılı kısımları geçti inşallah devamını güzel eylesin Rabbim
Anladım canım geçmiş olsun. Allah çabamızın karşılığını versin

Amin canım cümlemize inşallah. Sen hangi aşamadasın acaba?

Kizlar ben de regl oldum.ptesi gidiyorum,basliyoruz tedaviye.icten ice korkuyla birlikte nihayet beklenen 3 ay gecmis oldu. Ikinci denemem olacak.insallah da son olur(ikiz istiyorum) dua edin bana

Back