2019 EKiM TÜP BEBEK

Kızlar sonucum 12.71 çıktı ,nasıl sizce 3.gün embriyosu 10.günüm bugün
Hayirli olsn cnm degere takilma insallah artarak devam eder anca tutundu sanirim.ben merkeze gittigimde 10dan bile yukselip 1000 den dusenler oldu demislerdi hayirlisi olsun insallah

Bende erken yaptırırım. Ama olumsuz sonuç korkutuyor. Dün gece uyuyamadım.
Yarın idrar testi mı yaptırsam diye düşünüyorum
Benim hiç ceseratim yok bu sefer cok korkuyorum nedense Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah Test yaparsan haberdar et bizi de canım meraktayız

Kızlar bu surecte agırlık kaldırıyor musunuz ? Yani atıyorum tencere yemegını ocaktan dolaba koymak vs ,en fazla kac kg agırlık kaldırabılırız ki

Kızlar bu surecte agırlık kaldırıyor musunuz ? Yani atıyorum tencere yemegını ocaktan dolaba koymak vs ,en fazla kac kg agırlık kaldırabılırız ki
Canım günlük ev işleri yapmanın zararı yok diyorlar, bazı doktorlar elektrik süpürgesi yapma diyorlarmış ama ben yine de yapmıyorum, inşallah pozitifi görene kadar daha çok yatış halindeydim.

Okadar uzuldimki bugun 6nci gun yine kocaman negatif 5 gun embiriyo. Test 10 hcg den itibaren olcuyo yani bence kesin sonuc

Eklentiler

• 20191023_075411.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 52
Elektrik supurgesi karin kaslarini cok yorar uykudan uyaninca gerilme islemini de sakin yapmayin ayrica utu ve bulasik makinesi calisir haldeyken en cok radyasyon yayan aletlerdir
Tesekkurler canım dıkkat edeyım ,ütü ve bulasık makinesine .ama işim pc başı onu napcaz bılmıyorum.. mouseım klavyem fln kablosuz yani hertarafımız manyetık akım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…