• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Okadar uzuldimki bugun 6nci gun yine kocaman negatif 5 gun embiriyo. Test 10 hcg den itibaren olcuyo yani bence kesin sonuc 😪
Üzülme daha çok erken.. eğer herkesinki kesin 6. Günde çıkıyor olaydı doktorlar neden 10. Günü beklesinler hem de kan testi için .. beklemeden yaparlardı bir sürü önlem için en erken öğrenmek onlar için de önemli.. demekki bu değer bünyeden bünyeye değişken .. ben 4 ker hamile kaldım birini bile doğurmadık her 10 gün testimde değerler farklı çıktı kiminde 80 kiminde 190. Demek vücut bazen geç bazen erken salgılıyor..

canım dün doktorum aradı bursa acibademden sahinn bey nasılsın diye. sordum neden tutmamış olabilir diye sperm den kaunakli olabilir dedi. ama kesin konuşmadı hastalıktan sonra gitcem bakalim
günaydın tatlım, dün bende çok araştırdım bu konuyu.. hemen sorun kadındaymış gibi sanılmasına çok sinirleniyorum. bazı yerlerde genetik bozukluk olma durumuna karşı tutmadığını ve bununda illa ki kadından değilde erkekten de kaynaklanacağını söylüyor dr lar. hemen sanki biz beceremeyen tarafmışız gibi bir durum var toplumda. tüp bebek tutmayınca niye kadına çamur atılıyor. kimse onun genetiğine bakmıyo. sen sperm verdiysen al bende yumurta verdim..sonra da embriyo oldu , tutunmayıp düştüyse belkide erkekten gelen bozuk genler var.. allah allah yaaaa. dün harbi çok kafa yordum buna

5nci gun embiriyosu cikar diyorlar. Ve bi arkadasimin benim gibi 6nci gun yapti ve pozitif sonuc aldi
peki ne diyeyim... bi kan testi yaptır o zaman en kısa sürede de tamamen kafanda olayı bitir. çünkü muallakta kalınca daha kötü olacaksın. ben hala regl olmadım yada neyse ilaçları kestikten sonra kanamam başlamadı. bugün 5. gün olacak..arada aklıma geliyor acaba testte hata mı oldu niye bişey yok diye. hergün hoşaf gibi ağlıyorum hala neden neden diye.. ama olurda pozitif çıkarsa testin boşuna kendini yıpratmış olacaksın

peki ne diyeyim... bi kan testi yaptır o zaman en kısa sürede de tamamen kafanda olayı bitir. çünkü muallakta kalınca daha kötü olacaksın. ben hala regl olmadım yada neyse ilaçları kestikten sonra kanamam başlamadı. bugün 5. gün olacak..arada aklıma geliyor acaba testte hata mı oldu niye bişey yok diye. hergün hoşaf gibi ağlıyorum hala neden neden diye.. ama olurda pozitif çıkarsa testin boşuna kendini yıpratmış olacaksın
Acaba varli oyle 6nci gun negatif olupta sonrasinda pozitif alan

Insaallah oyledir
yani işte o yüzden boşuna evham yapma, zaten allah göstermesin ama kanda negatifi görünce olay bitiyor insan kopuyor. kan testi yaptır ve o sunucu alana dekte gerilme, ağlama, üzülme.

ben hala kötüyüm. sabah kalkmak istemiyorum, akşam çok uyuyorum. gece 2 - 3 saçma sapan şeyler izliyorum zaman geçsin diye. anne baba çocuk reklamları beni krize sokuyor. hele de şu zamanlarda bi sigorta reklamı var görmüşsünüzdür, baba oğul modu. içim kertildi. bize iyi gelecek bişey varmı diye nette araştırdım bi tane bile kitap, destek hattı, ne bileyim sadece bu kaybı yaşayıp çocuk sahibi olamayanlara destek olacak hiçbirşey yok. varsa yoksa hamile dolu heryer. helede tüp bebekle hamile kalıp bloggerlığa soyunan bş sürü şımarık kadın dolu.
ne devlet düşünüyor bizi ne bişey, bence bu dertten muzdarip çok insan var ve destek grupları kurulmalı. bu acıyı aşamayan çok kişi var.

yani işte o yüzden boşuna evham yapma, zaten allah göstermesin ama kanda negatifi görünce olay bitiyor insan kopuyor. kan testi yaptır ve o sunucu alana dekte gerilme, ağlama, üzülme.

ben hala kötüyüm. sabah kalkmak istemiyorum, akşam çok uyuyorum. gece 2 - 3 saçma sapan şeyler izliyorum zaman geçsin diye. anne baba çocuk reklamları beni krize sokuyor. hele de şu zamanlarda bi sigorta reklamı var görmüşsünüzdür, baba oğul modu. içim kertildi. bize iyi gelecek bişey varmı diye nette araştırdım bi tane bile kitap, destek hattı, ne bileyim sadece bu kaybı yaşayıp çocuk sahibi olamayanlara destek olacak hiçbirşey yok. varsa yoksa hamile dolu heryer. helede tüp bebekle hamile kalıp bloggerlığa soyunan bş sürü şımarık kadın dolu.
ne devlet düşünüyor bizi ne bişey, bence bu dertten muzdarip çok insan var ve destek grupları kurulmalı. bu acıyı aşamayan çok kişi var.
O kadar haklısın ki o kadar haklısın ki sapına kadar katılıyorum .. yani zaten hamile kalmış istediklerini almış insanların bu kadar desteğe ihtiyacı varsa bizi neden kimse düşünmemiş aklım almıyor.. yaşam koçları, psikologlar o kadar antin kuntin meselelere eğilmişler bu duruma neden en ufacık bir özlü söz bile söylememişler tek kelam etmemişler pes doğrusu

+10000

Back