- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
- Konu Sahibi Gebelikaski
- #2.441
Anlamadim canim.ne 1adetmiÇok erken bence Çıkmayabilir moralin bozulmasın 1 adet mi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadim canim.ne 1adetmiÇok erken bence Çıkmayabilir moralin bozulmasın 1 adet mi canım
Embriyo sayısıAnlamadim canim.ne 1adetmi
Evet canim bitane... hic birseyde hissetmiyorum.Embriyo sayısı
Hayirli olsn cnm degere takilma insallah artarak devam eder anca tutundu sanirim.ben merkeze gittigimde 10dan bile yukselip 1000 den dusenler oldu demislerdi hayirlisi olsun insallahKızlar sonucum 12.71 çıktı ,nasıl sizce 3.gün embriyosu 10.günüm bugün
Bende erken yaptırırım. Ama olumsuz sonuç korkutuyor. Dün gece uyuyamadım.Merhaba aynı gün transfer olmusuz benimde 3. Gün embriyosu. 28 test günüm ama bende daha önce yaptırırım gibime geliyo
Benim hiç ceseratim yok bu sefer cok korkuyorum nedense Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah Test yaparsan haberdar et bizi de canım meraktayızBende erken yaptırırım. Ama olumsuz sonuç korkutuyor. Dün gece uyuyamadım.
Yarın idrar testi mı yaptırsam diye düşünüyorum
Hangi gun transfer oldunuz ben persembe gunuBende erken yaptırırım. Ama olumsuz sonuç korkutuyor. Dün gece uyuyamadım.
Yarın idrar testi mı yaptırsam diye düşünüyorum
O arkadasta bende persembe günü transfer olduk.Hangi gun transfer oldunuz ben persembe gunu
Idrar testinde cikarmiydi artik?O arkadasta bende persembe günü transfer olduk.
Canım günlük ev işleri yapmanın zararı yok diyorlar, bazı doktorlar elektrik süpürgesi yapma diyorlarmış ama ben yine de yapmıyorum, inşallah pozitifi görene kadar daha çok yatış halindeydim.Kızlar bu surecte agırlık kaldırıyor musunuz ? Yani atıyorum tencere yemegını ocaktan dolaba koymak vs ,en fazla kac kg agırlık kaldırabılırız ki
Elektrık supurgesi en zor iş ya,onu yapmayalım zaten:)Canım günlük ev işleri yapmanın zararı yok diyorlar, bazı doktorlar elektrik süpürgesi yapma diyorlarmış ama ben yine de yapmıyorum, inşallah pozitifi görene kadar daha çok yatış halindeydim.
Hayir cuma günu direk kan vericem cok heycanli degilim sadece beklemekten skldmBende persembe idrar testi yaptin mi
Elektrik supurgesi karin kaslarini cok yorar uykudan uyaninca gerilme islemini de sakin yapmayin ayrica utu ve bulasik makinesi calisir haldeyken en cok radyasyon yayan aletlerdirElektrık supurgesi en zor iş ya,onu yapmayalım zaten:)
Hemsire bana 5 kilo uatu agirlik kaldirma demistiKızlar bu surecte agırlık kaldırıyor musunuz ? Yani atıyorum tencere yemegını ocaktan dolaba koymak vs ,en fazla kac kg agırlık kaldırabılırız ki
Hapsururken öksururken hep oturur konumda olunAz önce çok hızlı bi şekılde hapsurdum,içime bir korku düştü
AyaktaydımHapsururken öksururken hep oturur konumda olun
Tesekkurler canım dıkkat edeyım ,ütü ve bulasık makinesine .ama işim pc başı onu napcaz bılmıyorum.. mouseım klavyem fln kablosuz yani hertarafımız manyetık akımElektrik supurgesi karin kaslarini cok yorar uykudan uyaninca gerilme islemini de sakin yapmayin ayrica utu ve bulasik makinesi calisir haldeyken en cok radyasyon yayan aletlerdir