- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #2.421
Canım bende barkodla sisteme giriş yapıp bakiyim diyorum ama yapamiyorum,girmiyor siteye bir türlü, sıkıntı var ya artık yarın sbh hastaneyi arayıp öğrenicemKizlar test yaptiranlar vardi noldu sonuclar
Ayyy hadi güzel haberlerle dön canım tüm dualarım seninleYanı 20.30 gibi gibi çı
Yanı 20.30 gibi çıkması gerekiyordu ama çıkmadı hala
Hayırlı haberlerini alırız inşallahCanım bende barkodla sisteme giriş yapıp bakiyim diyorum ama yapamiyorum,girmiyor siteye bir türlü, sıkıntı var ya artık yarın sbh hastaneyi arayıp öğrenicem
Ayyy insanı çatlatırlar yaaCanım bende barkodla sisteme giriş yapıp bakiyim diyorum ama yapamiyorum,girmiyor siteye bir türlü, sıkıntı var ya artık yarın sbh hastaneyi arayıp öğrenicem
Geç tutundu galiba canımKızlar sonucum 12.71 çıktı ,nasıl sizce 3.gün embriyosu 10.günüm bugün
Cnm insta dan kendisine msj attim.dedim beklemem gerekir mi bi daha denemek icin.hayir baslayabilirsin yine dedi.esimi ikna eder etmez en azndn gorusme icin gidicemGerçek beyle görüş bence bişey kaybetmezsin en azından izlemeniz gereken yola beraber karar verirsiniz.
Ay çok sevindim canım git valla ücretsiz zaten ilk görüşmeCnm insta dan kendisine msj attim.dedim beklemem gerekir mi bi daha denemek icin.hayir baslayabilirsin yine dedi.esimi ikna eder etmez en azndn gorusme icin gidicem
Hayırlı olsun artarak sağlıklı bir şekilde devam eder inşallahKızlar sonucum 12.71 çıktı ,nasıl sizce 3.gün embriyosu 10.günüm bugün
Insallah cnm,cok aminAy çok sevindim canım git valla ücretsiz zaten ilk görüşme ☺☺Umarım sende mutlu haberler alırsın ordan ☺
Sanada az kalmis ay cok heycanliCanım benim transfer günüyle birlikte 9.gün. Test günümü 24 Ekim verdiler.
Cok normal canim 3.gun embryosu hayirli olsun kuzum persembe tekrar kan verKızlar sonucum 12.71 çıktı ,nasıl sizce 3.gün embriyosu 10.günüm bugün
Olsun canim guzel haber alalimdaCanım bende barkodla sisteme giriş yapıp bakiyim diyorum ama yapamiyorum,girmiyor siteye bir türlü, sıkıntı var ya artık yarın sbh hastaneyi arayıp öğrenicem
Ayyy inşallah canım yaa inşallah yarın sabah doktorum çağırdı zaten kan vermeye onun yanına da gidicemCok normal canim 3.gun embryosu hayirli olsun kuzum persembe tekrar kan ver
Aynen canım çok az kaldı. Yarın akşam hastanede test yaptırıcam. Perşembe işe dönmeden sonucu öğrenmiş olmak istiyorum. Heyecanla bekliyorum bende herkes gibi. Bugün biraz içime korku geldi, bi kötüledim ama şimdi daha iyiyim. Takdir Allah’tan.Sanada az kalmis ay cok heycanli
Yok canim iyi dusun guzel olsun insallahhAynen canım çok az kaldı. Yarın akşam hastanede test yaptırıcam. Perşembe işe dönmeden sonucu öğrenmiş olmak istiyorum. Heyecanla bekliyorum bende herkes gibi. Bugün biraz içime korku geldi, bi kötüledim ama şimdi daha iyiyim. Takdir Allah’tan.
Bende carsamba gunu transfer oldumCanim bence gununu bekle kan testinde kesin sonuca varirsin. 5. Gunde sonucu goren de var gormeyen de. Biraz sabretmeye calisalim test gununu bekle bence. Ben de sabretmeye calisiyorum. 5.gun ben de yaptm negatif cikti. Tekrarlamayi dusunmuyorum. Bugun 7. Gunumdeyim.
Bende persembe idrar testi yaptin miBende carsamba gunu transfer oldum
Çok erken bence Çıkmayabilir moralin bozulmasın 1 adet mi canımKizlar yarin 6nci gunum idrar testi yapzcam hcg 10dan itibaren ölcen gebelik testi aldim. Yapayim mi 5nci gun embiriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?