2019 EKiM TÜP BEBEK

Gerçek beyle görüş bence bişey kaybetmezsin en azından izlemeniz gereken yola beraber karar verirsiniz.
Cnm insta dan kendisine msj attim.dedim beklemem gerekir mi bi daha denemek icin.hayir baslayabilirsin yine dedi.esimi ikna eder etmez en azndn gorusme icin gidicem

Cnm insta dan kendisine msj attim.dedim beklemem gerekir mi bi daha denemek icin.hayir baslayabilirsin yine dedi.esimi ikna eder etmez en azndn gorusme icin gidicem
Ay çok sevindim canım git valla ücretsiz zaten ilk görüşme Umarım sende mutlu haberler alırsın ordan

Sanada az kalmis ay cok heycanli
Aynen canım çok az kaldı. Yarın akşam hastanede test yaptırıcam. Perşembe işe dönmeden sonucu öğrenmiş olmak istiyorum. Heyecanla bekliyorum bende herkes gibi. Bugün biraz içime korku geldi, bi kötüledim ama şimdi daha iyiyim. Takdir Allah’tan.

Yok canim iyi dusun guzel olsun insallahh

Bende carsamba gunu transfer oldum

Kizlar yarin 6nci gunum idrar testi yapzcam hcg 10dan itibaren ölcen gebelik testi aldim. Yapayim mi 5nci gun embiriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…