- 3 Ağustos 2012
- 1.069
- 1.327
- 333
- Konu Sahibi Gebelikaski
- #2.481
ben tedaviye ilk başladığımda kitap yazmaya başlamıştım.. blog da açabilirim diye iğnelerin ilaçların fotoğrafını bile çekmiştim. sonra hep olumsuz olunca bıraktım. evde olduğum şu 4 - 5 aydır gene aklıma geliyordu tedaviye hazırlandığım süreçte. hem kafam dağılır hemde belki bir farkındalık yaratmaya katkım olur. gene yazmaya başlayayım diyorum. Daha önce kısa öykü birinciliklerim vardı. zaten çok severim yazmayı da.. dene kızım diyorum, sayısı da derdi de küçümsenen bu kadınların bence milyonların acısı belki hafifler.O kadar haklısın ki o kadar haklısın ki sapına kadar katılıyorum .. yani zaten hamile kalmış istediklerini almış insanların bu kadar desteğe ihtiyacı varsa bizi neden kimse düşünmemiş aklım almıyor.. yaşam koçları, psikologlar o kadar antin kuntin meselelere eğilmişler bu duruma neden en ufacık bir özlü söz bile söylememişler tek kelam etmemişler pes doğrusu
insanların regl gecikmesini bile farketmeyip, bulantı başlayınca amanda noolluyo deyip bi testle 5 dakikada öğrendiği o çift çizgi için biz aylarca önceden yarış atı gibi hazırlanmaya başlıyoruz, yemekler uyku düzenleri ilaçlar folik asitleri, herseyin organiği olsun yoğurt evde mayalansın ,pişmemiş iyi yıkanmamış bişi yenmesin aman sigara alkole dikkat , falan filan ..bunlar en basitleri.. iğneler muayneler testler operasyonlar.. aylar yıllar süren çabalar sonrasında bi çift çizgi arayışı..ay sinirlerim bozuldu gene gözlerim doldu. millet gelmiş sonrasında şımarık şımarık saçma sapan şeylerle uğraşıyo biz toplumun en çok kanayan yaralarından biriyiz ve kimsenin el attığı yok