- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
- Konu Sahibi Gebelikaski
- #2.401
5nci gunkaçıncı günün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5nci gunkaçıncı günün
Bursa inegöldeym cnm
Daha önce gittin mi bursada doktora ? Benim gittiğim hastaneyi tavsiye ederim görümcem de orda yaptı ilkinde tuttu onunda.ben bugğn keseyide gördümBursa inegöldeym cnm
Ayy inanmiyorum cnm,tebrikler.allah kucagina almayi da nasip etsin insallah cnm tabi ki tavsiye edebilirsin.esim istanbula kdr gittik de noldu.bursada gidelim gideceksek de diyor zatenDaha önce gittin mi bursada doktora ? Benim gittiğim hastaneyi tavsiye ederim görümcem de orda yaptı ilkinde tuttu onunda.ben bugğn keseyide gördüm
Gerçek beyle görüş bence bişey kaybetmezsin en azından izlemeniz gereken yola beraber karar verirsiniz.Ayy inanmiyorum cnm,tebrikler.allah kucagina almayi da nasip etsin insallah cnm tabi ki tavsiye edebilirsin.esim istanbula kdr gittik de noldu.bursada gidelim gideceksek de diyor zaten
Ben sonuç bekliyorum canım kan verdim acil deKizlar test yaptiranlar vardi noldu sonuclar
Hadi guzel haberini bekliyorum canimBen sonuç bekliyorum canım kan verdim acil de
İnşallah , çok fenayım elim ayağım titriyor dua edin banaHadi guzel haberini bekliyorum canim
canım dün doktorum aradı bursa acibademden sahinn bey nasılsın diye. sordum neden tutmamış olabilir diye sperm den kaunakli olabilir dedi. ama kesin konuşmadı hastalıktan sonra gitcem bakalimgünaydın, çok üzüldüm..insan çok tuhaf hissediyor. şimdi nasılsın? ben anlamadım hersey gayet güzel giderken niye tutunmuyorlar.. nasıl oluyor düşünmekten kafayı yedim. aynı benimde 1,20 çıkmış yuh dedim yaa o nası değer. nerdeyse sıfıra yakın. o da ilaçlardan galiba o kadar çıkmış.
Ederim tabiki canim bence pozitif hissediyorumİnşallah , çok fenayım elim ayağım titriyor dua edin bana
İnşallah allahım inşallahEderim tabiki canim bence pozitif hissediyorum
Canım pozitif haber ver de moralimiz düzelsin birazBen sonuç bekliyorum canım kan verdim acil de
Amin inşallahCanım pozitif haber ver de moralimiz düzelsin biraz
Canim senin kacnci gun?Canım pozitif haber ver de moralimiz düzelsin biraz
Kaçta çıkacak sonuçİnşallah allahım inşallah
Yanı 20.30 gibi çıkması gerekiyordu ama çıkmadı halaKaçta çıkacak sonuç
Canım benim transfer günüyle birlikte 9.gün. Test günümü 24 Ekim verdiler.Canim senin kacnci gun?
Hadi çıksın artıkYanı 20.30 gibi gibi çı
Yanı 20.30 gibi çıkması gerekiyordu ama çıkmadı hala