2019 EKiM TÜP BEBEK

Cnm yanlis anlama ama sanki kraliyet ailesi.soylari yürüse ne olackmis..ben bugun bebek kokusuna hasret kaldim diyerek agladim hep..aci ayni ama dusunceler hisler ne kdr farkli..kaynana olayina hic girmedik biz.bnm ailem de onunki de bilmio..oruc tutam birinin karsisinda yemek yeme derler ama bebek acisi ceken kisinin gozune bebek fotoları sokarlar.allah asil boylelerini islah etsin..

Amin cnm.bahcecideki dr aradi az once.transfer ucretini geri isteme,bi daha deneyelim diyor.deliricem.sanki bi is becermis gibi..cnm bu tarafta(bursa izmir ist yada ank) tup bebek yapip memnun kalan bi ark in var mi?
masalcım istersen benimkine de git, benim tutmadı diye kadını suçlayamam ,2 sene benden kimse yumurta çıkartamazken kadın 6 yumurta 4 embriyo elde etti bir denemede. daha önce memnun kalan ve ilk denemelerde gebelik elde eden çocugunu doğuran arkadaşlarım zaten bana tavsiye etmişti. istersen msj atarım

İnşallah en kısa zamanda müjdeli haberleriniz olur

Evlilik ilk başta etkilenir gibi görünse de emin ol etkilenmeyecektir. Sen başkasın çocuk başka neticede, kocan da bunu bilecek olgunluğa bu yaşadıklarımızdan sonra ulaşmıştır
Ben çok eforik bi haldeyim sanki negatif sonucu almış ağlamış sızlamış ve sonraki özgürlük aşamasına geçmiş gibiyim. Sanırım ondan içtim zararlı şeyleri de

Sakin gitme canim o doktordan bi cacik olmaz..bursada bi arkadasimin doktoru var canim cok iyi bir doktor adini filan ogrennip sana donuyum
Yok cnm gider miyim hic..sozde bana aciklama yapmaya ariyor ama musteri ayarlamaya calisiyor..tmm cnm haber bekliom sndn,sagolasin

yok be kuzum ne yanlış anlayacam yakın arkadaşlarımda aynı tepkiyi verdi.. senelerdir erkek evlatlarına erkek evlat gibi davranmadılar şimdi ben doğuramayınca mı erkek evlat önemli oldu.. hayret bişey ya..

benim kafam kopsa aaa geçer derler hep, kızının parmağı kanasa parmak kanseri olur , sözde...

tövbe tövbe, gene sövüp günaha girecem

Suan esim tedavi kelimesini bile kaldiramiyor ama elbet toparlancak.en azindn arastiririm cnm bn de.kimmis?

deli yaaaa, dur yapma öyle şeyler.. bak benim gözlerim hala acıyo ağlamaktan.. yapma lütfen
zaten tersi olursa allah korusunda , üzülecen.. sakin baby

Cnm zaten tup bebek sureci yeterince zor.bi de boyle seyler yasatinca insana daha beter sinir stres oluyor.sonra diyolar ndn tutmadi.iste tam da bu gerginlikten..

benimki de bu mevzu bitmiştir , artık kendi olursa olur, birdaha kesinlikle yok dedi
Kesinlikle yok demiyor ama ben hic bi doktora güvenmiyorum artik seni de sagligindan etti deyip duruyor.zaten baska tek kelime etmiyor..onlar bizim gibi aglayamafigi icin o kdr icerliyolar sanirim..

Canım Allahım sağlıklı evlat nasip etsin en yakın zamanda inşallah. Kimse anlayamaz bizi evet .Onlar bebekti tabi ki ama yaşamayan anlayamaz. Biz bir bebeğin tutunmasını sağlamaya çalışıyoruz, doğal yolla tutunan gebelikler gibi değiliz.bana da ruh hastası gibi davranma gebe kalsan ne olacak acaba diyen oldu. Neden biliyor musun transferden çıktıktan sonra arabayı yavaş kullanın , çukurdan geçmeyin dediğim için bu lafı söylediler.

Kizlarr cok sukur rabbime bugun kesemizi gorduk haftayada kalp icin cagirdi doktor hep size dua ettim rabbim bu guzel duyguyu sizlerede yasatsin insallahh
Canimm maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah ya bana ümit oluyosun yeminle çok sevindim canım darısı bizlerin başına

Canım herkes kendi derdinde. Bugün de beni iş arkadasım aramış sen hamile kalırsan ben napıcam, işleri yapmıyorum senin gelmeni bekliyorum diyor. Dedim ben başka boyutta yaşıyorum şuan. Demin anneme telefonda ne hissediyorsun, hamile miyim sence dedim, bilmem ki hiç düşünmedim dur bi düşüneyim diyor. Sonra bi ayyyy dedi. Bebeğin olsa ne güzel olur severiz falan diyecek sandım, camdan kedi yavrusu görmüş meğer. Özbeöz annem bile pek sallamıyor yani Valla ben ikisini de hiç takmadım, herkes kendi kumaşına göre hareket ediyor, kayınvalidem bir haftadır hiç şikayet etmeden peşimde yardıma dolanıyor. Boşver sende kendinden başka kimseyi takma.

deli yaaaa, dur yapma öyle şeyler.. bak benim gözlerim hala acıyo ağlamaktan.. yapma lütfen
evet deli gibi
Bana da yabancı bu halim ama allah’tan hayırlısı. Ben de ilkinde çok ağlamıştım, çook iyi anlıyorum seni.. ne diyelim rahmetli anneannemin dediği gibi allah yüzümüze baksın

Valla arkadaşım benim de psikolojim bozuk bugün, test yaklaşıyor ondan galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…