- 10 Ağustos 2019
- 589
- 200
- 18
- 36
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #2.161
Cnm yanlis anlama ama sanki kraliyet ailesi.soylari yürüse ne olackmis..ben bugun bebek kokusuna hasret kaldim diyerek agladim hep..aci ayni ama dusunceler hisler ne kdr farkli..kaynana olayina hic girmedik biz.bnm ailem de onunki de bilmio..oruc tutam birinin karsisinda yemek yeme derler ama bebek acisi ceken kisinin gozune bebek fotoları sokarlar.allah asil boylelerini islah etsin..Inşallah canım yüreğimizde ki acı hafifler..bende arayıp soran arkadaşlar oldukça coşuyorum..biraz evde gerildik dün. kayınvalidemler hala arayıp sormadı. kötüyüm diye o gün aramak istememişler , el insan bugün ptesi oldu hala tık yok. bi ihtiyacın varmı demeye arayıp sormayan insanlara şaşmamak lazım, ama soyumuz devam etmiyo biz kara yaslardayız diye eşime bıtbıtlanıyolar.. çok ayıp valla.. he dedim öyle üzgünler ki maaile , sosyal medyada yeğen torun fotolaro paylaşıyolar bizim bebekleri kaybettiğimiz gün sonra bana gelince oğulları evlat sahibi olamıyo diye çok acılı oluyolar.. kimse demiyo bu kızında acısı var dikkat edelim.. ne diyeyim Allaha havale ettim
Oy çok güzel masallah saglıkla buyusunlerCanim benim en son cumartesi 1700 du bugun 3400 ustu filn olmustur bugun 5+0 olduk karindan bakti aslinda goremeyebiliriz erken dedi ama gorduk cok sukur
masalcım istersen benimkine de git, benim tutmadı diye kadını suçlayamam ,2 sene benden kimse yumurta çıkartamazken kadın 6 yumurta 4 embriyo elde etti bir denemede. daha önce memnun kalan ve ilk denemelerde gebelik elde eden çocugunu doğuran arkadaşlarım zaten bana tavsiye etmişti. istersen msj atarımAmin cnm.bahcecideki dr aradi az once.transfer ucretini geri isteme,bi daha deneyelim diyor.deliricem.sanki bi is becermis gibi..cnm bu tarafta(bursa izmir ist yada ank) tup bebek yapip memnun kalan bi ark in var mi?
İnşallah en kısa zamanda müjdeli haberleriniz olurdur be hemen havlu atma, ben hepinizin yerine toplu içtim valla dünden beri sigaraları kahveleri..
az daha sabret, kötü düşünme..
ben ara ara daha iyi olsamda evlilik nası etkilencek tribine girmeye başladım, biraz beklediğimden farklı oldu tepkiler çünkü..eşim yıkıldı baya.. çok üzgün
Evlilik ilk başta etkilenir gibi görünse de emin ol etkilenmeyecektir. Sen başkasın çocuk başka neticede, kocan da bunu bilecek olgunluğa bu yaşadıklarımızdan sonra ulaşmıştırdur be hemen havlu atma, ben hepinizin yerine toplu içtim valla dünden beri sigaraları kahveleri..
az daha sabret, kötü düşünme..
ben ara ara daha iyi olsamda evlilik nası etkilencek tribine girmeye başladım, biraz beklediğimden farklı oldu tepkiler çünkü..eşim yıkıldı baya.. çok üzgün
Yok cnm gider miyim hic..sozde bana aciklama yapmaya ariyor ama musteri ayarlamaya calisiyor..tmm cnm haber bekliom sndn,sagolasinSakin gitme canim o doktordan bi cacik olmaz..bursada bi arkadasimin doktoru var canim cok iyi bir doktor adini filan ogrennip sana donuyum
yok be kuzum ne yanlış anlayacam yakın arkadaşlarımda aynı tepkiyi verdi.. senelerdir erkek evlatlarına erkek evlat gibi davranmadılar şimdi ben doğuramayınca mı erkek evlat önemli oldu.. hayret bişey ya..Cnm yanlis anlama ama sanki kraliyet ailesi.soylari yürüse ne olackmis..ben bugun bebek kokusuna hasret kaldim diyerek agladim hep..aci ayni ama dusunceler hisler ne kdr farkli..kaynana olayina hic girmedik biz.bnm ailem de onunki de bilmio..oruc tutam birinin karsisinda yemek yeme derler ama bebek acisi ceken kisinin gozune bebek fotoları sokarlar.allah asil boylelerini islah etsin..
Suan esim tedavi kelimesini bile kaldiramiyor ama elbet toparlancak.en azindn arastiririm cnm bn de.kimmis?masalcım istersen benimkine de git, benim tutmadı diye kadını suçlayamam ,2 sene benden kimse yumurta çıkartamazken kadın 6 yumurta 4 embriyo elde etti bir denemede. daha önce memnun kalan ve ilk denemelerde gebelik elde eden çocugunu doğuran arkadaşlarım zaten bana tavsiye etmişti. istersen msj atarım
deli yaaaa, dur yapma öyle şeyler.. bak benim gözlerim hala acıyo ağlamaktan.. yapma lütfenEvlilik ilk başta etkilenir gibi görünse de emin ol etkilenmeyecektir. Sen başkasın çocuk başka neticede, kocan da bunu bilecek olgunluğa bu yaşadıklarımızdan sonra ulaşmıştır
Ben çok eforik bi haldeyim sanki negatif sonucu almış ağlamış sızlamış ve sonraki özgürlük aşamasına geçmiş gibiyim. Sanırım ondan içtim zararlı şeyleri de
benimki de bu mevzu bitmiştir , artık kendi olursa olur, birdaha kesinlikle yok dediSuan esim tedavi kelimesini bile kaldiramiyor ama elbet toparlancak.en azindn arastiririm cnm bn de.kimmis?
Cnm zaten tup bebek sureci yeterince zor.bi de boyle seyler yasatinca insana daha beter sinir stres oluyor.sonra diyolar ndn tutmadi.iste tam da bu gerginlikten..yok be kuzum ne yanlış anlayacam yakın arkadaşlarımda aynı tepkiyi verdi.. senelerdir erkek evlatlarına erkek evlat gibi davranmadılar şimdi ben doğuramayınca mı erkek evlat önemli oldu.. hayret bişey ya..
benim kafam kopsa aaa geçer derler hep, kızının parmağı kanasa parmak kanseri olur , sözde...
tövbe tövbe, gene sövüp günaha girecem
amin kuzum.. ya bikaç aya şöyle kendiliğinden olur belki benim.. ne bileyim artık Allah isterse verecek.Canım inşallah evvela bizim sonrada senin güzel haberini alalım.
Kesinlikle yok demiyor ama ben hic bi doktora güvenmiyorum artik seni de sagligindan etti deyip duruyor.zaten baska tek kelime etmiyor..onlar bizim gibi aglayamafigi icin o kdr icerliyolar sanirim..benimki de bu mevzu bitmiştir , artık kendi olursa olur, birdaha kesinlikle yok dedi
Canım Allahım sağlıklı evlat nasip etsin en yakın zamanda inşallah. Kimse anlayamaz bizi evet .Onlar bebekti tabi ki ama yaşamayan anlayamaz. Biz bir bebeğin tutunmasını sağlamaya çalışıyoruz, doğal yolla tutunan gebelikler gibi değiliz.bana da ruh hastası gibi davranma gebe kalsan ne olacak acaba diyen oldu. Neden biliyor musun transferden çıktıktan sonra arabayı yavaş kullanın , çukurdan geçmeyin dediğim için bu lafı söylediler.masalcım çok çok çok üzgünüm..biliyorsun cumartesi bende iki bebeğimi kaybettim. ben bebek diyorum başkaları onlara o gözle bakmasada 11 gün taşıdım onları ..kendimce en iyi şekilde baktım,çok moda girmeden arada konuştum, şakalaştım. ama tatlım hayırlısı neyse o olsun diyoruz ya.. maalesef olmayınca olmuyor..
hala ağlıyorum. annemleri bugün memlekete gönderdim, yalnız kalıp acımı yaşamayı istedim
Canimm maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah ya bana ümit oluyosun yeminleKizlarr cok sukur rabbime bugun kesemizi gorduk haftayada kalp icin cagirdi doktorhep size dua ettim rabbim bu guzel duyguyu sizlerede yasatsin insallahh
Canım herkes kendi derdinde. Bugün de beni iş arkadasım aramış sen hamile kalırsan ben napıcam, işleri yapmıyorum senin gelmeni bekliyorum diyor. Dedim ben başka boyutta yaşıyorum şuan. Demin anneme telefonda ne hissediyorsun, hamile miyim sence dedim, bilmem ki hiç düşünmedim dur bi düşüneyim diyor. Sonra bi ayyyy dedi. Bebeğin olsa ne güzel olur severiz falan diyecek sandım, camdan kedi yavrusu görmüş meğer. Özbeöz annem bile pek sallamıyor yaniInşallah canım yüreğimizde ki acı hafifler..bende arayıp soran arkadaşlar oldukça coşuyorum..biraz evde gerildik dün. kayınvalidemler hala arayıp sormadı. kötüyüm diye o gün aramak istememişler , el insan bugün ptesi oldu hala tık yok. bi ihtiyacın varmı demeye arayıp sormayan insanlara şaşmamak lazım, ama soyumuz devam etmiyo biz kara yaslardayız diye eşime bıtbıtlanıyolar.. çok ayıp valla.. he dedim öyle üzgünler ki maaile , sosyal medyada yeğen torun fotolaro paylaşıyolar bizim bebekleri kaybettiğimiz gün sonra bana gelince oğulları evlat sahibi olamıyo diye çok acılı oluyolar.. kimse demiyo bu kızında acısı var dikkat edelim.. ne diyeyim Allaha havale ettim
Hayırlı olsun canım Allah’ım tamamına erdirsin ve darısı bizlere olsunKizlarr cok sukur rabbime bugun kesemizi gorduk haftayada kalp icin cagirdi doktorhep size dua ettim rabbim bu guzel duyguyu sizlerede yasatsin insallahh
deli yaaaa, dur yapma öyle şeyler.. bak benim gözlerim hala acıyo ağlamaktan.. yapma lütfen
zaten tersi olursa allah korusunda , üzülecen.. sakin baby
Bana da yabancı bu halim ama allah’tan hayırlısı. Ben de ilkinde çok ağlamıştım, çook iyi anlıyorum seni.. ne diyelim rahmetli anneannemin dediği gibi allah yüzümüze baksındeli yaaaa, dur yapma öyle şeyler.. bak benim gözlerim hala acıyo ağlamaktan.. yapma lütfen
zaten tersi olursa allah korusunda , üzülecen.. sakin baby
Aminnnn canim dualarim sizlerle hep pozitifi gorun insallahhhhhCanimm maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah ya bana ümit oluyosun yeminleçok sevindim canım darısı bizlerin başına
Valla arkadaşım benim de psikolojim bozuk bugün, test yaklaşıyor ondan galibaMerhaba çok sevindim seni gördüğüme :) daha iyisin eminim kendi tecrübemden biliyorum :) test tarihim Çarşamba canım ama bugün havlu attım resmen olmayacak dedim 2 sigara 2 fincan kahve içtim, psikolojilerimiz hep bozuldu yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?