- 10 Ağustos 2019
- 589
- 200
- 18
- 36
- Konu Sahibi Gebelikaski
- #2.161
Cnm yanlis anlama ama sanki kraliyet ailesi.soylari yürüse ne olackmis..ben bugun bebek kokusuna hasret kaldim diyerek agladim hep..aci ayni ama dusunceler hisler ne kdr farkli..kaynana olayina hic girmedik biz.bnm ailem de onunki de bilmio..oruc tutam birinin karsisinda yemek yeme derler ama bebek acisi ceken kisinin gozune bebek fotoları sokarlar.allah asil boylelerini islah etsin..Inşallah canım yüreğimizde ki acı hafifler..bende arayıp soran arkadaşlar oldukça coşuyorum..biraz evde gerildik dün. kayınvalidemler hala arayıp sormadı. kötüyüm diye o gün aramak istememişler , el insan bugün ptesi oldu hala tık yok. bi ihtiyacın varmı demeye arayıp sormayan insanlara şaşmamak lazım, ama soyumuz devam etmiyo biz kara yaslardayız diye eşime bıtbıtlanıyolar.. çok ayıp valla.. he dedim öyle üzgünler ki maaile , sosyal medyada yeğen torun fotolaro paylaşıyolar bizim bebekleri kaybettiğimiz gün sonra bana gelince oğulları evlat sahibi olamıyo diye çok acılı oluyolar.. kimse demiyo bu kızında acısı var dikkat edelim.. ne diyeyim Allaha havale ettim