• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

@Kendinisevenbirii O Olivestar M Manolya15 Fairytale2 Fairytale2 14 Ekim kızları nasılsınız? Ağrı sızı bişeyler var mı? Bende hiçbişey yok. Bugün sadece biara adet olacakmışım gibi bi ağrı girdi kısa süre o kadar.
kızlar selam nasılsınız? inşallah sizden güzel haberler gelecek.. hep dedim ya benim kaybettiğim canlar sizinkilere gitsin.. bendede aynı regl ağrısı gibi olmuştu. bu arada ilaçları ctesi kestim ..baya ağrım var. sanırım bugün yarın kanamam başlar

Merhabaa,
Devamlı siteyi okumatan bıktım bende yazayım dedim 3. Gün embriyosu 3 tane transfer edildi yarın 10. Gün kan testi yapacağım... İlk deneyimim transferden sonraki gün kalktım hergün sabah akşam yürüyüş yaptım işe döndüm hatta bugün şehirdışı bir geziye katıldım umarım yanlış birşey yapmamışımdır... Belirtim yok denecek kadar az kendiöi dinlemek istemiyorum umarım bu kadar emek boşa gitmez...
selam , biz burada hepimiz acıyı sevinci paylaşıyoruz.. bazen hem moral oluyor hemde arada olumsuz durumlarda korkuyoruz acaba bizim başımıza kötü bişey gelirse ne olur diye ama kısmette ne var o oluyor.. güzel haberlerle gelin.. ben 10. gün testiyle yıkıldım. umarım sizde hersey iyidir

Yok cnm ilkinde 3 embriyom 5.gune geldi,ikisi transfer oldu.bunda 3.gunr hicbisi kalmadi.hic hamile kalamadim 😔
masalcım çok çok çok üzgünüm..biliyorsun cumartesi bende iki bebeğimi kaybettim. ben bebek diyorum başkaları onlara o gözle bakmasada 11 gün taşıdım onları ..kendimce en iyi şekilde baktım,çok moda girmeden arada konuştum, şakalaştım. ama tatlım hayırlısı neyse o olsun diyoruz ya.. maalesef olmayınca olmuyor..

hala ağlıyorum. annemleri bugün memlekete gönderdim, yalnız kalıp acımı yaşamayı istedim

masalcım çok çok çok üzgünüm..biliyorsun cumartesi bende iki bebeğimi kaybettim. ben bebek diyorum başkaları onlara o gözle bakmasada 11 gün taşıdım onları ..kendimce en iyi şekilde baktım,çok moda girmeden arada konuştum, şakalaştım. ama tatlım hayırlısı neyse o olsun diyoruz ya.. maalesef olmayınca olmuyor..

hala ağlıyorum. annemleri bugün memlekete gönderdim, yalnız kalıp acımı yaşamayı istedim
Biliyorum cnm,hatırlıyorum snn negatif aldigini.gercekten cok zor.bence de onlar embriyo,blast vs degil,bebek.ilk transferimde ben de ayni seyi soylemistim.11 gun anneleri oldum o 2 embriyonun..yasamayan insanin anlamasi gercekten imkansiz..acimiz buyuk ama insallah dermansiz degildir..

Ben çok üzgünüm kızlar kahverengi lekelenmelerim oldu bikaç kere bugğn öyle çok değil peçeteye silince geliyor acaba düşüyo mu bebeğim diyorum ? Hemşireyi aradım normal bebek yerleşiyo dedi ama içim hiç rahat değil

dur moralini bozma... belirtilere takılıp sevinmekte üzülmekte iyi değil.. lütfen panik olmayın arkadaşlar , ama ben gibi fazla ümitte bağlamayın

150 gonalf,75 merional.5.gunden itibaren de cetritide.zaten ilk gun bana ilk denemede doktorun hangi olaci verdi,kac doz verdi demesinden sogudum dr den.kendi belirleyemiyor herhlade..bugun bursadaki dr me gittim.anlattim olanlari.muayene etti.dedi ki berbat haldesin.pcos a iki farkli igne verilmez,ohss yapar.ilcedeki bi dr bile bunu biliyor,doc olmus meshur bi tup bebek merkezindeki dr bilmiyor
Kesinlikle canim ya bu doktorlarin is bilmezligi insani mafediyor.. rabbim yardimcin olsun kuzum sen cok iyi bir doktora git

Biliyorum cnm,hatırlıyorum snn negatif aldigini.gercekten cok zor.bence de onlar embriyo,blast vs degil,bebek.ilk transferimde ben de ayni seyi soylemistim.11 gun anneleri oldum o 2 embriyonun..yasamayan insanin anlamasi gercekten imkansiz..acimiz buyuk ama insallah dermansiz degildir..
Inşallah canım yüreğimizde ki acı hafifler..bende arayıp soran arkadaşlar oldukça coşuyorum..biraz evde gerildik dün. kayınvalidemler hala arayıp sormadı. kötüyüm diye o gün aramak istememişler , el insan bugün ptesi oldu hala tık yok. bi ihtiyacın varmı demeye arayıp sormayan insanlara şaşmamak lazım, ama soyumuz devam etmiyo biz kara yaslardayız diye eşime bıtbıtlanıyolar.. çok ayıp valla.. he dedim öyle üzgünler ki maaile , sosyal medyada yeğen torun fotolaro paylaşıyolar bizim bebekleri kaybettiğimiz gün sonra bana gelince oğulları evlat sahibi olamıyo diye çok acılı oluyolar.. kimse demiyo bu kızında acısı var dikkat edelim.. ne diyeyim Allaha havale ettim

Merhaba çok sevindim seni gördüğüme :) daha iyisin eminim kendi tecrübemden biliyorum :) test tarihim Çarşamba canım ama bugün havlu attım resmen olmayacak dedim 2 sigara 2 fincan kahve içtim, psikolojilerimiz hep bozuldu yeminle 😀
Kahve içme canım dur biraz daha dayan ,benim yasaklar listemde. En çok özlediğim şey 😍

Merhaba çok sevindim seni gördüğüme :) daha iyisin eminim kendi tecrübemden biliyorum :) test tarihim Çarşamba canım ama bugün havlu attım resmen olmayacak dedim 2 sigara 2 fincan kahve içtim, psikolojilerimiz hep bozuldu yeminle 😀
dur be hemen havlu atma, ben hepinizin yerine toplu içtim valla dünden beri sigaraları kahveleri..
az daha sabret, kötü düşünme..
ben ara ara daha iyi olsamda evlilik nası etkilencek tribine girmeye başladım, biraz beklediğimden farklı oldu tepkiler çünkü..eşim yıkıldı baya.. çok üzgün

Kesinlikle canim ya bu doktorlarin is bilmezligi insani mafediyor.. rabbim yardimcin olsun kuzum sen cok iyi bir doktora git
Amin cnm.bahcecideki dr aradi az once.transfer ucretini geri isteme,bi daha deneyelim diyor.deliricem.sanki bi is becermis gibi..cnm bu tarafta(bursa izmir ist yada ank) tup bebek yapip memnun kalan bi ark in var mi?

Amin canım 🙏Allah razı olsun.kese beta hcg kaçken gorunuyor ya da transferın kacıncı gununde ? 😘
Canim benim en son cumartesi 1700 du bugun 3400 ustu filn olmustur bugun 5+0 olduk karindan bakti aslinda goremeyebiliriz erken dedi ama gorduk cok sukur :cool:

Amin cnm.bahcecideki dr aradi az once.transfer ucretini geri isteme,bi daha deneyelim diyor.deliricem.sanki bi is becermis gibi..cnm bu tarafta(bursa izmir ist yada ank) tup bebek yapip memnun kalan bi ark in var mi?
Sakin gitme canim o doktordan bi cacik olmaz..bursada bi arkadasimin doktoru var canim cok iyi bir doktor adini filan ogrennip sana donuyum

kızlar selam nasılsınız? inşallah sizden güzel haberler gelecek.. hep dedim ya benim kaybettiğim canlar sizinkilere gitsin.. bendede aynı regl ağrısı gibi olmuştu. bu arada ilaçları ctesi kestim ..baya ağrım var. sanırım bugün yarın kanamam başlar
Canım inşallah evvela bizim sonrada senin güzel haberini alalım.

Back