- 21 Mayıs 2015
- 1.648
- 1.573
- 133
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #2.181
Canım benim çok sevindim. Kalp atışı haberini de bekliyorumKizlarr cok sukur rabbime bugun kesemizi gorduk haftayada kalp icin cagirdi doktorhep size dua ettim rabbim bu guzel duyguyu sizlerede yasatsin insallahh
Aminnn canim insallah hep dua ediyorum sizlereHayırlı olsun canım Allah’ım tamamına erdirsin ve darısı bizlere olsun
Sagol kuzum valla keseyi gordum hep size dua ettim inaniyorum pozitifleri gorcezCanım benim çok sevindim. Kalp atışı haberini de bekliyorum
yahu etrafımızdakiler böyleyse bizde nasıl bir güç kuvvet var arkadaş...Canım herkes kendi derdinde. Bugün de beni iş arkadasım aramış sen hamile kalırsan ben napıcam, işleri yapmıyorum senin gelmeni bekliyorum diyor. Dedim ben başka boyutta yaşıyorum şuan. Demin anneme telefonda ne hissediyorsun, hamile miyim sence dedim, bilmem ki hiç düşünmedim dur bi düşüneyim diyor. Sonra bi ayyyy dedi. Bebeğin olsa ne güzel olur severiz falan diyecek sandım, camdan kedi yavrusu görmüş meğer. Özbeöz annem bile pek sallamıyor yaniValla ben ikisini de hiç takmadım, herkes kendi kumaşına göre hareket ediyor, kayınvalidem bir haftadır hiç şikayet etmeden peşimde yardıma dolanıyor. Boşver sende kendinden başka kimseyi takma.
İlkinde de tedirgindim teste yaklaşan günlerde ama bu sefer böyle her şey bitmiş gibi bir sonrakine nasıl ne zaman hazırlanırım’ı düşünürken buldum kendimi bugün. Dediğin gibi test gününün stresi...Valla arkadaşım benim de psikolojim bozuk bugün, test yaklaşıyor ondan galiba
Ay güldürdün valla bizi ,sesli güldüm :)) Allah ta hem seni hem hepimizi güldürsün insallahCanım herkes kendi derdinde. Bugün de beni iş arkadasım aramış sen hamile kalırsan ben napıcam, işleri yapmıyorum senin gelmeni bekliyorum diyor. Dedim ben başka boyutta yaşıyorum şuan. Demin anneme telefonda ne hissediyorsun, hamile miyim sence dedim, bilmem ki hiç düşünmedim dur bi düşüneyim diyor. Sonra bi ayyyy dedi. Bebeğin olsa ne güzel olur severiz falan diyecek sandım, camdan kedi yavrusu görmüş meğer. Özbeöz annem bile pek sallamıyor yaniValla ben ikisini de hiç takmadım, herkes kendi kumaşına göre hareket ediyor, kayınvalidem bir haftadır hiç şikayet etmeden peşimde yardıma dolanıyor. Boşver sende kendinden başka kimseyi takma.
Allah dağına göre kış verirmiş derler ya demek ki dayanacak gücümüz varmış ki Allah bizi bununla sınıyor. Bazen dua ediyorum daha fazlasına katlanacak gücüm kalmadı, sınavımı bitir diye. İnşallah yanlış bir dua etmiyorumdur, Allah’ın gücüne gitmiyordur.yahu etrafımızdakiler böyleyse bizde nasıl bir güç kuvvet var arkadaş...
güleyim mi ağlayım mı yazdıklarına bilemedim.. birinden biriyle yüzün gülmüş en azından, yalnız değilsin ona sevindim
Amin Canım. Valla şuan ben de gülüyorum :)Ay güldürdün valla bizi ,sesli güldüm :)) Allah ta hem seni hem hepimizi güldürsün insallah
En çok ta ‘ Ben başka boyutta yaşıyorum şuan ‘ kısmına . sen neyin derdindesin desene :)))Ay güldürdün valla bizi ,sesli güldüm :)) Allah ta hem seni hem hepimizi güldürsün insallah
Allah dağına göre kış verirmiş derler ya demek ki dayanacak gücümüz varmış ki Allah bizi bununla sınıyor. Bazen dua ediyorum daha fazlasına katlanacak gücüm kalmadı, sınavımı bitir diye. İnşallah yanlış bir dua etmiyorumdur, Allah’ın gücüne gitmiyordur.
Canım daha önce hep sınavları artık kabullendiğimde Allah feraha erdirdi. Bu sefer de Donkişot gibi yel Değirmenler’iyle dövüşmeyi bıraktım. Tedavide iğneyi yediğim ilk gün artık hamilesin dedim. Hamileliğin 9 ay mı sürer 19 ay mı bilmem ama bebeğini kucağına alacaksın, kendini önce Allah’a sonra doktoruna bırak dedim. Şuan artık sınavdan çok süreç olarak görüyorum, o yüzden de içim çok ferah. inanıyorum çok kısa sürede muradıma ericem inşallah.bende hep daha fazla acı ağrı çekmek istemiyorum diye dua ederdim.öyle ağlardım eşime bıktım bu iğnelerden diye.. bazen diyorum ondan mı olmadı.. ama çok ta kafayı yormamak lazım.
Canım ılacları bıraktıktan 5-10 gun sonra falan normal regl olmustum,cocuklar ne aşamada nasıl gıdıyor bılmıyoruz..kızlar bu arada şunu da sorayım, daha önce ben gibi negatif sonuç alanlar, ilaçları kestikten sonra ne zaman kanamanız oldu. benim çok ağrım var. ctesi ilaçları bıraktım. şimdi regl kanaması mı olacak, düşük gibimi olacak.. nasıl oluyor o süreç. birde embriyolar çoktan mı gitmiştir, şimdi kanamaylamı gidecek. baya test öncesi ağrılarım gibi devam ediyo norrmal mi
Napim canım otuzyedi senelik ömür, onaltı senelik iş hayatı insanları olduğu gibi kabul etmeyi öğretti. Gülüyorum artık:)En çok ta ‘ Ben başka boyutta yaşıyorum şuan ‘ kısmına . sen neyin derdindesin desene :)))
İnşallah kabul olsun dualarınSagol kuzum valla keseyi gordum hep size dua ettim inaniyorum pozitifleri gorcez
Insallah canim morallerinizi yuksek tutunİnşallah kabul olsun duaların❣
çok güzel yazmışsın..inşallah arkadaşım...Canım daha önce hep sınavları artık kabullendiğimde Allah feraha erdirdi. Bu sefer de Donkişot gibi yel Değirmenler’iyle dövüşmeyi bıraktım. Tedavide iğneyi yediğim ilk gün artık hamilesin dedim. Hamileliğin 9 ay mı sürer 19 ay mı bilmem ama bebeğini kucağına alacaksın, kendini önce Allah’a sonra doktoruna bırak dedim. Şuan artık sınavdan çok süreç olarak görüyorum, o yüzden de içim çok ferah. inanıyorum çok kısa sürede muradıma ericem inşallah.
Of çok heyecanlı bir süreç yaa güzel hbrler verelim birbirimize inş
Canım ilaçları bırakınca bir hafta içinde real oluyorsun. Sonra zaten hem olaya alışmanın verdiği hem de real olunca gelen rahatlıkla bir ferahlama geliyor insana..kızlar bu arada şunu da sorayım, daha önce ben gibi negatif sonuç alanlar, ilaçları kestikten sonra ne zaman kanamanız oldu. benim çok ağrım var. ctesi ilaçları bıraktım. şimdi regl kanaması mı olacak, düşük gibimi olacak.. nasıl oluyor o süreç. birde embriyolar çoktan mı gitmiştir, şimdi kanamaylamı gidecek. baya test öncesi ağrılarım gibi devam ediyo norrmal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?