2019 EKiM TÜP BEBEK

yahu etrafımızdakiler böyleyse bizde nasıl bir güç kuvvet var arkadaş...
güleyim mi ağlayım mı yazdıklarına bilemedim.. birinden biriyle yüzün gülmüş en azından, yalnız değilsin ona sevindim

Valla arkadaşım benim de psikolojim bozuk bugün, test yaklaşıyor ondan galiba
İlkinde de tedirgindim teste yaklaşan günlerde ama bu sefer böyle her şey bitmiş gibi bir sonrakine nasıl ne zaman hazırlanırım’ı düşünürken buldum kendimi bugün. Dediğin gibi test gününün stresi...

Ay güldürdün valla bizi ,sesli güldüm :)) Allah ta hem seni hem hepimizi güldürsün insallah

Allah dağına göre kış verirmiş derler ya demek ki dayanacak gücümüz varmış ki Allah bizi bununla sınıyor. Bazen dua ediyorum daha fazlasına katlanacak gücüm kalmadı, sınavımı bitir diye. İnşallah yanlış bir dua etmiyorumdur, Allah’ın gücüne gitmiyordur.

bende hep daha fazla acı ağrı çekmek istemiyorum diye dua ederdim.öyle ağlardım eşime bıktım bu iğnelerden diye.. bazen diyorum ondan mı olmadı.. ama çok ta kafayı yormamak lazım.

kızlar bu arada şunu da sorayım, daha önce ben gibi negatif sonuç alanlar, ilaçları kestikten sonra ne zaman kanamanız oldu. benim çok ağrım var. ctesi ilaçları bıraktım. şimdi regl kanaması mı olacak, düşük gibimi olacak.. nasıl oluyor o süreç. birde embriyolar çoktan mı gitmiştir, şimdi kanamaylamı gidecek. baya test öncesi ağrılarım gibi devam ediyo norrmal mi

bende hep daha fazla acı ağrı çekmek istemiyorum diye dua ederdim.öyle ağlardım eşime bıktım bu iğnelerden diye.. bazen diyorum ondan mı olmadı.. ama çok ta kafayı yormamak lazım.
Canım daha önce hep sınavları artık kabullendiğimde Allah feraha erdirdi. Bu sefer de Donkişot gibi yel Değirmenler’iyle dövüşmeyi bıraktım. Tedavide iğneyi yediğim ilk gün artık hamilesin dedim. Hamileliğin 9 ay mı sürer 19 ay mı bilmem ama bebeğini kucağına alacaksın, kendini önce Allah’a sonra doktoruna bırak dedim. Şuan artık sınavdan çok süreç olarak görüyorum, o yüzden de içim çok ferah. inanıyorum çok kısa sürede muradıma ericem inşallah.

Canım ılacları bıraktıktan 5-10 gun sonra falan normal regl olmustum,cocuklar ne aşamada nasıl gıdıyor bılmıyoruz..

M Masal2020 kuzu ben bursada tedavi oldum doktorumdan da çok memnunum eurofertilde gerçek aydın doktorum

çok güzel yazmışsın..inşallah arkadaşım...

Canım ilaçları bırakınca bir hafta içinde real oluyorsun. Sonra zaten hem olaya alışmanın verdiği hem de real olunca gelen rahatlıkla bir ferahlama geliyor insana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…