• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Bugün tüp bebek öncesi iğnelerime başladım ve içim çok buruk, üzgün, ağlamaklıyım. Var
Seni oyle iyi anliyorum ki..ben de ekimde baslicam tedaviye.bi negatifim var öncesinde.simdiden aglamalikliyim.tedaviye baslamaya korkuyorum cunku tedavi fikri bile buyuk bi beklentiyle basladigim ilk tup denememi hatirlatiyo.ya bu da olumsuz olursa diye simdiden ödüm kopuyor..😔 ignelrr baslayinca hormonlar tavan yapinca iyice cekilmez biri olucam biliyorum..🙁
ben iki gün sonra Test yaptıracağım

kızlar bu arada şunu da sorayım, daha önce ben gibi negatif sonuç alanlar, ilaçları kestikten sonra ne zaman kanamanız oldu. benim çok ağrım var. ctesi ilaçları bıraktım. şimdi regl kanaması mı olacak, düşük gibimi olacak.. nasıl oluyor o süreç. birde embriyolar çoktan mı gitmiştir, şimdi kanamaylamı gidecek. baya test öncesi ağrılarım gibi devam ediyo norrmal mi
İlaçları beta değeri 5’e kadar düştükten sonra bıraktım, sonraki 5. Günde regl oldum. Benim kimyasal gebelik olmasına rağmen yoğunluk açısından farklı değildi, regl kanaması gibi oldu çok ağrı olunca düşer kalırım diye korkup sabah akşam majezik ağrı kesici içtim. Doktora sormuştum adet kanaması ile bitecek süreç demişti.

İlaçları beta değeri 5’e kadar düştükten sonra bıraktım, sonraki 5. Günde regl oldum. Benim kimyasal gebelik olmasına rağmen yoğunluk açısından farklı değildi, regl kanaması gibi oldu çok ağrı olunca düşer kalırım diye korkup sabah akşam majezik ağrı kesici içtim. Doktora sormuştum adet kanaması ile bitecek süreç demişti.
çok saol canım detaylar için, bende dün ilaç almaya korktum, fakirin umudu hesabı ( içimden hep dedim ya düşmemişlerse diye ama saçmalık işte ) bari bu gece ağrı kesici içeyim.. çekilmiyo böyle

Ben çok üzgünüm kızlar kahverengi lekelenmelerim oldu bikaç kere bugğn öyle çok değil peçeteye silince geliyor acaba düşüyo mu bebeğim diyorum ? Hemşireyi aradım normal bebek yerleşiyo dedi ama içim hiç rahat değil
Yerlesmedendir cnm o korkmaa

çok saol canım detaylar için, bende dün ilaç almaya korktum, fakirin umudu hesabı ( içimden hep dedim ya düşmemişlerse diye ama saçmalık işte ) bari bu gece ağrı kesici içeyim.. çekilmiyo böyle
İç iç o acı çekilmez, ağrı kesicileri sadece yumurtlama döneminde aldırmıyordu benim doktor. Transferden sonra da parol içmek serbest, o yüzden acı çekme boşuna.

Merhaba,allah kucagina saglikla almani nasip.etsin. dua et bizlere de 😊🤲 peki 5. Gun falan denedin mi? Benim bugun 6.gunum. 5.gun embriyosu. Erken mi test icin sizce?
Amin cnm insaallah ederim tabi.5.gun denemedim cnm zatn dha anca tutunyo zatn diye.ama yarn yapabilirsn varsa cikar die dusunyorm cikmazsada uzulme bidaha yaprsin diger gun

Kızlar merhaba bende 1 saat önce transferi olmuş bulunuyorum Rabbim herkese pozitf sonuçlar duymayı nasip etsin inş..12 gün nasıl geçicek bilmiyorum :( bu arada transfer sonrası oskapar iğne vurulan var mı çok acıtıyor dediler ama artık her yerim delik değiş oldu iğnelerden:(

Cnm yanlis hatirlamiyosam sn simdi hamilesin dimi? Ne kdra mal oldu?
Kan değerlerm yüksek çıktı bugün hafif lekelenmem oldu ama iniallah hamileyimdir ☺️İki tüp bebek denemesi 10 bin artı ilaçlar canım brn ohss oldum bide uzun protokol uygulandı diye ilaçlarım fazla tuttu benim.tek tüp bebek denemesi de 7 bin içinde dondurma ücreti yok.mısyene ücretide tüm süreç boyunca bi kere veriyosun 270 tl.bi daha hamile kaldıktan sonra veriyosun kese için sadece .

Kızlar merhaba bende 1 saat önce transferi olmuş bulunuyorum Rabbim herkese pozitf sonuçlar duymayı nasip etsin inş..12 gün nasıl geçicek bilmiyorum :KK43: bu arada transfer sonrası oskapar iğne vurulan var mı çok acıtıyor dediler ama artık her yerim delik değiş oldu iğnelerden:KK43:
Benim ilk denemem negatif oldu şimdi dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım.. beklemek çok zor.. insan sürekli kendini dinliyor.. size tavsiyem herkesin belirtileri kendince farklı olabiliyor.. ilaçların etkisi ile herşeydn nem kapıyorz.. mıralinizi hep iyi tutun

Kan değerlerm yüksek çıktı bugün hafif lekelenmem oldu ama iniallah hamileyimdir ☺️İki tüp bebek denemesi 10 bin artı ilaçlar canım brn ohss oldum bide uzun protokol uygulandı diye ilaçlarım fazla tuttu benim.tek tüp bebek denemesi de 7 bin içinde dondurma ücreti yok.mısyene ücretide tüm süreç boyunca bi kere veriyosun 270 tl.bi daha hamile kaldıktan sonra veriyosun kese için sadece .
Insallah hamilesindir cnm🤲 ya ben yine hemen denemek istiyorum.adet oldugumda tedaviye baslayabilir miyim ki? Transfer olup negatif olnca 2 ay bekle diyolar.ama bn transfer olmadim ya.nsl oluyo ki o zmn?🤔 bn de ohss yim suan,berbat bulantim var😔

Kızlar merhaba bende 1 saat önce transferi olmuş bulunuyorum Rabbim herkese pozitf sonuçlar duymayı nasip etsin inş..12 gün nasıl geçicek bilmiyorum :KK43: bu arada transfer sonrası oskapar iğne vurulan var mı çok acıtıyor dediler ama artık her yerim delik değiş oldu iğnelerden:KK43:
Canım hayırlı uğurlu olsun. Bebeğin/bebeklerin tutunsun inşallah.

Insallah hamilesindir cnm🤲 ya ben yine hemen denemek istiyorum.adet oldugumda tedaviye baslayabilir miyim ki? Transfer olup negatif olnca 2 ay bekle diyolar.ama bn transfer olmadim ya.nsl oluyo ki o zmn?🤔 bn de ohss yim suan,berbat bulantim var😔
Canım doktorlar daha iyi bilir ama rahmimde sıkıntı var diyorsun. Önce iyileş arkadaşım, daha kötü olma.

Canım doktorlar daha iyi bilir ama rahmimde sıkıntı var diyorsun. Önce iyileş arkadaşım, daha kötü olma.
Doktor bbana 1 ay rapor verdi cnm.surekli agladigim icin.yani aglamak da degil,gozyasi surekli kendiliginden akiyor..hazir raporluyken daha kolay olur dedim kontroller.bi yandan da ohss beni korkutuyor daha artarsa diye

Onu bilmiyorum canım ama doktorla ücretsiz ilk görüşmen.arayıp randevu alıp ücretsiz olarak görüşebilirsin biz ilk gittiğimizde saatlerce konuşmuştuk mesela tahlillerimi falanda götürmüştüm

Doktor bbana 1 ay rapor verdi cnm.surekli agladigim icin.yani aglamak da degil,gozyasi surekli kendiliginden akiyor..hazir raporluyken daha kolay olur dedim kontroller.bi yandan da ohss beni korkutuyor daha artarsa diye
İlaç falan vermedi mi ohss için canım ben üç gün boyunca gidip serum takıldım

Onu bilmiyorum canım ama doktorla ücretsiz ilk görüşmen.arayıp randevu alıp ücretsiz olarak görüşebilirsin biz ilk gittiğimizde saatlerce konuşmuştuk mesela tahlillerimi falanda götürmüştüm
Ctesi icin randevu alayim olmazsa.fikrini de sorariz hem doktorun

Back