• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Ben çok üzgünüm kızlar kahverengi lekelenmelerim oldu bikaç kere bugğn öyle çok değil peçeteye silince geliyor acaba düşüyo mu bebeğim diyorum ? Hemşireyi aradım normal bebek yerleşiyo dedi ama içim hiç rahat değil

Yok canim genlde otrdum gezdim disari cikip 10 dk yuruyus yapiyoduk esimle .. ev isini hep esim ypti canim ben hic yapmadim .. Allah razi olsun canim rabbim sanada nasip etsin insallahhhh :cool:
İnşallah canım ben de evde dolanıyorum ve oturuyorum.yemekleri annem yapıp getiriyor, evi de eşim toparlıyor sağolsunlar. Emeklerimiz boşa çıkmasın🙏🏻

Cok üzüldüm cnm.sebep neymis? Simdiki tedavin nerde
Canım o zaman doktorum, kalbi durduysa büyük olasılıkla engellidir, düştüğü daha hayırlı olmuş demişti. Sonra kan pıhtılaşması çıktı, o zamanda kan pıhtılaşmasından kaybetmişsin demişti. Şimdi emseyde tedavi görüyorum.

Canim bahcecinin fulyayi pek onermiyorlar ben diyarbakir bahcecide yaptrdim memnunum ama iste heryer ayni olmuyor. Bahceci zaten mikrocip yapiyor canim. Sen ileri pcossun yumurtan nasil ole az oldu dozun ne kadardi canim?
Oranin lab i daha iyi yazmislardi burda cnm.ona guvenip gittim ama kotuydu.tedavinin ilk gununden sorunlar cikmaya basladi ama dedim takilma herseye..valla nsl bi beceriksizlikse pcos bi kadindan 6 yumurta topladi.40 tane bile toplanan pcos var..ilk tedavimde bile 22 topandi.isin sacma yani 6 yumurta toplayip ileri derece ohss gecirmemi saglamasi..sirf bole seyler olmasin diye 3 gune bi il dışından gidip geldim.baska dr takip etmesin dedim..

Canım o zaman doktorum, kalbi durduysa büyük olasılıkla engellidir, düştüğü daha hayırlı olmuş demişti. Sonra kan pıhtılaşması çıktı, o zamanda kan pıhtılaşmasından kaybetmişsin demişti.
Doktorlara uudurucak sebep lazim..adam gibi aciklama yapan doktor bulamadik

Oranin lab i daha iyi yazmislardi burda cnm.ona guvenip gittim ama kotuydu.tedavinin ilk gununden sorunlar cikmaya basladi ama dedim takilma herseye..valla nsl bi beceriksizlikse pcos bi kadindan 6 yumurta topladi.40 tane bile toplanan pcos var..ilk tedavimde bile 22 topandi.isin sacma yani 6 yumurta toplayip ileri derece ohss gecirmemi saglamasi..sirf bole seyler olmasin diye 3 gune bi il dışından gidip geldim.baska dr takip etmesin dedim..
Valla suan sok oldum canim yaa bunu nasil becermis ki hangi ilaci kullndin dozu neydi??

Valla suan sok oldum canim yaa bunu nasil becermis ki hangi ilaci kullndin dozu neydi??
150 gonalf,75 merional.5.gunden itibaren de cetritide.zaten ilk gun bana ilk denemede doktorun hangi olaci verdi,kac doz verdi demesinden sogudum dr den.kendi belirleyemiyor herhlade..bugun bursadaki dr me gittim.anlattim olanlari.muayene etti.dedi ki berbat haldesin.pcos a iki farkli igne verilmez,ohss yapar.ilcedeki bi dr bile bunu biliyor,doc olmus meshur bi tup bebek merkezindeki dr bilmiyor

İlk transfer gününden itibaren mi ağrıların vardı canım? Hayırlısı olur inş. Ben dün oldum transfer ama şu an hiç ağrım sızım yok normale döndü her şey .

hayır canım
transferin 5. gününden itibaren vardı
ama ara ara olan sancılardı
gün boyu süren sancılar değildi

Ben çok üzgünüm kızlar kahverengi lekelenmelerim oldu bikaç kere bugğn öyle çok değil peçeteye silince geliyor acaba düşüyo mu bebeğim diyorum ? Hemşireyi aradım normal bebek yerleşiyo dedi ama içim hiç rahat değil
Canım hemşire öyle dedıyse normal bir durumdur,kendini strese sokma sakın, yerleşme kanaması demekki ,Saglıkla kucagına alcaksın Allahın izniyle 🙏🤗

Canımben yanlıs bilgi vermiş olmıyım , benim bildiğime gore, normal spermin yumurtayı kendisinin dollenmesini bekleme yontemi var galiba diğer yontem de mikroçip,yani ben oyle bılıyorum yanlıs olabılor😼
o mikroenjeksiyon:) artık herkese onu yapıyorlar mikroçip ise en kaliteli spermleri seçmek için başka bir işlem yapılıyor bir çip yardımıyla seçiliyor spermler, sperm örneği de farklı şekilde alınıyor mikroçip yaptırınca iyi kalite embriyo elde etme olasılığı artıyor tabi ekstra maliyeti var bu şekilde seçilen spermler yine mikroenjeksiyon yöntemiyle yumurtaya aktarılıyor..

Kan testi yap için rahat etsin

o mikroenjeksiyon:) artık herkese onu yapıyorlar mikroçip ise en kaliteli spermleri seçmek için başka bir işlem yapılıyor bir çip yardımıyla seçiliyor spermler, sperm örneği de farklı şekilde alınıyor mikroçip yaptırınca iyi kalite embriyo elde etme olasılığı artıyor tabi ekstra maliyeti var bu şekilde seçilen spermler yine mikroenjeksiyon yöntemiyle yumurtaya aktarılıyor..
Ay dogru canım ya kafam allak pullak :) arkadas ta kusuruma bakmasın,spermleri mikroçiple sectirirse iyi olabilir 😑😇

Benim önceki tedavim de yumurtanın içine enjekte ettiler spermi..
Bu merkezde doğal haline bırakacağız kim kimi seçerse 😂😂😂 dedi bugün doktor..
Öyle daha doğal olduğunu söyledi bakalım allahtan hayırlısı...

Benim önceki tedavim de yumurtanın içine enjekte ettiler spermi..
Bu merkezde doğal haline bırakacağız kim kimi seçerse 😂😂😂 dedi bugün doktor..
Öyle daha doğal olduğunu söyledi bakalım allahtan hayırlısı...
evet klasik tüp bebek yöntemi, inşallah hayırlı olur tedavinizin sonucu:)

Inşallah canım.. inşallah hepimizin sonu güzel olsun... acaba ilk gittiğim merkez niye diğer yöntemi yaptı anlamadım..?
bu yöntem doğala daha yakın diye tercih etmiş olabilir doktorunuz herkese standart mikroenjeksiyon yapıyorlar artık kolaylarına geliyor..

Merhaba kızlar
Bugün transfer oldum Rabbim hayırlısını versin inş. Sıkışıklık beni çok zorladı onun dışında şu an sadece sol tarafımda ince bir sızı var. İnşallah tutunur bebeğim bana 🙏🏻
geçmiş olsun, hayırlı haberlerin gelir inşallah.. aman o çişi tutma mevzuu çok kötü

Back