2019 EKiM TÜP BEBEK

ağrı olsa panik yapıyoruz ağrımız var diye
olmasa neden ağrılarımız yok oldu diye stres yapıyoruz
9. günümde benim de adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı
hatta korkmaya başlamıştım kanamam olacak diye
şuan herşey stabil

Cnm peki ayni yerde mi yaptirdiniz iki testi de? Biz bi cok yerde test verdik.hepsinde sonuc farkli cikti.genel olarak yuzde 2ydi.bahcecide yapilan testte ilerisi 0 cikti ne hikmetse..dr bizim notumuz kit deyip sırıttı..snn dogal yoldan hamile kaldigin bebegin doğdu mu cnm? Insallah olur cnm.maddi manevi tukendim cunku..

Kızlar merkez seçimi konusunda yardımcı olacak bir başlık var mı önerebileceğiniz. Bir ay önce laporoskopi ile ikinci tüpümü de aldırdım. Tüp bebekten başka şansım kalmadı. İlk tedavimden dondurulmuşlardır var ama 3 transferden ikisi tuttu ikisinin de 8 hafta kalbi durdu. Embriyolarda bir sıkıntı vardır diye onları kullanmak istemiyorum artık.. yeni bir tedaviye başlayıp embriyolara kromozom testi yaptırmak istiyorum, ve mümkünse yeni bir merkezde .. lütfen cevap verebilir misiniz

Ben bursada yasiyorum cnm.sirf "en iyisi" mantigiyla istanbula gidip geldim.bahcecileri bile kendi icinde karsilastirip fulya subesini sectim ama bosunaymis..burda her konuda topic var cnm ama sorun şu.mesela bnm doktorumun adi gecip nsldir dendiginde bi kadin var.hemen o beliriyo.nsl ovmeler nsl ovmeler.snn sonucun noldu diyosun.ses yok.ve her defasinda ayni kisi..bi dr demisti ki boyle forumlarda yazsin diye bile eleman calistiran yerler var.her yazilana inanma diye..yani cok ovulen kisi fake hesaplardn tarafından da ovuluyor olabiliyor ne yazik ki..bi de ön gorusmede nerdeyse tum dr ler super,ilgili,bilgili ama tedaviye baslayip ücretini verince bastan savma tavirlar..paranla umutlarini rezil ediyorlar..

işte insan bir işaret arıyor bir yandan tedirgniz gerçekten insan içinde olunca farkedemiyor ama şu süreci yaşayanlar olarak hepimiz zor bir dönemden geçiyoruz. sonunun mutlu olması dileği ve duasıyla inşallah..

Evet canım maalesef onu da farkettim benim merkezimle ilgili binlerce sayfa var ama en önemli sorundan nedense kimse bahsetmemiş.. sanki siliyorlar mı kötü yorumları diyorum ben de bazen.. aslında iyi bir yer ama bana uygun değil.. hiç canını sıkma lütfen yalnız değilsin.. bir gayret yeniden başlayacağız.. inşallah en güzel günlerde en iyi şekilde yaşayacağız Sevinç’imizi..

yuhh yaaa dönen dolaplara bak ayıp günah yaa

Insallah cnm,amin

Suan yemin ederim soktayim.iki kez tup bebek tedavisi yaptiran bi kadin olarak tup bebekte zaten spermi yumurtaya enjekte etmiyorlar miydi?? Allahim daha neler ogrencem..tamam cnm cok sag ol,mutlaka arastiricam
Canımben yanlıs bilgi vermiş olmıyım , benim bildiğime gore, normal spermin yumurtayı kendisinin dollenmesini bekleme yontemi var galiba diğer yontem de mikroçip,yani ben oyle bılıyorum yanlıs olabılor

Benimde taze transferdi 8.gun idrar yaptm cok silik cikti 10.gun11.gun bidaha yaptim koyuldu.koyulmayi takip et cnm testte.hastaneye kan testine gidincede 1 haftada vucuttan atildigini soyledi hemsireler hcgnin
Merhaba,allah kucagina saglikla almani nasip.etsin. dua et bizlere de peki 5. Gun falan denedin mi? Benim bugun 6.gunum. 5.gun embriyosu. Erken mi test icin sizce?

İlk transfer gününden itibaren mi ağrıların vardı canım? Hayırlısı olur inş. Ben dün oldum transfer ama şu an hiç ağrım sızım yok normale döndü her şey .

Biz de bahçeci Fulya’da yaptırmıştık ilk testi 0 çıkmıştı. İkinciyi yaklaşık 9 ay sonra şimdi tedavi gördüğüm hastanede yaptırdık. Yaşamadı malesef canım, kalbi durdu (((((((((((((

Yok canim genlde otrdum gezdim disari cikip 10 dk yuruyus yapiyoduk esimle .. ev isini hep esim ypti canim ben hic yapmadim .. Allah razi olsun canim rabbim sanada nasip etsin insallahhhh

Canım günahlarını almayım ama bazı merkezlerin çalışanlarının girip kendi merkezlerini övdüğünü başka merkezleri yalan yanlış kötülediklerini bile duydum. Allah iyilerle karşılaştırsın

Canim cok uzuldum peki sebep ne diyolar ilkmiydi senin??

Aradım hastaneyi Canım, test gününe kadar içmeye devam ettiler. Sorun yok:)

Cok üzüldüm cnm.sebep neymis? Simdiki tedavin nerde

Suan yemin ederim soktayim.iki kez tup bebek tedavisi yaptiran bi kadin olarak tup bebekte zaten spermi yumurtaya enjekte etmiyorlar miydi?? Allahim daha neler ogrencem..tamam cnm cok sag ol,mutlaka arastiricam
Canim bahcecinin fulyayi pek onermiyorlar ben diyarbakir bahcecide yaptrdim memnunum ama iste heryer ayni olmuyor. Bahceci zaten mikrocip yapiyor canim. Sen ileri pcossun yumurtan nasil ole az oldu dozun ne kadardi canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…