2019 EKiM TÜP BEBEK

Bende iğne yok, hiç olmadı. Cirone jel, estrofem ve coraspin kullanıyorum sadece.
Kızlar benden başka prednol kullanan var mı transferden sonra? İnternetten araştırdım bazı doktorlar kalp atışını duyana kadar, yada 12.haftaya kadar kullandırabiliyormuş ama kortizon içeren bi hap olduğu İçin huzursuzum biraz. İçinizde içen başka var mı?

Canım doktor ne zaman çağırdı seni kese görmeye
Bugunde kan verdim cnm 757 cikmis 3.kan verisim baska vermicem artik sanirim bisey demediler daha cnm arayip haber vercekler galiba bugun sordum haftaya gibi olur dediler muayene icin

Canım çok üzüldüm gerçekten ama üzme kendini nolur. Yumurtaların hala seninle

Canım çok üzüldüm gerçekten ama üzme kendini nolur. Yumurtaların hala seninle
Oyle cnm ama bugun yasadigim yerdeki bi dr ye gittim.ohss o kdr kotu bi hale gelmis ki ani bi hareket etsen yumurtaliklarin ters donebilir,asiri şiş dedi.insallah bari sagligima kavusurum

Oyle cnm ama bugun yasadigim yerdeki bi dr ye gittim.ohss o kdr kotu bi hale gelmis ki ani bi hareket etsen yumurtaliklarin ters donebilir,asiri şiş dedi.insallah bari sagligima kavusurum
Aman canım önce sağlığına kavuş, dikkat et kendine. Benim pcos rahatsızlığı olup çok kısa sürede kendi kendine hamile kalan arkadaşım var, en kısa sürede kendiliğinden hamile kalırsın inşallah

Ben de kullanıyorum canım , benim ilk tüp bebegım embrıyom kalıtelı olmasına ragmen tutmayınca,bu sefer bagısıklık baskılama yaptı dr um ,prednol vücudun bebegı yabancı kötü birşey sanıp ta atmaması için verılıyor

Insallah cnm amin ama bnm esimde ileri hareket sorunu var,zor gibi.tabi allah buyuk,isterse verir..

merhaba kızlar;
bugün 11. günüm.
9. güne kadar adet sancısı gibi sancılarım vardı
bugün çok hafif bel ağrısı ve göğüs acıması dışında bir rahatsızlığım yok
yarın test yaptıracağım
sizin süreciniz nasıl geçiyor

bende yarın test yaptırcam bende de ara ara kasıklarımda bişeyler oluyor ağrı mı sancı mı ne desem bilemediğim,bir de ilginç olarak bugün bacağımın tam kasığıma gelen kısmında bir ağrı var. onun dışında göğüslerim vs hiçbişey yok. bugün 9.günüm bu arada

En son transfer olduğum gün içtim. Sonra içme dedi doktor.

Saol canım cevap verdiğin için, çok fazla zararı yokmuş galiba ama genelde kullanan kızlar 8mg kullandım yazmışlar seninki de 16 mg mı. Acaba bugünden itibaren ikiye mi kırıp içeyim diyorum. Bizim ailede hamilelikte ilaç kullanmaktan korkarlar biraz bana da sirayet etmiş.

Insallah cnm amin ama bnm esimde ileri hareket sorunu var,zor gibi.tabi allah buyuk,isterse verir..
Canım kaç kere sperm testi yaptırdınız. Benim eşimde de ileri hareket %0 çıkmıştı, testten iki ay sonra hamile kaldım. Düşükten sonra bi daha yaptırdık, tedavi oluruz diye bu sefer ileri hareket %10 çıktı ama hamile kalamadım bir daha. Allah’ın hikmetinden sual olunmaz derler ya.

Canım benimkide 16 mg.dr una sormadan kafana göre birsey yapma bence . Yine sen bilirsin. Ben de 3 yıldır bas agrısından karın agrısından ölsem bile ilaç almamaya calısan biriyim hamıleysem ya diye . Ama vardır dr un bir bildiği ,takma bunları,takıyorsan da ara sor mutlaka ,için rahatlar

Tamam canım saol içimi ferahlattın. Zararlı olsa vermezler tabi ki. Benimki evham işte. Sağolasın

Mikroçip yaptırmanı öneriririm canım ,spermi yumurta içine kendisi enjekte edıyo,hareket cok onemlı olmuyo,arastır bi
Suan yemin ederim soktayim.iki kez tup bebek tedavisi yaptiran bi kadin olarak tup bebekte zaten spermi yumurtaya enjekte etmiyorlar miydi?? Allahim daha neler ogrencem..tamam cnm cok sag ol,mutlaka arastiricam

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.. üzüleceğiz tabii ki özelikle ilk bir iki hafta sonrasında ayağa kalkıp tekrar devam edeceğiz ama. Hislerinde sana o kadar katılıyorum ki. Ben de merkez seçmeye çalışıyorum ama ilk merkezim o kadar iyi olmasıyla ünlü ki şu an hangisine karar vereceğimi şaşırdım. Burada binlerce sayfa okudum. Tüp bebek tedavisine başlarken hiç bir sorun yok ama neden olmadı acaba dediler bu süreçte iki dış gebelik bi kürtaj bir düşük yaşadım.. yani başlarken normal yolla gebe kalabiliyorlar bu tedavi benden tüplerimi de aldı.. sen Nerde yaşıyordun.. merkez seçimi için yardımcı olabilecek bir topic var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…