• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Kizlar berbat haldeyim.resmen ölmüşüm de cesedimi kaldirmamislar gibi..bahceciden aradilar.3 embriyom vardı.ikisi 2.gun olmus birinin gelisimi geridenmis.bugun 3.gun ve o da ölmüş.hic embriyom kalmadi.transfer iptal oldu..olacağına hic inanmamistim zaten.artik bi umudum da yok...😭

Benim 9. Günüm oluyor test günüm, senin erken değil sanki bu durumda 😀 benim bugün 7. Günüm test yapsam çıkarmış ama yapmıcam tabi ki.. inşallah.. amin 😬😬🙏
benimk 3. gün embriyosu o yüzden olabilir. bir de sanırım biz saymıyoruz ama doktorlar sayıyor transfer gününü 😀 😬

Kizlar berbat haldeyim.resmen ölmüşüm de cesedimi kaldirmamislar gibi..bahceciden aradilar.3 embriyom vardı.ikisi 2.gun olmus birinin gelisimi geridenmis.bugun 3.gun ve o da ölmüş.hic embriyom kalmadi.transfer iptal oldu..olacağına hic inanmamistim zaten.artik bi umudum da yok...😭
çok üzüldüm cnım ama sakin ol, vardır bunda da bir hayır öyle düşün. allah yardımcımız olsun

Masalcım çok geçmiş olsın bu tedavide başımıza her şey geliyor ne yazık ki. Ama Niye ölmüş olasın ki ağlayacağız sızlayacağız sonra tekrar kalkacağız ayağa başka çaremiz var mı. Sağlıklısın gençsin şükürler olsun bi dahakine çok daha güzel olur niye olmasın.

Canim ilk islem gunu agrim oldu islemden dolayi sonra 3.gune kdr agrim olmadi. 3.gun acayip adet sancisina tutuldum oluyorum sandim ondan snrada hafif hafif agrim devam etti.. gazim cok vardi bide cok usuyodum donuyodum resmen..
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bugün hiç ağrım olmayınca şaşırdım ben de. Sürekli yattın mı yoksa hafif hafif normal hayata döndün mü? Ben çok yatmak istemiyorum evdeyim ama kahvaltımı kendim hazırladım sadece eğilmiyorum, ağır kaldırmıyorum yani bulaşık makinasına bile yerleştirmiyorum annemi bekliyorum:)

Canım ilk denemen mi? Allah’ın dediği olur nolur üzülme. Rabbim doğru zamanda nasip edecek biz elimizden geleni yapıyoruz ama takdir onun. Bizim de sınanma şeklimiz bu. Bu yolda emeklerimizin karşılığını alacağız elbet buna İnan. Allah’ım önce sağlık versin gerçekten gerisi geliyor.

çok üzüldüm cnım ama sakin ol, vardır bunda da bir hayır öyle düşün. allah yardımcımız olsun
Ileri boyutta da ohss yim.sinirlerim harap oldu.elim de bos..insallah bi mucize olur ve dogal yolla bebegime kavusurum

Masalcım çok geçmiş olsın bu tedavide başımıza her şey geliyor ne yazık ki. Ama Niye ölmüş olasın ki ağlayacağız sızlayacağız sonra tekrar kalkacağız ayağa başka çaremiz var mı. Sağlıklısın gençsin şükürler olsun bi dahakine çok daha güzel olur niye olmasın.
Hem umudum kalmadi hem hic bi doktora inancim.tedaviye kime inanip baslicam ki.en buyuk sorun da bu bence.hasta olarak degil musteri olarak bakiyorlar bize..ben ogretmenim.hic ise gidiyorum demedim okula gidiyorum dedim hep.ozel ders ogrencilerime musteri muamelesi yapmadim.nasil insan bu doktorlar..yoruldum artik

Canım ilk denemen mi? Allah’ın dediği olur nolur üzülme. Rabbim doğru zamanda nasip edecek biz elimizden geleni yapıyoruz ama takdir onun. Bizim de sınanma şeklimiz bu. Bu yolda emeklerimizin karşılığını alacağız elbet buna İnan. Allah’ım önce sağlık versin gerçekten gerisi geliyor.
Yok cnm ilkinde 3 embriyom 5.gune geldi,ikisi transfer oldu.bunda 3.gunr hicbisi kalmadi.hic hamile kalamadim 😔

Hayır tutunmadı .az yumurta toplanmıştı 2 si 5.gune ilerleyemedi.transfer yapılan da diğer ikisi gibi çıktı.ama bana bide dogmkonttol hapı için adet olmanın yanı sıra yumurtalara baskı yapıp çoğalmasını sağlıyor dedi

Taze transfer... Evet 7. Günde doğru sonuç beklelememek gerek... Dualarınızı bekliyorum 🙏
Benimde taze transferdi 8.gun idrar yaptm cok silik cikti 10.gun11.gun bidaha yaptim koyuldu.koyulmayi takip et cnm testte.hastaneye kan testine gidincede 1 haftada vucuttan atildigini soyledi hemsireler hcgnin

Back