- 11 Ağustos 2018
- 442
- 332
- 53
- 30
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #2.121
İnşallah canım ben de evde dolanıyorum ve oturuyorum.yemekleri annem yapıp getiriyor, evi de eşim toparlıyor sağolsunlar. Emeklerimiz boşa çıkmasınYok canim genlde otrdum gezdim disari cikip 10 dk yuruyus yapiyoduk esimle .. ev isini hep esim ypti canim ben hic yapmadim .. Allah razi olsun canim rabbim sanada nasip etsin insallahhhh
Canım o zaman doktorum, kalbi durduysa büyük olasılıkla engellidir, düştüğü daha hayırlı olmuş demişti. Sonra kan pıhtılaşması çıktı, o zamanda kan pıhtılaşmasından kaybetmişsin demişti. Şimdi emseyde tedavi görüyorum.Cok üzüldüm cnm.sebep neymis? Simdiki tedavin nerde
Oranin lab i daha iyi yazmislardi burda cnm.ona guvenip gittim ama kotuydu.tedavinin ilk gununden sorunlar cikmaya basladi ama dedim takilma herseye..valla nsl bi beceriksizlikse pcos bi kadindan 6 yumurta topladi.40 tane bile toplanan pcos var..ilk tedavimde bile 22 topandi.isin sacma yani 6 yumurta toplayip ileri derece ohss gecirmemi saglamasi..sirf bole seyler olmasin diye 3 gune bi il dışından gidip geldim.baska dr takip etmesin dedim..Canim bahcecinin fulyayi pek onermiyorlar ben diyarbakir bahcecide yaptrdim memnunum ama iste heryer ayni olmuyor. Bahceci zaten mikrocip yapiyor canim. Sen ileri pcossun yumurtan nasil ole az oldu dozun ne kadardi canim?
Doktorlara uudurucak sebep lazim..adam gibi aciklama yapan doktor bulamadikCanım o zaman doktorum, kalbi durduysa büyük olasılıkla engellidir, düştüğü daha hayırlı olmuş demişti. Sonra kan pıhtılaşması çıktı, o zamanda kan pıhtılaşmasından kaybetmişsin demişti.
Hahaha bişi dicem ,sana ole dedıkten sonra ben de pipiriklendim aradım:)) 16 mg kullan devam dedıler ,Allahım deliricezAradım hastaneyi Canım, test gününe kadar içmeye devam ettiler. Sorun yok:)
Valla suan sok oldum canim yaa bunu nasil becermis ki hangi ilaci kullndin dozu neydi??Oranin lab i daha iyi yazmislardi burda cnm.ona guvenip gittim ama kotuydu.tedavinin ilk gununden sorunlar cikmaya basladi ama dedim takilma herseye..valla nsl bi beceriksizlikse pcos bi kadindan 6 yumurta topladi.40 tane bile toplanan pcos var..ilk tedavimde bile 22 topandi.isin sacma yani 6 yumurta toplayip ileri derece ohss gecirmemi saglamasi..sirf bole seyler olmasin diye 3 gune bi il dışından gidip geldim.baska dr takip etmesin dedim..
150 gonalf,75 merional.5.gunden itibaren de cetritide.zaten ilk gun bana ilk denemede doktorun hangi olaci verdi,kac doz verdi demesinden sogudum dr den.kendi belirleyemiyor herhlade..bugun bursadaki dr me gittim.anlattim olanlari.muayene etti.dedi ki berbat haldesin.pcos a iki farkli igne verilmez,ohss yapar.ilcedeki bi dr bile bunu biliyor,doc olmus meshur bi tup bebek merkezindeki dr bilmiyorValla suan sok oldum canim yaa bunu nasil becermis ki hangi ilaci kullndin dozu neydi??
İlk transfer gününden itibaren mi ağrıların vardı canım? Hayırlısı olur inş. Ben dün oldum transfer ama şu an hiç ağrım sızım yok normale döndü her şey .
Aynen canım öğrenemiyoruz bir türlü.Doktorlara uudurucak sebep lazim..adam gibi aciklama yapan doktor bulamadik
Of çok heyecanlı bir süreç yaa güzel hbrler verelim birbirimize inşhayır canım
transferin 5. gününden itibaren vardı
ama ara ara olan sancılardı
gün boyu süren sancılar değildi
Canım hemşire öyle dedıyse normal bir durumdur,kendini strese sokma sakın, yerleşme kanaması demekki ,Saglıkla kucagına alcaksın Allahın izniyleBen çok üzgünüm kızlar kahverengi lekelenmelerim oldu bikaç kere bugğn öyle çok değil peçeteye silince geliyor acaba düşüyo mu bebeğim diyorum ? Hemşireyi aradım normal bebek yerleşiyo dedi ama içim hiç rahat değil
o mikroenjeksiyon:) artık herkese onu yapıyorlar mikroçip ise en kaliteli spermleri seçmek için başka bir işlem yapılıyor bir çip yardımıyla seçiliyor spermler, sperm örneği de farklı şekilde alınıyor mikroçip yaptırınca iyi kalite embriyo elde etme olasılığı artıyor tabi ekstra maliyeti var bu şekilde seçilen spermler yine mikroenjeksiyon yöntemiyle yumurtaya aktarılıyor..Canımben yanlıs bilgi vermiş olmıyım , benim bildiğime gore, normal spermin yumurtayı kendisinin dollenmesini bekleme yontemi var galiba diğer yontem de mikroçip,yani ben oyle bılıyorum yanlıs olabılor
Kan testi yap için rahat etsinBen çok üzgünüm kızlar kahverengi lekelenmelerim oldu bikaç kere bugğn öyle çok değil peçeteye silince geliyor acaba düşüyo mu bebeğim diyorum ? Hemşireyi aradım normal bebek yerleşiyo dedi ama içim hiç rahat değil
Ay dogru canım ya kafam allak pullak :) arkadas ta kusuruma bakmasın,spermleri mikroçiple sectirirse iyi olabiliro mikroenjeksiyon:) artık herkese onu yapıyorlar mikroçip ise en kaliteli spermleri seçmek için başka bir işlem yapılıyor bir çip yardımıyla seçiliyor spermler, sperm örneği de farklı şekilde alınıyor mikroçip yaptırınca iyi kalite embriyo elde etme olasılığı artıyor tabi ekstra maliyeti var bu şekilde seçilen spermler yine mikroenjeksiyon yöntemiyle yumurtaya aktarılıyor..
o mikroenjeksiyon:) artık herkese onu yapıyorlar mikroçip ise en kaliteli spermleri seçmek için başka bir işlem yapılıyor bir çip yardımıyla seçiliyor spermler, sperm örneği de farklı şekilde alınıyor mikroçip yaptırınca iyi kalite embriyo elde etme olasılığı artıyor tabi ekstra maliyeti var bu şekilde seçilen spermler yine mikroenjeksiyon yöntemiyle yumurtaya aktarılıyor..
evet klasik tüp bebek yöntemi, inşallah hayırlı olur tedavinizin sonucu:)Benim önceki tedavim de yumurtanın içine enjekte ettiler spermi..
Bu merkezde doğal haline bırakacağız kim kimi seçersededi bugün doktor..
Öyle daha doğal olduğunu söyledi bakalım allahtan hayırlısı...
evet klasik tüp bebek yöntemi, inşallah hayırlı olur tedavinizin sonucu:)
bu yöntem doğala daha yakın diye tercih etmiş olabilir doktorunuz herkese standart mikroenjeksiyon yapıyorlar artık kolaylarına geliyor..Inşallah canım.. inşallah hepimizin sonu güzel olsun... acaba ilk gittiğim merkez niye diğer yöntemi yaptı anlamadım..?
geçmiş olsun, hayırlı haberlerin gelir inşallah.. aman o çişi tutma mevzuu çok kötüMerhaba kızlar
Bugün transfer oldum Rabbim hayırlısını versin inş. Sıkışıklık beni çok zorladı onun dışında şu an sadece sol tarafımda ince bir sızı var. İnşallah tutunur bebeğim bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?