- Konu Sahibi Tatlianne20
-
İnşallah canım :)Her ay değişebiliyo canm bidaki ay yine yap bence ovulasyon testini inşAllah degerlendirme firsatiniz olur da gelir bebis :)
Son ilacımı da içiyorum, içimde büyük ağlamak var.
Allah hayırlısıyla kucaklarımızı doldursun
Klomen kullanıyodum kuzumAminn canm inşAllah. Ne ilacı kullanıyorsun.
Klomen kullanıyodum kuzum
Benim artık 10 ocağa kaldıBenimde 7 aralık bakalım
bakalım yumurta kaç mm olmuş ya da olmuş mu yarın muyanem var Allah yüzümüzü güldürsün inşallahAnladim canm insAllah güzel güzel yumurtalar oluşturmuştur da bebiş gelir :)
bakalım yumurta kaç mm olmuş ya da olmuş mu yarın muyanem var Allah yüzümüzü güldürsün inşallah
Benim artık 10 ocağa kaldı
Gittim muyaneye 21 mm olmuş yumurtam iğne verdi 8 gün ilişki tavsiye etti yarın olucam iğneyi bakalım
Tatlışım rabbım en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasıp etsın
Yarın olucam iğneyi bir gün önce çağırmış beni yarın ol dedi o yüzdenOldun mu canm iğne 8 gün boyunca hergün mü dediler. İnsAllah tutar canm.
Amin canım inşallah Allah herkesin dileklerini kabul etsinKizlar benimde 27 aralik bat umarim yeni yila yeni umutlarla girerim
Yarın olucam iğneyi bir gün önce çağırmış beni yarın ol dedi o yüzden8 gün sık ilişki dedi gün aşırı düşünüyorum gerçekten böyle zoraki yaşayınca çok çirkin oluyor çünkü
Benimde 6 ocak hadi hayırlısı3 aydır ilk defa bu kadar net gördüm Allah'ım inşAllah bu bi işarettir. Bat 7 Ocak, 2019 hayırlı uğurlu olur inşAllahhhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?