- 17 Kasım 2018
- 21
- 22
- 3
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
Amin sağ ol canımRabbim hayırlı sifa versin inşallah canım
Bende şimdi onun stresini yaşıyorum panik atağım var doktoruma eşimde girsin diyecem inşallah kabul eder
Evet ama kısa süre için anestezi almak istemiyorum doktorum iyi biri belki kabul eder şansımı denerim benGenelde kimseyi almıyorlar ama inşAllah diyim canm. Kendini kasmazsan bisey olmuyor diyolar ama öyle olmuyor. Anestezili de yapabiliyorlar istersen bi söylersin canm. Güzel haberler verirsin insAllah.
Evet ama kısa süre için anestezi almak istemiyorum doktorum iyi biri belki kabul eder şansımı denerim ben
Benim bir sene oldu bizde doktora erken gitmiştik gitmekle iyi yapmışsın. Kafana takma şimdiden daha çok erken stres yapmak içinmerhaba kızlar siz ne zamandır deniyorsunuz? biz 3 aydır deniyoruz henüz tık yokendişelenmeli miyiz? 3 ay önce doktora göründüm herhangi bir sorun yok dedi aslında ama. Allah'ım hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah
merhaba kızlar siz ne zamandır deniyorsunuz? biz 3 aydır deniyoruz henüz tık yokendişelenmeli miyiz? 3 ay önce doktora göründüm herhangi bir sorun yok dedi aslında ama. Allah'ım hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah
ah içimi rahatlattın canım. filmlerde falan bir seferde oluveriyor gibi gösteriyorlar hep sonra böyle gerçeklerle karşılaşınca şaşırıyoruz.Benim bir sene oldu bizde doktora erken gitmiştik gitmekle iyi yapmışsın. Kafana takma şimdiden daha çok erken stres yapmak için
anladım canım çok rahatlattın. ovulasyon takibini nasıl yapıyoruzDoktora gitmekle iyi yapmışsın ama endişelenmek için erken hemen ilk ve bikaç denemede olan nadir. Ovulasyon takibi de yapabilirsin canm inşallah en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız. Biz senedir uğraşıyoruz da benim biraz sorunum var.
anladım canım çok rahatlattın. ovulasyon takibini nasıl yapıyoruzsiz doktor kontrolünde mi deniyorsunuz canım? inşallah güzel sonuçlarımızı da burda paylaşırız
Aynen öyle canım oluruna bırak.. Beceremiyoruz bunu ama yapmak lazım en azından olmayınca çok üzülmüyor insanah içimi rahatlattın canım. filmlerde falan bir seferde oluveriyor gibi gösteriyorlar hep sonra böyle gerçeklerle karşılaşınca şaşırıyoruz.o zaman denemeye devam :)
Bende bu ay ovulasyon testi denedim yumurtlama günümde eşim burada değildi o yüzden bir sonraki aya kaldı güzel birşey çünkü takvimler standart gösteriyor herkese göre değil. Benim 11. Günmüş ama takvim hep 14. Günü gösterdianladım canım çok rahatlattın. ovulasyon takibini nasıl yapıyoruzsiz doktor kontrolünde mi deniyorsunuz canım? inşallah güzel sonuçlarımızı da burda paylaşırız
Allah şifa versin canım inşallah güzel sonuçlar alırsınAdet bitiminden sonraki günlerde saat 14:00-18:00 arası test yapılması uygunmuş bende o şekilde deniyorum canm henüz tık yok bu 3. ay ovulasyonla deneyişim henüz görmedim yumurtlama. Yumurtlama görüldüğü gün ve sonrasındaki 3 gün (toplam 4 gün boyunca) ilişki denenmesi gerekiyormuş. Doktor kontrolünde yumurtalık takibi vs. yaptırdım ama olmadı en son Hsg istedi doktorum çünkü herşey normaldi eşimde de bi sorun yok, Hsg de tüpleri tıkalı gördü... Ameliyat geçirdim rahim küçüklüğü teşhisi konuldu ve ilaç kullanmam gerektiğini söyledi doktor. En az 6 ay en fazla 2 sene kullanılması gerekiyormuş ben şuan 5. aydayım daha. Ameliyat sonrası da Hsg yi tekrarladık o zaman ilaç geçti tüplere o yüzden biraz umudum var gibii.. Hayırlısı Allah'tan.
5 yıldır deniyoruz canım bir çok tedavi gecirdim çok fazla doktor gezdim miyom ameliyatı geçirdim 3 defa aşılama ve 1 tup Bebek denemesi oldu bitkisel denediklerimin de sayısı yok ama her gün umutla bekliyorum pes etmek yok kızlar Allah dan umut kesilmez birbirimize dua edelim ibcallin kısa zamanda da kavusalim hayallerimizemerhaba kızlar siz ne zamandır deniyorsunuz? biz 3 aydır deniyoruz henüz tık yokendişelenmeli miyiz? 3 ay önce doktora göründüm herhangi bir sorun yok dedi aslında ama. Allah'ım hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Amin canım Allah herkese nasip etsin5 yıldır deniyoruz canım bir çok tedavi gecirdim çok fazla doktor gezdim miyom ameliyatı geçirdim 3 defa aşılama ve 1 tup Bebek denemesi oldu bitkisel denediklerimin de sayısı yok ama her gün umutla bekliyorum pes etmek yok kızlar Allah dan umut kesilmez birbirimize dua edelim ibcallin kısa zamanda da kavusalim hayallerimize
Bende bu ay ovulasyon testi denedim yumurtlama günümde eşim burada değildi o yüzden bir sonraki aya kaldı güzel birşey çünkü takvimler standart gösteriyor herkese göre değil. Benim 11. Günmüş ama takvim hep 14. Günü gösterdi
Allah şifa versin canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
5 yıldır deniyoruz canım bir çok tedavi gecirdim çok fazla doktor gezdim miyom ameliyatı geçirdim 3 defa aşılama ve 1 tup Bebek denemesi oldu bitkisel denediklerimin de sayısı yok ama her gün umutla bekliyorum pes etmek yok kızlar Allah dan umut kesilmez birbirimize dua edelim ibcallin kısa zamanda da kavusalim hayallerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?